Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VBambino

Nie ma już Polski Zakończyło się wrogie przejęcie naszego Państwa

Polecane posty

2013 rok jest rokiem sukcesu globalistycznych zydów i żydokomuny w Polsce. Żydowstwo przejęło Polskę. Teraz ograniczą populację Polaków i uczynią z nich niewolników grzebiących po śmietnikach.

Kim jest Mira Modelska? Polska historyk mieszkająca w USA. Była tłumaczką w Białym Domu. Pracowała dla departamentu Banku światowego i tłumaczyła dokumenty dla WHO. Wprost jej powiedziano, o co chodzi. Do tego ma duże znajomości wśród ważnych osób na całym świecie. Macie informacje o przejęciu majątku polskiego, szczepionkach i globalizacji z pierwszej ręki. Ona miała dostęp do tych dokumentów i brała w tym udział. Potem przeszła na jasną stronę mocy, bo jest polską patriotką. youtube.com/watch?v=2r5tpKNH-tM

Gość gość
dodam że przechodziła kilka razy leczenie w szpitalach psychiatrycznych w USA i jak widac po efektach, nic to nie pomogło.

Gość gość
to prawda ten kraj jest rozsprzedany :(

Gość gość
nie ma już nic polskiego. nawet patrze a tu jedzie po drodze NIEMIECKI Mercedes. to też sprzedali, zdrajcy i żydzi.

Gość Kurt Wallander
wszystko zmierza do zmniejszenia liczby ludności w Polsce, nie jak kiedyś wojnami i zabijaniem, tylko ustawami, odpowiednimi regulacjami, a za sznurki pociągają decydenc***oza granicami naszego kraju, ci z wiejskiej tylko wykonują polecenia, polecam jeszcze książkę Piąty Rozbiór Polski

Gość gość
Cały świat zawiązał spisek przeciwko Polsce. V Rozbiór jak nic.

Niedługo w Oświęcimiu ma obradować żydowski parlament - knestet. To doniosła chwila dla żydów, bo to pierwsze obrady parlamentu w historii w obcym państwie. Teoretycznie, bo żydzi już uznali Polskę za swoje Państwo i dlatego po całkowitym przejęciu Polski kneset będzie obradował w nowym państwie żydowskim.

Gość gość
knestet to jest to. żydzi.

gość to wszystko Żydzi, masoni i cykliści. zawiązali międzynarodowy spisek mający na celu zniszczyć Polskę. Nie cykliści i masoni, tylko Globaliśc***od przywództwem 356 rodzin i żydów.

Polin w języku hebrajskim i jidysz znaczy: 1. Polska 2. Tu spocznij (ziemia obiecana żydów).

Gość gość
powiedz tak szczerze, z ręką na sercu. leczysz to czy na razie olewasz sprawę i czekasz do czasu az zaczniesz widzieć zielone ludziki i szczury przebrane za ludzi?

Gość gość
to może tu nieśmiało zapytam pogdybajmy jak wyglądała by dziś Polska gdyby okoliczności życia tak się ułożyły że nie było by tej okrutnej II wojny światowej jakie były by losy żydów polaków innych.

Gość gość
VBambino ma racje

Gość gość
sorry że spytam. a gdzie są te nowe dowody o których prawisz? daj je tutaj bo jestem zainteresowany tematem.

Gość gość
I JAk MA być w PL lepiej kiedy ludzie takie pierdoły wypisują!!!!

Gość gość
vbambino ty większy jesteś debil ode mnie a ja myślałem dotąd że nie ma takiego nie rozumiesz prostej treści bezpodstawnie ubliżasz co z ciebie za ziółko gdzieś ty się chamie uchował chyba nie ma takiego żyda którego za takiego debila jak ty bym nie ocalił twoja postawa jest gorsza niż unia razem ze wszystkim co ci się gnoju nie podoba schizofrenik i nadzwyczajne bydle.

Gość gość
I po tej wypowiedzi powyżej (23:08:06) poznac PRAWDZIWEGO POLAKA PATRIOTĘ:D

Dokładnie. Polak ci napisał co robi z komuchami i żydami. Od siebie jeszcze bym dodał eugenikę i naturalną eliminację debili.

Gość gość
nie gorączkuj się bydlaku cóż wart twój bełkot na przeciw wiecznośc*****kaczesz pokrzyczysz i tyle twojego

Gość gość
Bambino ma rację.POPIERAM!!! Z padalcami nie ma się co cackać.

Gość gość
no przecież to wiem ale można mieć raję a mimo wszystko być debilem i nie rozumieć prostych tekstów

Gość gość
miałem 8 lat i zapytałem matkę co by było z nami gdyby w czasie wojny nie zginęli żydzi

Gość gość
ty 23.19.49, jak jesteś taki erudyta to udzielaj się na jakimś sympozjum naukowym,anie zadawaj się z"plebsem na kafeterii"

Gość gość
racja tym bardziej potrzebuje klasy a nie motłochu

Gość gość
nie będziesz mi dyktować o mam robić nie dorosłeś brachu kląć potrafisz i nie wiele poza tym

Gość gość
Gdybyś miał klasę nie wdawałbyś się w takie dyskusje.Inteligentnym i człowiekiem z klasą trzeba się urodzić,tego nie można się nauczyć.

Gość gość
cienias z ciebie jeszcze dostaniesz od życia po du*ie szkoda ci ubliżać

Gość gość
zachowałeś się jak ćmendak i głównie z chamstwa jakim jesteś podszyty