Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pogadac z kims tak normalnie bez glupich komentarzy

Polecane posty

Gość gość

hej, chciałabym porozmawiać z kimś tak szczerze, normalnie, mam doła ostatnio, nie wiem czy to grudzeień mnie tak nastraja.... czuję się ogólnie samotna

Gość gość
ile masz lat skąd jesteś?

Gość gość
28, z wrocławia a ty?

Gość gość
To masz pecha,bo chyba ci się nie uda. A twój mail to goso2@o2.pl? Ja bym mogl, ale najprędzej pewnie po swietach(teraz mam treche zajec) bo ja tez szukak kogos z kim można pogadać i to poza forum. Nie znalalem i pewnie nie znajde.Widocznie taka karma.

Gość gość
Oj tam. Tu też można pogadać. Nie wszyscy są kopnięci. Głupie komentarze można ominąć . :-)

Gość gość
ja chetnie na forum pogadam nie wiem czy to przez koniec roku, ale naszły mnie takie doły że szkoda gadać. szykują mi się zmiany od stycznia, wyjeżdzam do pracy za granicę, a myśl o zlożeniu wypowiedzenia mnie paralizuje. czuje się też samotna bo faceta nie mam, ogólnie boję się wejśc w jakikolwiek związek....

Gość gość
Więc postaraj się cieszyć tymi zmianami. Wiadomo, nowa praca, nowe środowisko, natłok myśli, to wszystko może powodować trochę stresu i zamieszania. Myślę że brak faceta to jest tu akurat plusem. Bo po co Ci dodatkowy stres że kogoś tam zostawiasz itd..itd.. Nie wiem o co chodzi z pracą. Jeżeli zaczynasz inną, to albo składasz wypowiedzenie, albo (jeżeli taka opcja istnieje) to weź wolne na czas określony bez wypowiedzenia z pracy którą obecnie masz? Czasami tak można a czasami nie. Myśl pozytwnie. Powodzenia :-)

Gość gość
Autorko jest dwóch gości, ja jestem tym , który pyta o potwierdzenie twojego maila i czy będzie można z niego skorzystac..Szukam kogos na poziomie, a jak się ma 28 lat to już można być kims takim. Ale szukam na dluzej,Czegoz to ciebie paralizuje myśl o wypowiedzeniu skoro jedziesz do pracy, chyba ze nie masz jej zagwaranrowanej.

Gość gość
Dziewczyny.ja spedze swieta sama za.granica w pracy i nie narzekam, wiec.docencie.to.co.macie :)

Gość gość
Autorko powiedz mi: YES or NO. Jestes zainteresowana czy nie. Gosc od maila. Zawsze potem możesz zrezygnować .Podalas swój mail, to tytam. Knock, knock, are you there?

Gość gość
Przez przypadek wyszedł mail autorki , co autorke najwyraźniej wystraszylo, i zniknela zamiast napiac, ze nie jest zainteresowana takowym kontaktem. A to takie proste, zwłaszcza jeśli ma się tych swoje 28 lat, co zobowiazuje. Ale brak odpowiedzi jest także odpowiedzia w takim wypadku, tylko czy autorke należy oceniac po jej zachowaniu? Zwykle tak, ale tu mogla się wystraszyć, bo zwykle nie ma się doczynienia z osobami etycznymi, które pytaja czy można będzie skorzystać z adresu, czy sobie tego zyczy, bo może jej adres dostal się tu przez przypadek.

Gość gość
Gość powyżej...może autorka miała chwilę "potrzeby", albo coś jej wypadło ? Mi raz net padł na amen na parę dni , więc poczekaj ,może się ona odezwie?

Gość nononono
Witam. Szukałam podobnych wątków i trafiłam tutaj. Zastanawiam się czy jest tu ktoś chętny na miłą rozmowę o wszystkim i o niczym :)

Gość nononono
oj nie zauważyłam,że minęło już troszkę czasu od ostatniego postu. Może jednak ktoś tu jeszcze zagląda :)