Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pragnienie dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam kobiety chciałam sie Was zapytac kiedy poczułyscie ten zew macierzynstwa i powiedziałyscie to "ten" czas..ja mam 25 lat ale jakos jeszcze tego nie czuje...boje sie ze juz nie poczuje choc chce miec w przyszłosci dzieci i je lubie.prosze o odpowiedzi

Gość gość
Ja miałam już w wieku 16 lat duży instynkt kochałam dzieci i zawsze je chciałam mieć, z czasem coraz bardziej i bardziej az teraz w wieku 20 lat jestem w ciaży i za miesiąc rodze, jestem bardzo szczesliwa ;) i nie obchodzi mnie ze ktoś mowi ze to za wcześnie czy coś ;)

Gość gość
poczułam jak już miałam męża, z mężem pożyliśmy sobie razem 2 lata - pokonczone studia, praca i jakaś taka pustka że czegoś a raczej kogoś brakuje - teraz gdy synek ma 3 latka poczuliśmy to drugi raz - że już czas na drugie :)

Gość gość
W wieku 21 lat i megainstynkt Rok nie mogłam przekonać chłopaka (teraz męża) 4 Lata się staraliśmy Urodziłam w wieku 27 lat Z perspektywy czasu cieszę się że mieliśmy z mężem kilka lat tylko dla siebie, dotarliśmy się, stworzyliśmy całość

Gość gość
11:38 No i cieszę się, że najpierw skończyłam studia i jednocześnie pracowałam i awansowałam; teraz spokojnie mogłam skoczyć na półroczny urlop i wrócić do pracy. Nie jestem z ręką w nocniku - nie oszukujny się ciężko zostawić dziecko i szukać pracy (a lata lecą) a tak mam tylko krótką przerwę. :-)

Gość gość
Po trzydziestce, ale nie staraliśmy się. Zawsze coś. Jak się zdecydowaliśmy to udało się od razu. Urodziłam w wieku 34 lat. Dla mnie to dobry czas, dla innych może za późno. Mam trochę siwych włosów, nadwagę, zmarszczki, ale to powierzchowność i do zamaskowania;) Natomiast w środku czuję, że to był najlepszy czas i czuję się młodo, a przy dziecku to poczucie się wzmogło:)

Gość gość
Dotąd nie poczułam, a 30 minęło, więc 25 to nie tak źle;)