Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pyta piękną płeć

Doktorant studentka pewnie po raz wtóry

Polecane posty

Drogie Panie Zapytam Was cóż sądzicie o takiej relacji. Ja - doktorant jednej z państwowej uczelni. Ona - Studentka 3 go roku. Miałem z nią zajęcia w terenie, i jakoś mi się z dziewczyną świetnie rozmawiało, nie tylko na naukowe tematy. Jakiś czas później obyły się kolejne ćwiczenia. Międzyczasie, spotykając ją na korytarzu uśmiechała się do mnie, zerkała co jakiś czas. Na ćwiczeniach zaś w pierwszym szeregu stała i obserwowała, znów się uśmiechając i co jakiś czas patrząc na mnie. No i niemal cały czas ze mną rozmawiała, mówiąc nawet o sprawach osobistych. Mówiła że chciałaby pozwiedzać pewien region, ale nie ma z kim powędrować. Czy ona jest mną zainteresowana? Czy zapraszając ją na kawę lub na ową wędrówkę nie popełnię gafy Podpowiedzcie dziewczyny, Wasza intuicja jest niekiedy ogromnie przenikliwa :)

Gość gość
dobre doktorant a taki nierozgrniety hahahha

Gość gość
kobiety lecą na starszych więc masz szanse

Gość gość
PRÓBUJ!!! CHŁOPIE

Gość gość
PRÓBUJ!!! CHŁOPIE

Gość ada lada
Mnie się wydaję że powinieneś, koniecznie ją zaprosić :) najwyżej Ci odmówi :) i nie ma problemu. Ja jak mi się facet podoba, to przyjmuję propozycję, jeśli okaże się ciekawy, to utrzymuje kontakt, a jak nie to tylko jedna wizyta w kawiarence ;) Do gościa co pisze o nierozgarnięciu: Niski poziom twojego rozgarnięcia jest wprost proporcjonalny do wielkości twojego mózgowia

Gość gość
Spróbuj, zapytaj...... jak tego nie zrobisz się nie dowiesz

Ona studiuje się zgadza :) Ale ja też studiuję :) Zresztą bywały przypadki u nas że Pan doktor ze studentką kręcił ale wyszło wszystko ok, chociaż minęło trochę czasu. Dzięki za podpowiedzi, spróbuję delikatnie, może na razie kontakt podtrzymać, a później zobaczymy cóż z tego wyniknie Zresztą na kawę mogę zaprosić, najwyżej odmówi :) Cóż na kawę mogę zaprosić nawet panią profesor, więc jak studentce zaproponuję to świat się nie zawali

Gość gość84
Jeśli kariera naukowa albo chociaż doktorat jest dla Ciebie ważny to lepiej się zastanów.