Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwietaIda

Co dostaną wasze dzieciaki pod choinkę

Polecane posty

Gość gość
My kupujemy duzo prezentow. Ale synek nie dostaje od nikogo innego tylko od nas. I w Ciagu roku rzadko robimy prezenty.

Gość gość
Moja dwa lata. Od rodziców dostanie: Spacerówka Fisher Price, pianinko z krzesełeczkiem, duzy domek namiot księzniczki, domek z tektury do malowania wraz z kompletem pędzelków. Nie wiem co od siostry gdyż mieszka w Niemczech i przyjedzie przed samą kolacją wigilijną,.To samo od brata i szwagierki też nie wiem Od dziadków z obu stron też nie wiem co. Na Mikołajki kupilismy jej Stacyjkowo czyli pociągi z torami z bajki, którą uwielbia. Od dziadków dostała książki Baśnie, dużego krokodyla maskotkę, łózeczko dla lalek i słodycze.

Gość gość
Ja swojemu kupilam samochodzik gdzie odpycha sie nogami za 20f., kupujemy mu zabawki caly rok,a czasem syn woli bawic sie plastikowymi pudelkami, syn ma,15 miesięcy.

Gość gość
3 latka, malpke fury friend, to od mikolaja a od nas klocki i ksiazke, abym jej mogla czytac, bo prosi mnie caly czas a ksiazki ktore mamy sa typu 3 minuty i koniec...

Gość gość
Niby taka bieda w Pl a widze,ze swieta na bogato :P

Gość gość
syn 9lat, telefon samsung galaxy (ok.800zł), laptop lenovo ok.2400zł. I snowboard :)

Gość gość
a gdzie ty widzisz ta biede, bo jakos jej nie widzę:D

Gość gość
corka 6l od nas dostanie interaktywna zabawke,cos jak furby,ale nie pamietam jak sie nazywa. rozowa z uszami:) 80euro. poduszke hello kitty,ktora jej sie w sklepie podobala 20e,bluzke hello kitty15e. mieszkamy w niemczech. dostala wczesniej paczke urodzinowo swiateczna od matki chrzestniej z polski-m.in. tablet. zabawki ma caly rok, tym bardziej,ze urodziny wypadaja w grudniu:) dostala projektor35e, magiczna ksiazke39elalke syrenke24e itp. ogolnie wszytsko ma:)

Gość gość
w ogole to widze, ze wiele nieprzemyslanych prezentow jest. furby dla 4latki? albo inne badziewia dla 2 latka? przeciez to maluchy. szkoda,ze dla 4latki komorki nie kupilas, bys dzwonila do niej,jakby byla w drugim pokoju:)

Gość gość
nasz syn 2 lata i tak na wypłatę co miesiąc coś dostaje od nas jak i w rodzinie zawsze każdy mu coś kupuje . Mały ma fazę teraz na samochodziki . Więc od dziadków wiem że samochody dostanie jakie i za jaką cenę to nie wiem , ale my z mężem kazaliśmy nie kupować mu zabawek powyżej 50 zł. ponieważ Od urodzenia dostawał markowe zabawki edukacyjne i grające srakie i owakie a on się nimi nie bawi . Leżą na pułkach i się kurzą tyle że ładnie wyglądają .Od nas dostaje garaż 3 poziomowy ze zjeżdżalnia od chrzestnej duży samochód wadera z mniejszą koparką .

Gość gość
Córka 6 lat dostanie mikroskop i puzzle, syn 16 mies telefon z firmy vtech

Gość goodbyealicia
moja dostanie lakę barbie księżniczkę i barbie pałac :) Ach właśnie, pamiętajcie rodzice, że teraz mattel prowadzi loterię świąteczną, więc może się uda i zakup ich zabawek jakoś się zwróci;)

Gość LutowySynMamy
A mój syn prawie 3 latek dostał: - klocki drewniane w pudelku z sorterem -laptopa edukacyjnego -puzzle drewniane -pan mikrofonik -dwa auta koparke i ladowarke -autko ambulans -wiertarke na baterie -warsztat majsterkowicza -sanki -buciki zimowe -3pary rajstop -rekawiczki -sweter -bluzke -5 ksiazeczek edukacyjnych 2-3lata maluchy i akademia malucha oraz dwie ksiaczki auta z szblonami i flanelowa ksiazeczke podwodne zabawy

Gość gość
nintendo 3ds z grą Mario gra Pokemon na 3ds furby pokrowiec i inne akcesoria do nintendo płyty z bajkami audio czytane przez Fronczewskiego słodycze mały ma 6l

Gość Artemaa
Starsze dostało wymarzony zestaw klocków Lego. Młodsza lalkę Barbie, których osobiście nie lubię, ale co zrobić. A najmłodsze, kilkumiesieczne dostało prezent raczej pod nas- kocyk zaffiro, bo takiemu małemu człowiekowi raczej niewiele jeszcze potrzeba.

Gość kaczuszkahejhop
@Artemaa pamiętaj o zarejestrowaniu paragonu z zakupu tej lalki, może uda się coś wygrać w loterii mattela;)