Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerii

Dziewczyny maja mnie w dupie

Polecane posty

Gość Kerii

Czesc, wiem, ze to forum dla kobiet i dlatego mam do was pytanie drogie damy, dlaczego nie moge sobie znalezc dziewczyny? Przyblize wam swoja osobe : Mam 17 lat, nie jestem brzydki, mysle, ze jakos wygladam, nie mam klopotow z pozyskiwaniem nowych znajomosci, mam wiele kolezanek, ubieram sie raczej sportowo, dresiki itp, slucham rapu ale nie jestem jakims chamem co chodzi przeklina, pluje i wszczyna awanury, jestem raczej spokojny i staram sie byc kulturalny, nie jestem jakis wstydliwy ani nic. Ale moj problem tkwi w tym, ze WSZYSTKIE dziewczyny szufladkuja mnie jedynie na pozycji kolegi \ przyjaciela. Nie potrafie tego zmienic, chociaz nie zadko slysze, ze jestem przystojny i wgle w porzadku, skoro wszystko ze mna ok, dlaczego nie moge znalezc dziewczyny? ;/

Gość gość
i nie znajdziesz. zostaniesz starym prawiekiem. Witamy w klubie, rozgość się.

Gość gość
odp jezeli wiecej niz dwie tak ciebie zakwalifikowłały to zrozumiałe ze cos jest nie tak w twoim zachowaniu popełniasz ciągle i znów ten sam schemat który nie zdaje egazminu cosik spitolisz z kazdym razem

Gość gość
mylisz się autorze, dziewczyny na pewno ciebie w d..pie nie mają :P

Gość Kerii
No lubie dresik, ale nie jakis szmelc bazarowy ze sliskiego materialu, raczej chadzam jedynie w orginalnych ciuchac. O styl mojego ubierania sie tu nie rozchodzi... ;/

Rozchodzi się o to, że nie masz powodzenia. Więc i o styl ubierania. Dres to dres, niezależnie od firmy. Zawsze wygląda tak jakby Ci się nie chciało normalnych ubrań założyć. No i zastanów się jak się zachowujesz w towarzystwie dziewczyn. Prawda jest taka, że bycie po prostu fajnym facetem/fajną kobietą to nie wszystko, trzeba jeszcze umieć sobą zainteresować.

Gość gość
i ch*j ci w d**e poczytaj inne problemy tutaj w watku egoisto a nie tylko o swoich kompleksach skrobiesz c**o

Gość Kerii
Wszystkie tepe polglowki co hejtuja itp, cwaniakowanie w necie nie czyni cie wiekszym kozakiem tym bardziej, ze piszesz z anonima wiec robisz z siebie idiote, chcesz pomoc to napisz cos sensownego a nie.

Argen - dres to ubranie które w założeniu ma być wygodne i znosić pracę fizyczną, np. ćwiczenia. W dresie zawsze wyglądasz jakbyś wyszedł śmieci wyrzucić. To jest ciuch albo na dni kiedy jesteś chory i nic Ci się nie chce albo przeciwnie - umyłeś okna, wypastowałeś podłogę i idziesz teraz pobiegać.

Gość Kerii
Co masz na mysli, piszac zainteresowac swoja osoba? :)

Gość Kerii
Kurde, ale kazdy, mi mowi, ze dresy mi pasuja ;)

Gość gość
ale dlaczego stwierdzasz, że żadna dziewczyna nie chciałaby z tobą być? Uważasz, że to one powinny za tobą latać? To w końcu facet zdobywa jak ci się któraś podoba to zarywaj tylko do niej spędzaj z nią czas sam na sam randki itp jak dostaniesz kosza od kilku dziewczyn wtedy dopiero możesz mówić że uważają cie tylko za kolegę. A dla młodych dziewczyn dres i rap to fajna sprawa oczywiście nie mówię o ortalionowym dresie albo takim jak na w-f xD ja osobiście lubię taki luźniejszy styl u chłopaka.

Gość Kerii
Argen, Moorland, piszecie sensownie aczkolwiek, wiem, ze nie o styl ubierania sie rozchodzi. :)

Dres zniekształca sylwetkę, szybko robi się workowaty, wygląda trochę niechlujnie, a logo "znanej firmy" raczej nie robi wrażenia. A zainteresowania - po prostu musisz nauczyć się flirtować. Prościej się nie da, jest cała masa miłych osób, musisz czymś zwracać na siebie uwagę. Poczucie humoru, sposób w jaki rozmawiasz z dziewczynami czy jak odpowiadasz na ich zainteresowanie (bo możliwe, że jakieś się interesują, tylko tego nie widzisz).

Gość gość
Ogarnij się, człowieku! Dresy oddaj do Caritasu. Zacznij coś czytać oprócz gazetek reklamowych Biedronki. Dowiedz się kim była Simone de Beauvoir. Zacznij zarabiać na życie. Może wtedy będziesz miał jakieś szanse...

Kerii - to jak wyglądasz przekłada się na to jak jesteś odbierany, jakie sprawiasz wrażenie. Więc możliwe, że o to też.

Gość Kerii
W tym rzecz, ze wlasnie od kilku juz dostalem kosza, stad wiem, ze interesuje je jedynie przyjazn, poprostu powiedzialy wprost jestes spoko itp ale wole cie jako przyjaciela, i raczej nie bylo to przez grzecznosc i zeby mnie nie urazic.

Gość Kerii
Sam sie ogarnij to, ze mykam w dresach i slucham rapu nie znaczy, ze nie czytam ksiazek i jestem jakims idiota.

Gość gość
Tylko idioci mówią: " Nie jestem jakimś idiotą" :-)

Gość Kerii
A pozatym, zeby kupic sobie takie ciuchy jak ja musialbys przez rok wp*****lac tynk ze scian. -,-

Musisz nauczyć się prezentować samo siebie jako potencjalnego partnera, nie tylko kolegę.

Już ma zadatki na prawika, no ale chociaż ma znajomych, to może coś z niego będzie.

Gość Kerii
Haha osadzasz mnie o to, ze nie jestem oczytany... nie znasz, nie oceniaj.

Po pierwsze - nie zaczynaj się licytować ze mną na cenę ubrań :P Po drugie - jak już tyle wydałeś to nie mogłeś na coś w czym będziesz fajnie wyglądał tylko na dresy? :P

Gość gość
Moorland, to przecież zwykły chamuś i dresiarz. Nie szkoda Ci czasu?

Gość Kerii
Moorland jak mam sie w takim razie prezentowac? Moze jakies przykladowe sytuacje bys podal? ;)

To zależy do jakich dziewczyn chcesz startować. Umówmy się - na te na których wrażenie robi wielki napis "NIKE" na bluzie raczej nie podziała bycie miłym chłopcem.

Gość Kerii
Moorland do ciebie nic nie mam hehe, poprostu nie lubie hejterkow z anonima, co wszystko wiedzac sa najlepsi... -,-

Nie wiem, w końcu prawiki ogólnie są przeważnie mało towarzyscy. Kolegę miałem który miał dużo znajomych, ale z dziewczynami chyba mu nie szło. Później zaczął imprezować, trochę się bad boy zrobił i zaczął mieć duże powodzenie.