Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość ucyk

Mdłości czy to normalne

Polecane posty

Gość gość ucyk

Cześć, jestem z dziewczyną od 2 tyg. Ma 31 lat, ja 22. Ona pracuje na uczelni, ja jestem studentem.Po dwóch spotkaniach obydwoje doszliśmy do wniosku, że to układ czysto koleżeński. Wiecie o co chodzi. Zaprosiła mnie do siebie wiadomo w jakiej sprawie. Piliśmy sporo alkoholu, na początku wino, później rum z sokiem pomidorowym, na koniec zmieszaliśmy piwo z brendy. W takim upojeniu zacząłem się do niej dobierać.Najpierw bluzka i stanik, później spodnie i majtki... dalej nie muszę opowiadać. :P Nad ranem obudziliśmy się na mocnym rauszu i że tak powiem nie co kleiło się między nami. Pierwsza myśl - prysznic. Nie ma co jak dokończyć zabawę pod strumieniem ciepłej wody. Wszedłem do kabiny pierwszy, ona za mną. Okazało się, iż wczorajszego wieczora nie rozdziałem jej do końca, była w skarpetach :) Pochyliłem się aby nadrobić wczorajszą gafę, zsunąłem pierwszą skarpetę i wtedy to się stało. POSUNĄŁEM jej stopy rzygami. Jeszcze teraz mnie mdli. :o Nigdy wcześniej nie widziałem tak dużych, skoślawiałych, zaniedbanych stóp. Na dużym palcu miała popękany, zżółknięty i zawinięty do góry ! paznokieć :) na małym paznokcia nie było w ogóle. Nie wspomnę już o tym jak wyglądał jej środkowy palec - najdłuższy z całej piątki. Masakra. :o Po chwili oprzytomniałem i zrobiło mi się bardzo głupio pochylając się tak nad jej stopami brodzącymi w moich rzygach. Powiedziałem jej, że mnie zemdliło bo wczorajszego wieczora za dużo wypiliśmy, ale myślę ze jednak się domyśliła. Ale tak naprawdę co innego trapi moją głowę. Zdarzyło mi się to pierwszy raz i zastanawia mnie czy przyczyną mojego zachowania rzeczywiście były jej stopy, czy tak naprawdę zemdliło mnie po alkoholu? Czy ja naprawdę posiadam tak WRAŻLIWĄ naturę? Co myślicie? Mieliście podobne akcje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować