Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna wiesc szczesliwe zycie z mezczyzna ktoremu nie staje

Polecane posty

Gość gość

?? kocham go bardzo on mnie tez ale jeszcze nigdy nie odbylismy stosunku bo on nie jest zdolny do tego..mamy po 24 lata.czuje sie z tym bardzo zle, zastanawiam sie czy to moja wina a on udaje ze problemu nie ma...co zrobic?

Gość gość
to stwórzcie związek cuckold

Gość gość
Kup mu wiagre. po tym pała ustanie

Gość gość
w ogole nie rozmawiamy na ten temat bo nie wiem jak zaczac.. :( a bardzo bym chciala zeby poszedl do lekarza ;(

Gość gość
skoro pytasz o to na forum, to sama doskonale zdajesz sobie sprawę z tego że nie można, bo inaczej byś o to nie pytała. Dlaczego miałaby być to Twoja wina??? Gość ma poważny problem i powinien się leczyć... albo jest gejem!

Gość gość
ale jak mu zasugerowac zeby szedl sie leczyc skoro on w ogole nie porusza tego tematu czasami mysle ze zwariowalam no bo skoro jemu to nie przeszkadza...natomiast mnie jest z tym zle :(

Gość gość
Nie wyobrażam sobie aby facet nie chciał seksu, gdybym nie mógł to sam poleciałbym z tym do lekarza lub wspomógł się farmakologią... zorientuj się czy on nie jest przypadkiem gejem? A jak wygląda wasza bliskość? Dotykacie się chociaż, całujecie, pieścicie... jakiś seks oralny?

Gość gość
tak bliskosc jest seks oralny rowniez natomiast nie ma w ogole penetracji.nie wiem kompletnie co robic jak z nim zaczac temat :(

Gość gość
W tym przypadku najlepiej powiedzieć o tym wprost, nie ma co się cackać, jak facet jest kumaty to na pewno się nie obrazi, bo i o co?. Czyli rozumiem że chętnie pieści Cię oralnie? To znaczy że gejem raczej nie jest i że mu się podobasz... no a gdy to Ty go pieścisz nie ma żadnych objawów wzwodu? Nawet nie drgnie?

Gość gość
To rzeczywiście dziwny przypadek. Mojemu facetowi wręcz bez konkretnego powodu staje, wystraczy ze dotknę go stopą pod kołdrą, albo że widzi jak sie ubieram. Nie wiem co gorsze, brak pobudzenia czy zbyt częste pobudzenie ;)

Gość gość
a jak sprawdzic czy on jest gejem ??? jemu staje tylko ze nie jest w stanie mi wlozyc ze tak brzydko powiem...

Gość gość
Ale czemu nie jest w stanie? Opada mu ? Czy on ma opory ?

Gość gość
Jakby był gejem to raczej by Cię nie pieścił, prędzej by Cię bzyknął niż zrobił minetkę ;) albo ma jakiś problem z psychiką (może boi się ciąży, albo coś wydarzyło się w przeszłości) albo jest na coś chory i nie osiąga pełnej erekcji... ewentualnie może mieć bardzo niskie libido, ale żeby aż tak niskie? Zapytaj go wprost co się dzieje, bo inaczej się zamęczysz tymi myślami... i niech coś z tym zrobi.

Gość gość
opada w momencie jak juz ma wlozyc :( to jest okropne uczucie nie zycze nikomu

Gość gość
ale jak sie mam zapytac ;( splone ze wstydu

Gość gość
czyli coś go stresuje, czegoś się boi... albo cholera faktycznie to gej. Jak go nie spytasz, to się nie dowiesz... przez takie incydenty sama zaczniesz popadać w kompleksy. Porozmawiaj z nim najszybciej jak się tylko da i albo weźmie się w garść, albo poszukaj sobie innego faceta, bo i tak długo bez seksu nie wytrzymasz.

Gość gość
ale jak mam zaczac co powiedziec? probowalam dzis powiedzialam mu ze nie czuje sie dla niego atrakcyjna i wystarczajaco dobra. nie wiem jak mam powiedziec w prost..

Gość gość
związek dwojga ludzi polega na szczerości... jeśli nie umiesz rozmawiać z partnerem na każdy temat, to nie wiąż się z nikim, bo przy pierwszym problemie już zaczną się konflikty. Zapytaj wprost... co się z Tobą dzieje że Ci nie staje.

Gość gość
postaram sie :( po prostu nie chce mu robic przykrosci

Gość gość
zostaw go szkoda twojego czasu i wysiłku

Gość gość
Jaka to przykrość? Tylko palant odebrałby to jako obrazę... czasem trzeba powiedzieć coś komuś wprost, nawet jeśli miałoby to być przykre... ale to uzdrawia związki :) Zamiast udawać że jest w porządku, trzeba mówić głośno o tym co nam nie pasuje.

Gość gość
ale to on by mogl zaczac temat a udaje ze problem nie istnieje ostatnio nawet juz nie probuje nic zadzialac. ohh nigdy nie przypuszczalam ze mnie cos takiego spotka :(

Gość gość
no mógłby, ale widocznie trafiłaś na dziwnego faceta, dlatego w tym przypadku nie rób tego dla niego tylko dla siebie, żebyś wiedziała na czym stoisz i czy ma to w ogóle sens. Seks owszem nie jest najważniejszy, ale jest bardzo istotny i nie ma co się oszukiwać... zaspokojony seksualnie partner, to szczęśliwy partner :)

Gość gość
nie będzie szczęśliwie nie spełnia twoich oczekiwań i udaje że nie ma problemu jest młody ale ma jakies poważne problemy.

Gość gość
tak ale w sumie dobrze robi minetki ;) moze to ja jestem dziwna moze powinno mi to wystarczyc i moze on tez tak mysli... moze mam za duze wymagania ????

Gość gość
zróbcie choc podstawowe badania na cukier moze być cukrzyca,i nie dawac objawów

Gość gość
Dziewczyno nie Ty masz wymagania tylko on ma problem, po pieszczotach powinno nastąpić dopełnienie tego wszystkiego, czyli seks. Nie tłumacz go, bo takim podejściem sama sobie robisz robisz krzywdę... jeśli uważasz że całe życie można jechać tylko na minetce, to Twój wybór.

Gość gość
no wlasnie wiem ...jest coraz gorzej u mnie psychicznie zaczynam miec kompleksy chodze podenerwowana i zastanawaim sie co ze mna nie tak. ale myslalam ze innym dziewczynom wystarczylaby minetka ze mam za duze wymagania no w sumie on moze powiedziec ze wymyslam ze przeciez mam orgazm :(

Gość gość
minetka minetką, ale nic nie zastąpi tej jedności w momencie kiedy czujesz partnera w sobie. Ja uwielbiam robić minetkę, ale uwielbiam też być w kobiecie, bo wtedy jest się prawie jednym organizmem :)