Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemy  być rodzicami

spóznia mi sie okres 6dni

Polecane posty

Witam wszystkie kobitki te co maja swoje szczęście i te co sie o nie straraja:)od kwietnia regularnie zapisuje sobie kiedy nastapiła miesiączka i zawsze jest ona 14-15.w listopadzie miałam 15 współżyłam z mężem bo bardzo chcemy być rodzicami:(teraz miesiączki nie mam nigdy mi sie nie spózniała tyle a dzis 21.mam takie rwanie w pochwie jak przed miesiaczka ale to juz tydzien i nic poza tym przez 2tygodnie mam bóle głowy co nigdy mi sie tak nie zdarzało. ciesze sie na myśl że może rośnie we mnie upragnione malenstwo ale nie nakrecam sie . dzis o 11 mierzylam temp 37.6 wiem ze powinnam kolo 8rano ale z ciekawosci.staramy sie o dziecko 8miesiecy ze mna wszysko ok maz robil badania bral przez 4miesi ANDROVIT byl u lekarza miesiac temu kazal odstawic lek i zbadac znowu nasienie czy cos sie zmienilo chodzi o lepkosc spermy byla zbyt lepka i dlatego nasienie moglo nie docierac tam co powinno.Jeszcze nie powtarzal badania.Co o tym myslicie czy usmiechnie sie do nas w koncu los.

juz od 14 czuje jak by miala nastapic miesiaczka ale do tej pory nic.aha i zawsze przed mam owulacje a teraz chodze bez wkladek bo jej nie ma

Gość gość
na litość boską cykl ma określoną ilość dni a nie koniecznie zawsze wypada jednego dnia danego miesiąca.. liczyłaś sobie kiedyś? wiesz kiedy masz dni płodne?? jeju troche biologii kobieto .. niesamowite jak można się starać o dziecko a nie wiedzieć podstaw

wiem kiedy mialam dni plodne i w te dni wspolzylam

wiem kiedy mialam dni plodne robilam testy owulacyjne w moim przypadku jest to 14dni po miesi

Gość gość
Jeśli kiedykolwiek zapragnę dziecka lub juz będę w ciąży obym nigdy nie stała się tak infantylna jak większość wypowiadających się na tym portalu kobiet: rośnie we mnie maleństwo, brzuszek, fasolka, pla pla pla. I oby nie przyszło mi do głowy rozpytywanie obcych bab, czy aby na pewno w ciaży jestem.

mysle ze taka wsc***ka baba jak ty nigdy nie zapragnie dziecka....i jak cztac nie umiesz ten post jest dla kobiet majace dzieci lub starajace sie.....

i skoro uwazasz to za glupoty to po co wchodzisz na takie portale co kobiety wypowiadaja sie i doradzaja a nie oceniaja nie znasz tego uczucia wiec co tu robisz

Gość gość
Wchodzę po to, byś zrozumiała, ze o takie rzeczy to się lekarza pyta a nie jakichś innych obcych osób na forum!

Gość gość
jesli spóżnia ci się okres 6 dni to zrob test po prostu, już bedziesz wiedzieć/

Gość gość
Po co test, lepiej Ty jej powiedz co o tym myślisz. To jest bardziej miarodajne.

ale przyszlo ci na mysl zeby tu wejsc i kogos obrazic i wysmiac poprostu brak jakiego kolwiek instynktu jesli wiesz o czym mowie bo niby madra jestes

Gość gość
Podaj, w którym miejscu Cię obraziłam? Nazywając infantylną? To fakt, nie obraza. Mówiąc, byś szła do lekarza a nie rozpytywała na forum? No fakt, potwarz straszna.

po to jest to forum wiec o co hallo__? musisz tu duzo czasu spedzac zeby kazdego uswiadamiac

Gość gość
Wszystko łanie pięknie ok tylko ja sie pytam czemu piszesz o tym tutaj zamiast zrobić test!!???

Gość gość
A no mam czasu dużo :) dobra, wyraziłam swoje zdanie i znikam. Nie rozumiem pragnienia posiadania dziecka, tak samo jak nie rozumiem głupich zachowań niedoszłych matek. Zrób test, idź do lekarza i przestań się głupio pytać.

