Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko ukochanego

Polecane posty

Gość gość

Mój były jest od 3 lat żonaty. Dzisiaj dowiedziałam się że urodził mu się syn. Serce mnie zabolalo.

Gość gość
a sama jesteś samotna czy mężatka? ja jestem mężatka, ale moich dwóch byłych też wzieło ślub, jeden wczesniej niż ja a drugi w tym roku i też mnie ukłuło w sercu.

Gość gość
Sama. Ciekawe czy on chciał tego dziecka.

Gość gość
Skoro 3 lata po ślubie to pewnie tak. Kochasz go jeszcze?

Gość gość
znowu ta wariatka co teskni za byłym?? jego zona to lekarka?? to ty walnieta babo??

Gość gość
Tak :-(. Moja przyjaciółka urodziła 2 dni temu. Pojechałam do tego szpitala (szpital prywatny ). Siedział przed salą porodowa ztego co się zorientowałam to z teściową i mamą później jego tato i teściu przyjechali. Widziałam jak bral go na ręce. Siedziałam z przyjaciółka na korytarzu, bo ona leży z kilkoma kobietami.

Gość gość
Ona lekarzem nie jest.

Gość gość
myślałam że serce mi pęknie wziął go na ręce i przytulił.

Gość gość
On zawsze nie mówił o dzieciach nie chciał ich, a teraz...

Gość gość
Zostaw ich

Gość gość
Ale tragedia

Gość gość
życz mu szczęścia. "żenię się i jestem szczęśliwy. a ty nienawidź dalej"-taki sms dostalam w 2006roku od byłego. złamał mi serce, oddałam się pierwszemu lepszemu, oddałam się pierwszy raz.potem innemu. tak bardzo go kochalam! od 8 lat on walczy o dziecko, napłakal się i nacierpiał. ja mam meza i dziecko od 3lat. jestem szczesliwa. życz mu dobrze.

Gość gość
po 5latach od rozstania wysłałam mu emaila: ze ja bede miała dziecko. zadzwonił i mówił o tym ze oni nie mogą. każde świństwo wraca. jezeli kogos skrzywdzisz. zycz mu dobrze.

Gość gość
po co wysylac do bylego, sms ze bedzie mialo sie dziecko!! trzeba byc niezle porypanym!

Gość gość
po co wysylac sms do bylej, ze sie bierze slub?skoro nie bylismy juz 2 lata ze soba. premedytacja oddaj za oddaj

Gość gość
wariatko zostaw go w spokoju, napewno chcial tego dziecka i sie cieszy, napewno jestes głupia pusta ,ze cie zostawil i ułożyl zycie z inną, małpo wstrętna odczeo sie od niego, wkurzają mnie takie szma ty jak ty

Gość gość
Nawet nie wiecie jak ja się czułam jak on wziął swojego syna na ręce i przytulił. Myślałam że serce mi pięknie.

Gość gość
czytam i uwierzyc nie moge jak mozna komus z kim sie juz nie jest wysyłać takie smsy dla mnie to nienormalne kazdy ma prawo ułozyc sobie zycie od nowa ludzie sa porypani

Gość gość
Ale z tymi sms to nie ja.

Gość gość
dlaczego zyjesz przeszłoscia twój były ma nowe zycie i nie powinnas mu tego burzyć , skoro nie jestescie juz razem była jakas przyczyna dla której sie rozstaliscie dlaczego nie sprubujesz i ty zaczac z kims od nowa

Gość gość
Przecież autorka nie chce niczego burzyć tylko jej przykro jak zobaczyła swoją byłą miłość z nowo narodzonym dzieckiem, jak dużo dla niej znaczył to naturalne, że ukłuje. Mój mąż miał przede mną 4 lata dziewczynę która wyjechała do Anglii. Przypadkiem na weselu znajomych spotkałam jej najlepszą przyjaciółkę która schlała sie jak świnia i powiedziała mi, że byłą strasznie, przeokrutnie zabolał nasz ślub i narodziny naszego synka. Mimo, że sama ma już długo partnera. no cóż, bywa. nie zabronie jej takich odczuć byleby trzymała się od nas z daleka.

Gość gość
On był naprawdę cudowny.

Gość gość
Zostaw go

Gość gość
On jest szczęśliwy