Gość Iza Napisano Grudzień 30, 2018 ja bym postawiła na fotoksiążkę to jest mega fajny pomysł, bo taki... sentymentalny. I będzie to fajna pamiątka. Zerknij sobie na możliwości jakie oferuje Polimax jeśli chodzi o realizację fotoksiążki. Bardzo ładnie Ci ją wykonają a do tego nie wydasz na to majątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kulalinka Napisano Marzec 22, 2019 A co powiecie na jakiś fajny ciśnieniomierz? Fajne urządzenie da się kupić w sklepie internetowym Haxe.pl Niedrogi, a ma certyfikaty od kardiologów i z taką maszynka nie strach iść przez świat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekol 0 Napisano Luty 25, 2020 (edytowany) Moim zdaniem warto sięgać po prezenty, które będą przydatne. Ja swoim rodzicom kupiłem ciśnieniomierz z firmy Diagnosis. Teraz jestem spokojniejszy, ponieważ mogą codziennie kontrolować swoje ciśnienie. Edytowano Luty 25, 2020 przez Marekol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankabakra 1 Napisano Lipiec 28, 2021 Dwie opcje prezentowe ode mnie 1. Przy większych funduszach dobry ekspres do kawy - szczególnie jeśli rodzice lubią kawę. 2. Przy mniejszch kosz prezentowy https://jaw.pl/2021/06/ekskluzywne-kosze-prezentowe-dla-bliskich-i-kontrahentow/ Na pewno będą zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madelajnm 0 Napisano Sierpień 3, 2021 Może bilet na wakacje? Na pewno by się ucieszyli z odpoczynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Rybacki 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 moim rodzicom kupiłem fotele uszak z Moderno Meble zawsze on ich marzyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafRut 0 Napisano Wrzesień 15, 2021 Oj remoncik niespodziewany rodzicom z pewnością by się elegancko spodobał : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agustyna Kaczmarek 0 Napisano Październik 11, 2021 Moim kupiłam prezent który ich bardzo zaskoczył wejściówkę na Strzelnicę Magnum po wizycie tam byli bardzo zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysha26 0 Napisano Październik 11, 2021 To chyba zalezy od potrzeb twoich rodziców? Jednym przyda sie nowy i ładny komplet noży, innym wyjazda na weekend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymoteuszBiałek 0 Napisano Październik 14, 2021 Z tatą nei mam problemu bo kupuję mu narzędzia z Bass Polska bo uwielbia majsterkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikołaj Wiśniewski 0 Napisano Listopad 5, 2021 moim rodzicom kupiliśmy fotele Uszak z Moderno Meble i teraz uwielbiają spędzać w nich czas przy kominku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markiewicz 0 Napisano Styczeń 27, 2022 Mam wrażenie, że akurat jeśli chodzi o te różne sklepy to panipanigadzet.pl wypada dobrze, bo jakościowo te oferowane produkty są niezłe. Jak na te sklepy, które oferują gadżety to akurat to nie jest u nich taka marna chińszczyzna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NataliaSłba12 0 Napisano Luty 9, 2022 kupiłam rodzicom matę masującą z Bass Polska, ma ona funkcję grzanie, mama jest bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mareczek14 0 Napisano Luty 11, 2022 Na jaką okazję ma być ten prezent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipAnia 0 Napisano Maj 13, 2022 Ja z reguły kupuję swoim albo nowy koc, albo komplet pościeli. Ostatnio dostali kołdrę i poduszki. Kupiłam na stronie producenta meganstyle24.pl i są super. A rodzicie zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach