Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powinna wyjawić partnerowi całą swoją przeszłosć seksualną

Polecane posty

Gość gość

I on wtedy powinien zdecydować,. czy chce z nią być 🖐️

Gość u piekla bram
Popieram. Powinna to uczynić NAJPÓŹNIEJ przed ślubem.

Gość gość
Lody i anal tez powinna uwzględnić

Gość gość
moj sie nie dowie i ja tez nie chce wiedziec. PRZESZLOSC - i wszystko jasne.

Gość ja jestem prawiczkiem
a ja uwazam, ze jako prawiczek powinienem to wiedziec, bo nie chce kupowac kota w worku.

Gość gość
no to jako prawiczek ok, ale najlepiej szukaj sobie dziewicy, bo mozesz nie poradzic sobie z rzeczywistoscia. jesli spotkasz kiedys te jedyna i bedziesz nadal prawiczkiem (nie uwazam tego za cos zlego czy nienormalnego) a ona bedzie juz dojrzala kobieta to co? miala czekac pol zycia z seksem tylko dlatego, ze Ty czekales/tak wyszlo?

Prawiczek powinien być z porządną kobietą i kobieta nie powinna kłamać, bo to obróci się przeciwko niej.

Gość gość
jak obrici sie przeciwko niej? bo jej prawik ja zostawi? no faktycznie, biedna :D

ja nie szukam koniecznie dziewicy, ale tez nie szukam panny ktora idzie z jakims pustakiem do lozka po imprezie.

Gość gość
aha i wyczuwam pewna "zaleznosc" - jak juz nie dziewica to od razu nieporzadna :D

Gość gość
A facet powinien złożyć sprawozdanie z tego co posiada, aby się potem nie okazało, że dom jest, ale babci, mieszkanie tak, ale ojca, auto ma, nawet dwa, ale matki i zarabia 2 klocki, ale bez jednego zera, aha i niech się przyznaje do posiadania przyrodniego rodzeństwa, bo to kolejna osoba do podziałki majątku. Jak mówi, że mama pracuje w urzędzie, to niech doda, że sprząta, a tata ratownik to żaden lekarz. Wtedy pogadamy na poważnie.

Gość gość
gość A facet powinien złożyć sprawozdanie z tego co posiada, aby się potem nie okazało, że dom jest, ale babci, mieszkanie tak, ale ojca, auto ma, nawet dwa, ale matki i zarabia 2 klocki, ale bez jednego zera, aha i niech się przyznaje do posiadania przyrodniego rodzeństwa, bo to kolejna osoba do podziałki majątku. Jak mówi, że mama pracuje w urzędzie, to niech doda, że sprząta, a tata ratownik to żaden lekarz. Wtedy pogadamy na poważnie. x My mówimy o byciu porządną kobietą a wy ciągle tylko kasa i kasa

nie porownujmy spraw materialnych do szanowania swojego ciala.

Gość gość
tylko kasa bo tu same d****** są

Gość gość
soul of soul Co to znaczy, że powinna? I czemu tylko kobieta? smiech.gif x przecież wy kobiety nie chcecie szanujących się mężczyzn! Dla nas ideał to kobieta, która nie daje na prawo i lewo a dla kobiet ten ideał jest zupełnie inny typ macho, zdobywca,******cz