Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama i zona

Mam dosyc meza

Polecane posty

Gość Mama i zona

witam czy ktoras tak ma ze sa tygodnie ze zastanawiam sie czy kocham swojego meza mam wrazenie ze zrobil sie bardzo dziwny jak roczne dzieckoo gdzies wejdzie i widze ze jest to dla niego niebezpieczne to oczywiscie maz tylka nie ruszy bo uwaza ze jak spadnie to sie nauczy zeby nie wchodzic druga sprawa strasznie wtraca sie do moich obowiazkow a po co to a na co to?A po co to kuplas?

Gość Mama i zona
....i ciagle mowi o oszczedzaniu a sam rozrzutny jest wiecej wydaje niz ja

Gość mama i zona
halo....

Gość gość
moja droga,faceta trzeba sobie wychowac,a skoro on wychowuje ciebie,to masz,jak masz:p

nie zastanawiam się, czy kocham bo kocham a jak sobie pozwalasz na takie traktowanie, to cię tak traktuje jak mu sie nie podoba, to niech on się tym zajmie i już proste

Gość gość
Nie każdego faceta da sie wychować, zależy od jego charakteru jak jest c**owaty to i owszem kobiety sie chwalą że faceta mają pod pantoflem ale jak jest inny to tak jak w opisie autorki kontroluje i w*****a swym głupim gadaniem!

Gość gość
Wy oboje jesteście w błędzie. Nie wychować, a dogadać się. Jak się wychowujecie nawzajem, tzn. że nie pasujecie do siebie.

Gość gość
nie ma identycznych ludzi dopadowanych charakterem,zawsze jedna strona dominuje,i w tym przypadku jest u ciebie maz-autorko.Kazda kobieta zna slabe punkty faceta i moze na tym pobazowac(nie karac go posucha w lozku:D),a co za tym idzie "wychowac" w sensie zadominowac nad parnerem,chyba,ze jest to jakis wredny typ macho,to wtedy ciemno to widze

Po pierwsze - autorko, używaj znaków interpunkcyjnych, bo czyta się ten bełkot fatalnie i szczerze powiedziawszy, kompletnie nie wiem o co Ci chodzi. Po drugie - w każdym związku są wzloty i upadki, ale jeśli się zastanawiasz, czy go kochasz, to nie jest najlepiej. A po trzecie - a co to są za teksty, że faceta trzeba sobie wychować? To pięciolatek czy kot? :o:o Jak się bierze na męża czy życiowego partnera gówniarza, a nie mężczyznę, to może i tak jest ale zapewniam - prędzej czy później takie nastawienie bokiem wam wyjdzie :o

Gość mama i zona
jak sie stawiam to jest ciagla klotnia i tak za kazdym razem