Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia44

DLACZEGO ŁZAWIĄ MI OCZY

Polecane posty

Gość Kasia44

Ostatnio bardzo łzawią mi oczy.Na powietrzu, w pomieszczeniu, po prostu wszędzie.Byłam u okulisty,ale nie dało rezultatu.Lekarka zbadała dno oka,sprawdziła mój wzrok i przepisała krople do oczu 2 rodzaje, jedne reklamują w telewizji i 35 zł. skasowała za to. Powiedziała że jeżeli mi nie pomoże muszę przyjść ponownie i wykona coś, nie zapamietałam nazwy? Mam umówić wizyte wcześniej żeby Pani dr.-okulista przygotowała się do tego? Inny lekarz z kolei zlecił mi lek Telfexo 180 przeciw alergiczne.Również nic nie pomaga, jeszcze bardziej lecą mi łzy.Zrobiłam testy, nie jestem na nic uczulona.Teraz zaczęłam robić okłady z rumianku.Zobaczę czy mi pomoże.Może ktoś z Was ma podobnie i pozbył się łez?! Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Odpuść komputer oraz oglądanie telewizji.Wypoczna oczy i wszystko bedzie OK!

Gość gość
ja kiedyś miałam ten sam problem. Kupiłam w aptece sól fizjologiczną i parę razy dziennie wkraplałam ją do oka. Oprócz tego używałam także kropli zuma ze świetlikiem. Minęło mi, może Tobie też pomogą te krople a na pewno nie zaszkodzą.

Gość Tempota
Zum ze świetlikiem jest pod oczy.Sól fizjologiczna?! Nie radzę tego wkraplać możesz uszkodzić oczy! Idz do przyzwoitego lekarza okulisty.Porady w necie mogą narobić więcej szkody niż pożytku! Z oczami nie ma żartów.

Gość gość
nie zum ale zuma. są to krople do oczu a nie pod oczy TEMPOTO.

Gość gość
w szkole do której chodzi moja córka jest w tej chwili wirusowe zapalenie spojówek,sporo dzieci złapało,potrzebny lek na receptę,nie wiem jak się nazywa ale w 7 do 10 dni oczka daje się wyleczyć. Może i ciebie coś takiego dopadło.

Gość Kasia44
Witam Państwa i bardzo serdecznie dziekuję za radę.W poniedziałek pójdę do Apteki i kupię krople Zuma ze świetlikiem oraz sól fizjologiczną do oczu.Bardzo się męczę z tego powodu.Proszę napisać; jak często mam zakraplac oczy? BARDZO DZIEKUJĘ.🌻 🌻 🖐️ pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Zuma Świetlik - dawkowanie: Zakraplać do oczu po jednej kropli. Powtarzać w ciągu dnia, w miarę potrzeb. Pamiętaj tylko, że od otwarcia opakowania należy je używać tylko przez okres 30 dni. A jeśli chodzi o sól fizjologiczną to przecież używa jej się do płukania oka - więc nie ma strachu. Jeśli masz jakieś wątpliwości to poradź się farmaceuty. Ja podałam tylko takie krople które są bez recepty a sól fizjologiczną przecież niemowlętom używa się do przecierania oka.

Gość Kasia44
Do Szanownego GOSCIA z godz.22;23;44 Jestem Ci bardzo wdzięczna!!!!!!!POZDRAWIAM DZIĘKUUUUUUJĘ!:D

Gość gość
moja dziewczyna miała podobnie, pieścilismy się oralnie, strzeliło na twarz, oczy od tamtej pory nie narzeka, sam się dziwię

Gość gość
Mam podobny problem. Czasami oczy łzawią mi bardzo.Nie pomagają żadne krople.Lekarze nie potrafią temu zaradzić.Dobrzy okuliści wyjechali za granicę a zostali niemoty!

Gość gość
może też być przyczyna natury psychicznej, jeśli jesteś uczuciowa, to nic na to nie poradzisz

Gość gość
Do gościa wyżej.Powiedz co ma uczucie do łzawiących oczu?

Gość gość
a na filmach czasem ci nie załzawią oczęta?

Gość marika mariko
eee mam to samo, wrażliwe oczy i tyle

Gość gość
Może to jakiś wirus? Dużo osób narzeka na łzawienie oczu.Teraz nawet powietrze jest zatrute.

Gość gość
Może to jakiś wirus? Dużo osób narzeka na łzawienie oczu.Teraz nawet powietrze jest zatrute.

Gość Kasia44
Dziś w aptece kupiłam kropelki do oczu oraz sól fizjologiczną 12 ampułek.Użyłam zaledwie 2 razy i czuję się jak nowo narodzona.Żeby nie zapeszyć!:D Przeszło jak ręką odjął.Całkiem inne życie.Oczy przestały mi łzawić.Aż sama się dziwię? Dzięki uprzejmości osobie z tego forum z dn..21.12.2013r. gość napisał o godz.22:23;44 Chętnie podziękowała bym osobiście, dołączając suwenir. Jesteś tego warta .DZIĘKUJĘ BARDZO.Wesołych Świąt życzę i Szczęśliwego Nowego roku.Pozdrawiam serdecznie.Kaska.

Gość gość
napraw sobie wątrobę

Gość Kasia44
Moja wątroba jest bez zarzutu .2 tygodnie wstecz wykonałam kompleksowe badania w tym próby wątrobowe i USG wątroby.

Gość gość
bardzo się cieszę, że pomogłam. Tobie również życzę wszystkiego dobrego na święta. Kasia