Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet obgaduje mnie do swojej rodzinki czy tez tak macie to szokujace

Polecane posty

Gość gość

odkrylam ze moj facet obgaduje mnie do swej mamuski masakra niechcacy podsluchalam ich rozmowe jak weszlam do domu i bylam w szoku on matce zwalal wine na mnie za wszystkie niepowodzenia swoje mowil jej ze to moja wina i ze przeze mnie ma problemy itd... szok NIE WIEDZIALAM ZE WLASNY FACET MOZE TAK MNIE OBGADYWAC DO MAMUSI ZRESZTA MAMUSIA ZAWSZE NA PIERWSZYM MIEJSCU U NIEGO JEST I NIE DA SLOWA NA NIA ZLEGO POWIEDZIEC OD POCZATKU ZWIAZKU

Gość gość
twoja wina ze z nim jestes i tyle w temacie

Gość gość
czyli was faceci nie obgaduja do mamusi i rodzenstwa

Gość te jehowy jedne
Widać, że ten twój facet to trzęsący przed mamusią portkami maminsynek, który posłuży się każdym, żeby zwalić na tę osobę całą winę za swoje niepowodzenia. To nie tylko niedojrzałość, ale wg. mnie jakieś zaburzenia psychiczne - to że boi się własnej matki. Jeśli dziecko boi się własnej matki i ten lęk jest dominujący to najprawdopodobniej był wychowywany w rodzinie dysfunkcyjnej. Nie dziwię się, że to dla ciebie szok. Jak najszybciej bym mu powiedziała co takiego usłyszałam, z*****abym do granic możliwości. Jeśli będzie wpierać, że źle zrozumiałaś to daruj sobie takiego palanta, bo zawsze będzie cię obarczać za swoje niepowodzenia, a potem narzekać, że śmiesz się czepiać i w jego mniemaniu będziesz ciągle "przesadzać", "nie znać się na żartach" itp...

Gość gość
a moj facet pije i tez mnie obgaduje do starej ze to moja wina masakra

Gość gość
kazdy facet obgaduje zone do matki moj wujek kocha zone ponad wszystko ale jak jej nie ma to sra niania do mamusi ze nie sprzata itd.. a ogolnie to ja nosi na rekach

Gość Jakie to dziwne
Nie tylko faceci tak się zachowują opowiadając mamusi co dzieje się w ich domu.Czy to takie dziwne?! Córki też zwierzają się swoim matkom, więc nie piszcie dyrdymałów!