Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerii

Dziewczyny maja mnie w dupie

Polecane posty

Gość Kerii
Wiesz, trudno powiedziec, nie mam konkretnego typu dziewczyny. Poprostu, staram sie startowac do takich z ktorymi nie wstyd wyjsc na miasto ale tez nie sa plastikami czy lalkami, ale i tak zwracam najwieksza uwage na charakter i zachowanie , co z tego, ze laska moze byc ladna, ale bedzie stala ze szlugiem i uzywala przeklenstw jako przecinkow w zdaniu.

Gość Kerii
Rzadko, nie umiem tanczyc i raczej ciezko mnie namowic na wspolny taniec ;)

To teraz weź pod uwagę, że to działa w dwie strony. Taka dziewczyna też może nie chcieć faceta który na pierwszy rzut oka wygląda jak typowy drechol (ludzie szybko oceniają i nie zastanawiają się długo, musisz o tym pamiętać). To tyle jeżeli chodzi o kwestię noszenia dresów. Dalej, musisz umieć dziewczynę sobą zainteresować. Jeżeli będziecie mieć wspólne hobby to już jest dużo łatwiej. I trochę adoracji nie zaszkodzi - mężczyźni też lubią kobiety które okazują im otwarcie zainteresowanie. I nie chodzi tu tylko o zaproszenie na randkę, ale o to jak się odnosisz do dziewczyny. Jeżeli rozmawiasz z nią jak z koleżanką to będzie widziała Cię tylko jako kolegę.

Gość gość
Może nie potrafisz gadać z dziewczynami? Jeżeli rozmawiasz z dziewczyną jak z kumplem ona też będzie cię postrzegać jak kumpla. Flirtuj z nimi ale nie pytaj od razu o chodzenie lub nie mów wprost że ci się podoba. Jak chcesz mieć dziewczynę nie możesz pokazać że ci za bardzo zależy no ale musisz okazać też zainteresowanie he trochę to skomplikowane

Gość dawny cream
mnie tez mająw d***e :O,i nie wiem czemu , nawetnie zwracają na mnie uwagi 😭

Gość tomekloko
może winą jest to,że masz 17 lat właśnie? nie wiem, jak jest dzisiaj, ale za moich czasów mało kto był wtedy w jakimś związku,a jeśli już, to była to raczej nieco szczenięca relacja, niż poważny związek poza tym często dziewczyny w Twoim wieku patrzą na starszych chłopaków poczekaj nieco, nigdzie przecież nie musi Ci się spieszyć staraj się tworzyć relacje z dziewczynami, ale na siłę związku nie stworzyć, więc poczekaj, aż wytworzy się zainteresowanie lub chemia między Tobą, a kimś drugim

Gość Kerii
To jak wykazac zaintetesowanie, nie zdradzajac tym samym, ze mi sie podoba? xD

Zdradzić, że Ci się podoba możesz...ale nie przywalać z grubej rury, że chcesz się od razu umówić. Subtelniej trochę.

Gość Kerii
Dzieki, Tomek :)

Gość Kerii
Ok, a jak okazac nieznajomej dziewczynie zainteresowanie? :D

Może najpierw ją..poznać? Gdy podchodzi obca osoba i od razu zaprasza na spotkanie większość osób odmówi.

Gość Kerii
Ok, jeszcze jakies rady? :>

Gość gość
Chodzi o takie drobne gesty bądź spontaniczny dotykaj jej możesz powiedzieć jej komplement w stylu że ładnie wygląda ale nie ciągnij tematu i nie wgapiaj się w nią dziewczyny przeważnie zakochują się w chłopakach które nie zwracają na nie większej uwagi. Jak chłopak jest za miły i w ogóle to dziewczyna uważa go za desperata no i trochę sierotę... Ważne jest poczucie humoru no i spontaniczność no i jak mówiłam delikatne sygnały bez narzucania się np raz możesz ją odprowadzić co będzie dla niej miłe innym razem jak będzie chciała się spotkać powiedź że nie masz czasu. Latanie do dziewczyny na każde jej zawołanie też cię skreśla od razu.

Gość Kerii
Ooooo, ta into sie przyda, dzieki ;)

Gość gość
dziewczyny lubią też pewnych siebie chłopaków