Dziewczyny dobrze piszą, zrób test. My C**przecież nie powiemy czy jesteś w ciąży.

poniewaz od 8miesiecy robie testy i przerasta mnie to ze zawsze jedna kreska zalamka totalna i postanowilam nie bawic sie w test i robic nadzieje poczekam do poniedz jesli nie dostane to ide do lekarza prowadzacego nasze staranie chodz nigdy nie mialam takiego przypaku jak teraz.

jestem rok po slubie i mam 22 lata jestem gotowa a raczej jestesmy gotowi od dawna i chcemy tego bardzo.masz racje to troche glupota ale dla takiech osob co chca to jest takie pogadanie i zrobienie sobie nadziej i tak naprawde tylko o to

Gość liwia999
za wcześnie jest żeby lekarz Ci cokolwiek powiedział u mnie pęcherzyka dopiero było widać w 6tyg , ale zrób ten test , jeśli jesteś już Ci wyjdzie te druga krecha upragniona , ją też tak miałam jak się starałam , bałam się testu robić bo znów się zasmuce że się nie udało .... obecnie jestem w 12tyg

Gość gość
chcemy być rodzicami----- uwierz ,że są babeczki ,które robią testy latami. rozumiem jak najbardziej,że chcecie dzidziusia:) tego Wam też życzę, ale zrób najlepiej, test:) będziesz spokojniejsza, przyczyna opóźniania musi być, 6 dni to dużo.Ja przed testem tez czułam pobolewanie jak przed miesiączką. Wyszedł pozytywny= a ból był nadal przez następne 2-3 tyg, Moj mąż miał słabe plemniki-robił badania, a jednak się udało. Będzie dobrze, nie nakręcaj się- lekarz ci nic nie powie , każe zrobić tyko badanie krwi- betę- bo na resztę objawów i tak za wcześnie- po teście w 6 dniowym opóźnieniu wyjdzie 100 % co i jak, pozdrawiam i życzę dzidziusia:)masz prawo być infantylna:) masz prawo być sobą:)

Gość gość
liwia999-- widac w 6 tyg ci było pęcherzyk a zarodek również??? bo u mnie widac tylko pęcherzyk a zarodka jeszcze nie, nie wiem czy się martwic....:(

Gość liwia999
tylko pęcherzyk, tydzień później dostałam troszki plamienia poszłam prywatnie szybko do ginekologa i już on zauważył zarodek i bijace serduszko , ale zarodek miał wtedy z 6mm:) nic się nie martw :) na następnej wizycie już Ci lekarz serducho pokaże:)

Gość gość
dziękuję liwia999- kochana:) podniosłaś mnie na duchu:)tak się martwię.... mam nadzieję ,że będzie ok:) pozdrawiam i zyczę spokojnych świąt:)

Gość effffffffffaaaa
jak tam autorko::):) robiłaś test??

Gość gość
zrób test ciązowy lub idz do ginekologa i będziesz pewna ;) róznie to bywa nie trzymaj się w niepewności . Ja poszlam do ginekologa 4 dni po planowanej miesiączce i okazało się ze jestem w 5 tyg ciąży ;) po półtora regularnego współżycia z chłopakiem było nic nic az wkoncu wyszlo

Gość chcemy byc rodzicami
witam:(robiłam test i oczywiscie negatywny:(((wczoraj dostałam bardzo bolesnej miesiączki mam już dość trace sił do dalszej walki mąż się załamuje myśli tylko o tym świeta mineły zamiast szczesliwe to były smutne rodzina życzyła maleństwa setki pytań dlaczego nie jestem jeszcze w ciąży i glupia moja odpowiedz z powstrzymaniem łez że nie chcemy:((((

Gość chcemy byc rodzicami
ze względu na okres czekamy 7dni i mąż powtarza badania nasienia a ja badam prolaktyne i progesteron to mi zotało:(czy możecie mi doradzić kiedy zrobić te badania??różnie mówia ze nie ma znaczenia kiedy moja ginekolog że 5dzien cyklu już sama nie wiem:(((co moge jeszcze zrobić