Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzukiakira

Moja dieta

Polecane posty

Siemano wszystkim!!! Wlasnie dzisiaj zaczelam moja diete mam 164cm i 47, 5kg moj cel to 44kg bilans: sniadanie -troche fitelli (ok.30kcal) obiad - zupa (ok.70kcal) kolacji oczywiscie nie jem cwiczenia: codziennie 3h w szkole baletowej 10 pompek w staniu na rekach przy scianie 6 weidera wyrzuty nog rozciaganie i co myślicie? kiedy osiagne swoj cel?

Gość gość
No sama nie wiem czy najpierw schudniesz czy umrzesz z głodu. :O

Gość gość
No tak - wiek wszystko wyjaśnia ..... Idz się lepiej uczyć - 47,5 kg to NIEDOWAGA!!!!!!

Gość gość
Jeżeli łączysz przyszłość z baletem, to faktycznie musisz schudnac... Postaraj się jeść zdrowo, głównie warzywa i czesto ale w małych porcjach Migdaly zapobiegają napada głodu, 3-4 zjesz i od razu lepiej Powodzenia i pamiętaj, unikaj niezdrowego jedzenia

Gość Olcia Dubicka
Przesadzasz z tą głodówką, przy 100 kaloriach dziennie to się wykończysz zamiast spalać tłuszcz spalisz mięśnie a tłuszczu jeszcze więcej nabierzesz. efekt jojo murowany bo całe życie tak nie dasz rady się głodzić ;/ Są przyjemniejsze sposoby odchudzania niż głodówka. Mi pani dla której zajmuję się potomkami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno opakowanie w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa mój spokój