Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeszłość seksualna żon

Czy brzydkim facetom którzy się dorobili przeszkadza przeszłość seksualna żon

Polecane posty

Gość Przeszłość seksualna żon

Załóżmy, że facet był nieśmiały i niezbyt przystojny, skryty w sobie, ale założył warsztat samochodowy lub został specjalistą w banku albo prawnikiem. Dorobił się, kupił porządny samochód, zaczął budować dom, poznał pierwszą dziewczynę i wziął z nią ślub. Jego żona wcześniej miała dość bujne życie seksualne. Jak myślicie, będzie temu facetowi przeszkadzać przeszłość żony?

Gość gość
najpierw sie wyk****ilas, teraz znalazlas jelenia i dopiero sie pytasz czy bedzie rogaczowi przeszkadzala twoja przeszlosc? :D tego frajera spytac powinnas:D

Gość taki bedzie zone
zdradzal w ramach odwetu

Gość gość
na pewno będzie czuł się jak "g***o" bo co to za zaszczyt dostać ochłapy po innych

Gość gość
dokładnie, to jak byc padlinożerca jakimś :D współczuje gościowi...

Gość politradgf
ja nazywam takich facetów frajerami, kobiety tkore sie szmaciły niech robia to dalej a niech nie zabieraja porzadnym kobietom facetow, zreszta ten facet musi byc frajerem, klapki na oczach miec

Gość gośćniespodziewany
oczywiscie ze bedzie

Gość gość
mnie zawsze przeszksdzala przeszlosc sexualna mezczyzn,nigdy bym sie nie zwiazala z takim co dupczy na prawo i lewo zawsze chcialam ksiedza.hi,hi

Gość gość
kobiety tkore sie szmaciły niech robia to dalej a niech nie zabieraja porzadnym kobietom facetow x Dokładnie tak

Gość taki facet bedzie
zdradzal

Gość gość
a co takiego dobrego w porzadnej moze sie okazac ze jest porzadna tylko dlatego bo asexualna i to dopiero problem

Gość gość
Bujna przeszlosc sexualna to do pozazdroszczenia!TEZ BYM CHCIALA ALE MNIE NIKT NIE CHCE:

Gość gość
Przeszlosc juz minela i nie ma o co miec pretensji. Kobieta z przeszloscia ma ten plus, ze lubi seks, a w dodatku jest w nim na pewno lepsza on "debiutantki". Mi np. troche brakuje u mojej zony odrobiny doswiadczenia. Mowi, ze mam zboczone pragnienia, a jakby poprobowala czegos wczesniej , to ze mna bylaby duzo odwazniejsza.

Gość gość
gość mnie zawsze przeszksdzala przeszlosc sexualna mezczyzn,nigdy bym sie nie zwiazala z takim co dupczy na prawo i lewo zawsze chcialam ksiedza.hi,hi x Kobiety właśnie chcą takich co jadą na prawo i lewo

Gość mam nadzieje ze ten facet
bedzie zdradzal taka puszczalska

Gość gośćniespodziewany
jestem porządnym facetem :D nigdy nie chodzilem na prawo i lewo i chce porządnej dziewczyny a nie takiej co sie zabawiala z 1 lepszym

Gość gość
brak poprawności . . . . . . . . . . . 19.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość . . . . . . . . . . . . 19.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .dyskryminacja płci

Gość gość
gość Przeszlosc juz minela i nie ma o co miec pretensji. Kobieta z przeszloscia ma ten plus, ze lubi seks, a w dodatku jest w nim na pewno lepsza on "debiutantki". Mi np. troche brakuje u mojej zony odrobiny doswiadczenia x To idź do d***** po co Ci żona

Gość zona ma byc czysta
i juz

Gość gość
zbyt niski poziom dyskusji . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .temat zostanie usunięty