Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mw3105

Brak seksu i upławy

Polecane posty

Dziewczyny, mam dziwne pytanieusmiech.gif Szukałam na nie odpowiedzi już od dłuższego czasu gdyż ten temat nurtuje mnie już pewnie któryś rok. Czy zdażyło się którejś z Was, że w czasie kilkudniowej przerwy od seksu dostawałyście upławów? Mam taki właśnie problem. Pojawiają się one około dwóch dni po ostatnim stosunku i utrzymują raczej tak długo aż dojdzie do następnego... Z podobnym opisem spotkałam się już, gdy próbowałam coś znaleźć w internecie, mają one słodki (głupio mówić ale nawet przyjemny) zapach, wyczówalny nawet przez ubranie i białawy kolor. Powinnam się zapytać o to lekarza, ale okoliczności w jakich występują są troche krępująceusmiech.gif dziwnie jest tak opowiadać, że jak się nie kocham z partnerem to mam mokro.. smiech.gif nie wiem czy jest to przyczyną reakcji mojego organizmu na brak seksu czy może są to objawy świadczące o problemach ze zdrowiem? Dodam, że stosuję antykoncepcję hormonalną (bonadea), ale przy innych tabletkach działo się zupełnie to samo. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ma ten sam problem, bo troche mnie to zaczyna niepokoićusmiech.gif

Gość gość
Zatrudnij się w burdelu to c**przejdzie :D