Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jolanta pienkowska w dzien dobry tvn

Polecane posty

Gość gość

czy tez was denerwuje ta pani i to jak prowadzi ten program?dla mnie nie da sie ogladac tego juz i jak ona jest to nie wlaczam tego bo nie cierpie jej wiem ze miala byc usunieta z prowadzenia tego programu ale do tej pory jjest....

Gość gość
Wczoraj mnie wkurzyła, gdy rozmawiali o ilości ryb zjadanych przez Polaków. Facet jej towarzyszący powiedział, że jemy mało i tych małowartościowych,np. panga a Pieńkowska dodała TILAPIĘ. :O Ciekawe, czy póki bogato nie wyszła za mąż nie zjadała z apetytem tańszych ryb typu tilapia...:O

Gość gość
Jest już taki temat o Pieńkowskiej.Co do tych ryb miała racje

Gość Mia333222789
ona jest serio stuknieta..ostatnio pokazywali wypowiedz wodzianki od kuby wojewodzkiego to podsumowala jej wypowiedz: COZ ZA GŁEBOKA WYPOWIEDZ! ja pieprze pytali ja o to czemu juz u Kuby nie wystepuje,to co ona miala tam filizofowac :) jak dla mnie to druga natalia siwiec ale zeby tak odrazu atakowac..masakra

Gość gość
mnie sam jej wyglad drazni a juz jej gadka to jakas masakra...

Gość ubawiona
ja mam ubaw z jej stałego tekstu "a czy to nie jest tak, że... (...)" :D

Gość gość
Przecież ona wygląda jak zombie naprawdę nie zauważyliście, że jest po operacji plastycznej ? To widać gołym okiem, ma wypełnione policzki. Wygląda okropnie, jak koczkodan w czasie godów. Przyjżyjcie się jej, autentycznie operacja plastyczna facjaty. Nie znoszę jej, za sam wygląd i sposób bycia. Rano nawet nie włączam ddtvn bo chyba by mnie odrzuciło.

Gość gość
Nie ma programu z nią żeby nie wspomniała że ma syna :D zwróćcie uwagę ona zawsze wzborknie że ma syna

Gość gość
Puste, nadęte, przemądrzałe, oderwane od rzeczywistości babsko. Komu zalezy trzymać tego suchotnika w TVN?

Gość gość
skoro was drażni to po wała oglądacie?

Gość gość
No właśnie nie oglądam DDTVN przez Pieńkowską a szkoda bo lubie sobie rano przy kawce pooglądać mało ambitne programy sniadaniowe :P

Gość gość
a ja z kolei oglądam ten program głównie ze względu na panią Pieńkowską. jest mega profesjonalna, z ogromnym doświadczeniem i widać,że lubi tą pracę i się w niej odnajduje.

Gość gość
nie cierpie tej baby!!! Zadaje pytanie i...sama na nie odpowiada! Paranoja! No i to jej ''POCZUCIE''. cos w stylu ''a ma pan/pani takie POCZUCIE...'' NOSZ URWA! No i sposob w jaki traktuje wspolprowadzacego, zenada! Wchodzi mu w slowo, nie daje dokonczyc. Tej ''pani'' juz podziekujemy. pienkowska won