Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwietaIda

Co dostaną wasze dzieciaki pod choinkę

Polecane posty

Gość SwietaIda

Podajcie wiek i zdjecie zabawki oraz cene

Gość gość
4,5 roku- klocki lego

Gość gość
5lat scrabble cena 40zł w lidlu na promocji były :P

15.5 miesiąca. Karty: http ://mamaewypoleca.blogspot.com/2013/06/dotknij-i-poczuj-karty-obrazkowe.html i tablice z magnesami.

Gość gość
Kuchnie z ikea dla dzieci, cena 119euro plus garnki i warzywa w zestawie do tej kuchni nastepne 20 euro.corka ma 4 latka 2 corka. sluchawki sony i mp 4.cena zestawu 140 euro.corka lat 11

Gość gość
Adaś 3,5 dostanie traktor z maszyną do zbierania słomy, a Julcia lat 10 małego alchemika i może zrobić sama perfumy. Bardzo ją interesuje chemia.

Gość gość
Ten alchemik do robienia perfum jest mega beznadziejny

Gość SwietaIda
traktor z maszyną do zbierania słom CO TO ?

Gość gość
moja (6l)tez dostanie ta kuchnie z ikeii z warzywami i garnkami troche na spolke z bratem, do tego lalki MH, a synek jezdzik z fisher price i taki gumowy osiolek do skakania, corka dostanie tez I-pad ale z zastrzezeniem, ze tylko moze uzywac aplikacji i gier edukacyjnych

Gość MamkaSlask
moze ktoras mama poleci jakis warsztat dla chlopca ?

Gość gość
mój 4 latek -robo fish i smieciarke z smieciakami,bajke na dvd. 9 miesieczniak -jezdzik ,siostrzenica meza 9 lat mikroskop,sukienke,moj chcrzesniak 2 m-ce bujak fisher price

Gość gość
mój ma 11 miesięcy jeździk chicco 4w1, 300-400 zł zależy gdzie

Gość gość
Caly rok byly problemy z nim a w przedszkolu przewrocil kolege i tamten stracil zab.Postanowolismy nic mu nie dawac, wszyscy sie dziwoa jak mozna tak ze ma tylko 4lata ale on juz rozumie co zrobil zle i nic nie pomaga ani krzyk ani bicie.

Gość gość
Filip 11mc (wiem przesadziłam) klocki piankowe, ciuchcię dla maluszków, żółw Alber-zwierzak interaktywny, pilot z fisher price, wielki traktor z przyczepką, sanki

Gość moja prawie 4 latka
dostala lalke baby born 30funtow. do tego takie nosidelko interaktywne do tej lalki 15 f, wanienke do jej kapania to od babci i wozek gondole. do tego jeszcze taka kase zabawkowa i jakies slodycze a teraz bylismy niedawno w sklepie i kupilam jej hulajnoge bo byla na promocji za 10 funtow - taka juz na 2 kolkach. Ale ja sie dziwie ze w Polsce te same zabawki co w UK kosztuja 2 razy tyle - porownywalam ceny niektorych zabawek bo mnie kolezanka prosila. Dokladnie te same zabawki tej samej firmy w Polsce 300 zl a u mnie 30 funtow, masakra

Gość gość
córka 2 latka, dużo ciastoliny, Kubusia puchatka interaktywnego, lego duplo, stempelki , piżamlę i słodycze

Gość gość
o matko, same drogie prezenty widze... Moj syn ma 2,5roku, nie wiem co dostanie od dziadkow i chrzestnych, ale na pewno beda to jakies drobiazgi bardziej, nie robimy drogich prezentow, tak do 50zl. Od nas dostanie dwa male autka Wadera i ksiazeczke z lubianej przez niego kolekcji o pojazdach. Koszt 20zl. Na Mikolaja dostal duzy garaz z autostrada, a szalu nie zrobil, tylko wiekszosc pokoju zajmuje, to juz z tego sie bardziej ucieszy

Gość gość
Syn 6 lat- koparke na gasienicach, gry planszowe , zestaw do mycia zabkow, ubranie, ... I tablet, tak tablet- moj maz zwariowal, zla na niego jestem, chcialam kupic klocki magnetyczne, na mikolaja dostal Lego, kombajn duzy, roboty, pluszaki i tone slodyczy, ktore udzielam d dzis, a tu slubnemu w d....e sie poprzewracalo zeby tableta malwmu kupic

Gość gość
c*h*u*j*a z drewna!!!

Rozge, hehe:) a tak naprawde to zalezy, starsze dzieciaki =glownie ciuchy, mlodsze zabawki, klocki lego, chicco quatro, garnuszek klocuszek i wiele, wiele innych:)

Gość gość
Nawet nie chce mi sie pisac ale cala torbe tylko od nas, z czego polowa to ksiazeczki, min magnetyczne, zwykle, naklejki,'kredki, ciastolina, banki, lego, drewniane jedzenie do zabawy,'samolot, zabawkowy smartfon, bluzeczka, od dziadkow garaz z autami wadera i figurki zwierzatek, dziecko 2 latka

Gość gość
Corka 6 lat -lego friends szkole i dom Barbie Syn 1.5m -chustawke ,lezaczek bujaczek 3 w 1 z fisher price i swinke skarbonke tez z fisher price .

Gość gość
Synek 2 miesiace. Zebre interaktywna - 230 zl, dinozaura na biegunach 170 zl, sweter i spodnie z h&m łączny koszt 120 zl i za 50 zl buty z mothercare. Z tego co wiem dostanie jeszcze dres adidas 130 zl, kurtke nike 170 zl, krzesełko uczydelko fisher price 180 zl. Chrzesnicy 2 lata kupiłam Furbego - 270 zl a drugiej psa interaktywnego - 210 zl Drugi synek siostry 7 lat dostanie scrable i gre z papugami i tratwa - nie wiem jak się nazywa - łączny koszt 150 zl

Gość gość
pociagi lego duplo duzy zestaw, 450zl

Gość gość
Ktoś napisał ze same drogie prezenty ja pisalam o jezdziku chicco my postanowilismy sie zlozyc na wigilii bedzie nas 6 osob plus Maly i my w 6 sie skladalismy-moi dziadkowie moi rodzice i my, a od chrzestnej dostanie prezent w czerwcu ale za to za caly rok stawia nam bilety i lecimy do niej to ze razem spedza czas bedzie najlepszym prezentem

Gość gość
mój ma 1,5 roku, dostanie "warsztat Black & Decker" (90zł), tor dla samochodów Wader (60zł), mały samochodzik (30zł), auto na akumulator (400zł... ale to od dziadków, którzy wymyślili to zanim jeszcze się urodził), jakieś ciuszki, no i od chrzestnych to nie wiem co, od chrzestnej jakąś tablicę do malowania, nie znam wartości.

Gość gość
4-latek Garaz poziomowy z zestawem autek, lego duplo, dwie gry: elefun i jakas tam juz nie pamietam bo dawno kupilam, plyte dvd i dwie figurki z postaciami z bajek oraz jakies slodycze.

Gość gość
ale widzę, że wymieniacie tylko po jednej rzeczy no to jeśli chodzi o to co od nas to ten warsztat za 90zł (nie jestem zwolenniczką rozpieszczania prezentami i ogólnie uważam, ze za dużo tego dostanie, no ale fakt, że ma mało zabawek, bo bez okazji rzadko mu kupujemy)