Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krew po masturbacji przez uciskanie brzucha

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich widziałam kiedyś tutaj taki wątek, ale nie mogę go znaleźć, więc pytam sama. otóż od pewnego czasu masturbuję się przez uciskanie podbrzusza, dosyć mocne. Wiem, że nie powinnam, ale nie proszę o pouczanie, tylko o konkretną opinię i radę. parę razy po tym miałam jakieś tam skurcze czy bolał mnie brzuch, ale chyba jestem od tego uzależniona, podobnie jak od seksu ze swoim narzeczonym. dzisiaj (mimo że się nie masturbowałam) zauważyłam lekkie krwawienie - tak jakby jednorazowo śluz był cały we krwi. Tylko jeden raz przy jednej wizycie w toalecie. teraz już wszystko w normie. na pewno nie jest to okres, plamień w środku cyklu nie miałam nigdy w ogóle. Miesiączkę powinnam dostać dokładnie 31 grudnia. Proszę o opinie, co to może być i czy powinnam się martwić. Twarde postanowienie - zero masturbacji w ten sposób.

Gość gość
podbijam temat i proszę o pomoc

Gość gość
musisz przestać to robić, to chyba już uzależnienie, wiara i spowiedź mogą pomóc, poczytaj jakie to szkodliwe ;/

Gość gość
a co do krwi to idź do lekarza, ginekologa, nie wiadomo czy sobie czegoś nie uszkodziłaś

Gość gość
ja nie pytam o kwestie wiary, ja pytam o KWESTIE MEDYCZNE.

Gość gość
dodam jeszcze - nic mnie nie boli

Gość gość
moze masz nadzerki?

Gość gość
Powinnaś iść do dwóch lekarzy, jednego od c**y a drugiego od głowy :D

Gość gość
My ci nie poradzimy, ale naprawdę nie sądzę, żeby miało to związek z masturbacja, to pewnie tylko zbieg okolicznośc***** prostu idź do ginekologa w celu ustalenia przyczyny.

Gość gość
ooo pierwsze słyszę w ogóle o takim sposobie masturbacji :P

Gość gość
mhm. mam jednego partnera seksualnego w swoim życiu (a nadżerce sprzyjają zmiany partnerów) nie odczuwam bólu podczas stosunku nie mam częstych upławów - to pierwszy raz, może drugi (ale wcześniej to było uszkodzenie mechaniczne podczas ostrzejszego stosunku) jestem młoda... no może nadżerka, ale nie mam objawów ani nie ma przyczyny....

Gość gość
jest taki sposób, i to nawet przyjemny :P

Gość gość
ale jak to się robi????????????

Gość gość
no normalnie, uciskasz sobie podbrzusze i tak jakby masujesz, tyle że mocniej

Gość gość
możesz mieć nadżerkę, torbiele

Gość gość
Zmiany partnerów sprzyjają zarażeniu się HPV, HIV, bo im więcej partnerów tym większe ryzyko, że się trafi na tego chorego. Nie chodzi o seks sam w sobie. Z jednym facetem można uprawiać więcej seksu niż z wieloma.

Gość dasdaaaaa
Ja też w ten sposób sobie masuję brzuch i nie mam po tym żadnych krwawień. Zdziwionym powiem, że sądzę, że robi się od tego orgazm, bo tam jest punkt G, albo jakiś inny punkt, który daje ogromną przyjemność. Kiedy mam pełny pęcherz to nawet łatwiej mi masować się przez brzuch. Ale nauczyłam się też masować to samo miejsce od środka. Wkładam sobie przedmiot i jak tam nim ruszam to dochodzę. Dostęp tam jest i uciskając przez skórę brzucha i poprzez pochwę. Każda metoda daje mi orgazm i nie potrzebuję dotykać łechtaczki kiedy to robię.

Gość dasdaaaaa
Czasem miałam widoczny mały siniak po uciskaniu na podbrzuszu, jak za mocno wbiłam palce, ale nic innego mi się nie zrobiło.