Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kulturystyka jest zdrowa

Polecane posty

Gość artemmmmm
To zależy czy naturalna czy nie. Duża część profesjonalnych kulturystów korzysta jednak ze sterydów które mają jednak dużo skutków ubocznych

Gość gość
jezeli budujesz miesnie po to, zeby byly mocne, zdrowe i dobrze utrzymywaly uklad kostny - to do tego momentu jest zdrowa. ale jesli sprawa przekracza granice absurdu i chcesz wygladac jak nienaturalnie napompowane monstrum, to zdecydowanie nie. pomijajac oczywista kwestie sterydow, takie cwiczenia bardzo nadwerezaja stawy. takze wszystko owszem, ale z umiarem ;)

Gość krummak44
Według mnie jak najbardziej jest zdrowa. Szukacie ciekawego portalu i porad na siłownie ? Poczytajcie na http://kulturystykainfo.pl/ świetne porady dla każdego !

Gość gość
zdrowa jak nie palisz fajek nie pijesz alkoholu nie bierzesz sterydów

Gość gość
oczywiście że jest bardzo niezdrowa dla serca. podnoszenie ciężarów takie jak w "podnoszeniu ciężarów" i kulturystyce jest paskudnie niezdrowe dla serca. jestem zszokowany debilnymi wypowiedziami powyżej. zapytaj pierwszego lepszego kardiologa co o kulturystyce sądzi. oczywiście po sterydach szkodliwy efekt jest mocno spotęgowany.

Gość gość
góóóówno prawda idź na siłke i ćwicz nie pij i nie pal efekty będą zaje***e po dwóch miesiącach :)

Gość gość
Warto zakupić suplement largomass, dzięki któremu w szybkim tempie można zwiększyć masę mięśniową!

Gość gość Jakub
Dużo zależy od tego czy amatorska czy zawodowa, w przypadku amatorskiej, którą też w jakiejś części uprawiałem - dodatkowo stosowąłem largomass jako suplement, jest moim zdaniem zdrowa, ale na zawodowstwo i pakowania na maksa sterydami bym nie poszedł

Gość gość
Znam ten suplement, sam stosowałem przez 3 miesiące i udało mi się zwiększyć masę mięśniową.

Gość gość
Kulturystyka to już nie tylko moda, ale wręcz synonim dbania o sylwetkę, zdrowie i sprawność. To wręcz styl życia, który zapewnią świetną kondycję i pozwala walczyć z szerzącymi się chorobami cywilizacyjnymi, jak choroby układu krążenia czy otyłość. Kulturystyka jest moim stylem życia :) sporo o niej czytałem na http://tourists.pl/kulturystyka-sport-czy-styl-zycia/

Gość gość
Te facety i baby brązowe to jedno wielkie fu.

Gość gość szaarriikkkkk
ja p*****le w bialy dzien Taki walek...ty wracaj tam gdzie cie nazwisko zobowiazuje...!!!

To zależy od wielu czynników i czy cały proces jest prowadzony w odpowiedni dla organizmu sposób. Aby rozjaśnić wątpliwości z tym związane powstał portal https://kulturystyka.pl/ . Znajdziecie tam artykuły i porady, które wiele Wam wyjaśnią.