Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 lat i roczny synek

Polecane posty

Gość gość

mam rocznego synka i 19 lat kiedy maly mial 8 mies rozstalismy sie z jego tata. Po prostu czulam ze to nie to i ze nie moge byc z nim wylacznie dla syna. Zakonczylam to i jestem od 4 miesiecy sama a tu dzis dzwoni jego brat (chrzestny Natana ) i mowi ze chce sie spotkac ale lepiej zebym byla sama... tak jak chcial spotkalismy sie i pogadalismy bez zbednego pisania On zakonczl swoj zwiazek po to by moc byc ze mna ! Podoba mi sie jest taki inny, podobny do mnie i przystojny... ja nie wiem czy chce piwiedzialam mu ze, nie mam checi na stale zwiazki i nie ukrywam glownie dzieki moim mlodszym kolezanka kreci sie w okol mnie sporo fajnych gosci i nie wiem czy chce ingerowac w ich rodzine ale z drugiej strony skoro On tego chce ? Czemu nie ? Nie kocham juz jego brata a on nie kocha mnie.

Gość gość
To Ty musisz być pewna. Daj sobie czas na przemyślenia.

Gość gość
a starszy brat , mlodszy ?

Gość gość
starszy , zawsze mi sie podobal w sensie fizycznie umiesniony przystojny taki typ podrywacza ale od 2 lat mial stala dziewczyne wiec moge wiezycz ze bedzie wierny a to jest dka mnie podstawa :-)

Gość gość
a ci inni cie nie interesuja?

Gość gość
Heheh, to by było jakbyś z nim tez zaszła w ciążę.....

Gość gość
interesuja ! zwlaszcza ze, juz od dawna troszczy sie o nas Taki Darek nigdy mu nic nie obiecalam, ale opiekuje sie mna... to taki spokojny czlowiek, maturzysta, a jednak jest w nim cos jeszcze, cwiczy mma... jest naprawde dobry i maly go lubi ,ale moj byly nie, w sumie to zaden problem tylko, ze ja nie chce sie hajtac, a wszyscy na to naciskaja !

Gość gość
to bym miala drugiego aniolka ;)) a tak powaznie to nie sypiaam z nikim poprosu pizza z kolegami ewentualnie kino ale jak sie z takim idzie do kina to zaraz mysli ze para :)) alr z Jarkiem (brat) bym sie chyba umowila ;-)

Gość gość
to sie umawiaj ;)

Gość gość
widać ze pi/cza swędzi cie ostro :D

Gość gość
I ty masz dziecko? Wspolczuje takiej matki. Pier..... Jak potluczona! Ten tamten ta może setki uganiaja się za 19 letnia matka hehe zeby wychowywać nie swoje czy żeby pobzykac bez zobowwiazan:D daje rękę uciac ze to drugie. A ty mloda naiwna i tak nie dojrzala ze kręcić Toba można jak marionetka. I wierzysz w słodkie słówka, po kinie chce z Toba chodzić hejehr Jezu dziecko dorosnij bo masz dla kogo.

Gość gość
w tym wieku już dzieciak, patologia... i to imię - Natan, widać żeś z nizin intelektualnych. :D