Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petersen

Kobiety w wieku 50l a seks Jak to wygląda u was

Polecane posty

Gość Petersen

Często macie chęć?gdzie można znaleź chetne [anie w wieku 40-60L chetne na spotkania z 30 latkiem?

Gość gość
kicius, skarbie wyglada i to nie tak nerwowo jak u ciebie wyobraz sobie, ze nawet lepiej i ...tylko ja nie lubie dzieci i w sumie wiekszosc chyba tez nie ale probuj, kto wie moze jakas trafisz z zacieciem nauczycielskim i cierpliwoscia do wytryskow po dwoch minutach

Gość gość
Oj wygląda u nas w tym wieku,oj wygląda wspaniale.Dla na potrzeba faceta z jajami,a nie ... :) Mam dzieci starsze od wielu tych chętnych ogierków.

Gość gość
....dzieciaku jak taka 50 siątka rozłoży ci swoją HARMONIĘ.albo bardziej obrazowo MIECH OD AKORDEONU i wytrzeszczy gały w swym papierowym obliczu to jedynie pogotowie psychiatryczne

Gość gość
Nie wiedział byś co robić z taką kobietą ! :)

Gość gość
jak to mowia na starej p....y mlody sie cwiczy,warto zaryzykowac....

Gość emma789
dziwne rzeczy tu piszecie.Myslę że sex jest czymś cudownym i potrzebnym.Po rozwodzie przez ok.8 lat go nie chciałam(czytaj:nie potrzebowałam)Dzisiaj i chcę i potrzebuje,i przygotowałam sie korzystając z dobrodziejstw medycyny.Mam nadzieję na spełnienie tych potrzeb.Jestem ,,grubo'' po 50-siątce ale nie czuję się staro.Szukam kogoś bliskiego na portalu społecznościowym.Właściwie to Go znalazłam.Piszemy ze sobą,niedaleko mieszkamy i wyczuwam jakąś obawę z Jego strony.Jestem zakochana i pragnę tego mężczyzny.On mi mówi żebyśmy poznawali się powoli itp .Ja już od chwili rozmowy na skypie mam motyle w brzuchu. Po co wyśmiewać,obrażać czy obrzydzać coś tak cudownego jak seks ? (A może trzeba się zestarzeć żeby docenić jego wagę)

Wiesz gość ja powiem tak bylem w luszku z 35latka bylo oki i bylem w zluszku z 54 latką i tesz bylo cudownie to byky maratiny sexsualne po 2 gidziny rzniecia sie bez pszerwy cos pienknego kopiety od 30 do 55 tak potrafia zaspokoic ze szok gosc sprubuj to zobaczysz jak nie jestes pszygotowany to ci jaja odlecom mam 23 lata ale wiem jak dojzale kobiet sie bzykaja to jest roskosz nie to co 18 latkami 5 minut sex i ina muwi mi ze doszl i ze dosc bo ja c**ka boli pozdrawiam wszystkich jak.ino macie okazje upraiac sex z dojzalymi kobietami to wskakujcie do luszk odrazu nie czekajce bo nie lubia czekac na faceta dzieraj z siebie ubranie i wskakuj na nia i bzykaj sie z na

Gość Hulk17
chętnie poznam takie kobiety, proszę o kontakt ;)

Gość gość
ZACHARIASZ...ty lepiej poczytaj slownik,bo jak tak samo p...szysz jak piszesz to nie masz czym sie chwalic

Gość gość
Też bym chętnie się zapoznał z dojrzałą kobietą po 50-tce :) Takie to przynajmniej wiedzą co potrzebuje facet. Nie jestem młodzikiem więc ... :) Piszcie jeśli wolny układ wam pasuje.

Gość wolnaiswawolna
skąd jesteś gościu?

Gość gość
do wolna swawolna Kraków a Ty...?

Gość MNS
ja mam spore potrzeby, może się nadam???

Gość wolnaiswawolna
Koszalin .

Gość gość
Ja wiem, że po +50 to jeszcze wiek kiedy już nie ma stresu i nikt nad głową nie stoi. Potrzeby ? są różne zależy od kobiety czy dba o to w odpowiedni sposób. Jeśli jest zapłakaną wdową te sprawy pójdą na bok i wiele innych. Są też i takie co czerpią z życia co się da i ile się da.