Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka sobie niezłą patole narobiła

Polecane posty

Gość gość

Mam taką grupkę bliższych przyjaciół. Jedna przyjaciółka ostatnio od dłuższego czasu miała dla nas mniej czasu i ogólnie odsunęła się. Byłam wczoraj na zakupach w centrum handlowym w najbliższym dużym mieście i co zobaczyłam? Przyjaciółka na zakupach razem z ojcem naszego przyjaciela. Mało to! Oglądali ubranka dla niemowląt, trzymali się za rękce i było widać, że okazywali sobie czułość. Napisałam później do niej, że ich razem widziałam. Powiedziała mi, że spotkali się niby przypadkiem to jej wyjaśniłam dlaczego nie wyglądało to na przypadkowe spotkanie.. Wyjawiła mi, że romansują ze sobą od ponad roku ale wolą to ukryć przed naszym kumplem. Prosiła o dyskrecję ale nie wiem czy nie powinnam powiedzieć przyjacielowi. Jestem w takim szoku, że nie mogę! Nie wiem co o tym myśleć. Fakt, że jego ojciec jest młody, samotny i po rozwodzie ale to jakieś takie dziwne, ta dziewczyna ma tylko 20 lat. Co oni wyrabiają. Co zrobić? Patologia. Facet ma 40 lat! Mało to jest ojcem naszego kolegi RÓWIEŚNIKA! Chyba im też jest wstyd i zdają sobie sprawę jaką patologie sobie zrobili bo inaczej by nie ukrywali tego "związku", a żeby się spotkać to nie musieliby jechać do innego miasta. Niepokojące jest też to, że byli w sklepie z ubrankami dla niemowląt! Oni chyba TO robią. Ciekawe czy się ucieszą jak kolega się dowie. Będą mieli duże, rodzinne święta.

Gość gość
Będą mieli pi :) zde!

Gość gość
a co sie wp*****lasz..szczescia im zycze a ty sie zajmij soba

Gość matti222
O ja pindolę oni to robią.A czemu mieliby tego nie robić,czy 40 latek to już w/g ciebie zramolały,rozkładający się już starzec?W cyrku ich pokazywać.

Gość gość
To nie jest normalne.

Gość gość
dwie dorosłe samotne osoby, co w tym dziwnego??? Przecież mogą być razem

Gość gość
Patola to by była gdyby facet miał żonę a ona by rozwaliła rodzinę, ale w tym przypadku facet jest po rozwodzie samotny. Nic złego w tym nie widzę. Zakochała się w starszym i już.

Gość gość
i gdzie tu widzisz patologie? w różnicy wieku?

Gość gość
Jeśli obydwojgu to pasuje to tobie nic do tego a nikomu nie powiedzieli przez takich jak ty "oni to robią" a co on jest upośledzony? Maja ochotę to to robią może się boją, że syn/znajomy by tego nie zaakceptował? A jeśli jest twojego pokroju to pewnie nie zaakceptuje. Facet ma 40 lat nie jest starym dziadem mój ojciec jest wdowcem gdyby przyprowadził kobietę w moim wieku nie miała bym nic przeciwko o ile byli by szczęśliwi. Zyj i pozwól żyć innym a nie szukaj taniej sensacji.

Gość gość
Huhuhu.. Za dobrze znam kolegę i wiem jak on to przyjmie. Pewnie wyzwie ją od najgorszych i uzna, że poleciała na kasę jego ojca, a ojciec na jej młode i zgrabne ciałko. :) Jestem jednak zdania, że powinien wiedzieć bo może mu się rodzina powiększy. Dlaczego by oglądali rzeczy dla niemowlaków? :)

Gość gość
Masz koleżankę dajkę :classic_cool:

Gość gość
Sądząc po stylu wypowiedzi i ekscytacji masz z 15 lat a nie 20.

Gość gość
Będą mieli p**de!

Gość gość
Moi rodzice mieli róznice wieku 20 lat, i patologia zdecydowanie nei byli