Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żunianiunia

170 cm u faceta to już absolutne minimum na związek

Polecane posty

Gość żunianiunia

Wiadomo są faceci różnego wzrostu. Wysocy, średni ale też i niscy. Uważam że każdy z nich ma prawo do szczęścia i do zawierania związku z kobietą, ale 170 cm to już na serio jest minimum!! Poniżej to już bardzo niski wzrost i jeśli facet ma 169 cm albo mniej to nie powinien w ogóle mieć żadnej kobiety. Bo nawet karlice wolą mieć faceta o normalnym wzroście od 170 cm w górę. Taka prawda niestety. Na szczęście facetów poniżej 170 cm jest bardzo mało, prawie każdy te 170 cm ma więc nie widzę problemu. Jakiś nieliczny odsetek ma tylko 169 cm albo mniej i oni powinni być sami. Dla tak niskiego wzrostu nie ma po prostu kobiety, bo nawet taka 150 cm jak ubierze obcasy to będzie równa wzrostem a tu nie o to przecież chodzi! Kobieta musi się czuć kobieco i jej partner przynajmniej te 170 cm musi mieć!!

Gość gość
prowokacja 0/10 podejrzewam nawet kto zalozyl temat - prawiczek pederasta, który pisal tu jako ''kurdu bydzia'' 🖐️

Gość Radek90
Ile masz lat koleżanko? Ja wiem, że wysoki, dobrze zbudowany facet daję pozornie poczucie bezpieczeństwa kobiecie, która przy nim może się poczuć mała :) Ale uwierz, że nie raz widziałem faceta właśnie koło 168cm z równą sobie kobietą. Pytanie tylko, czy ten 'duży gość faktycznie jest taki męski z zachowania na jakiego wygląda, bo często to nie idzie w parze. :) Ja mam 180cm i dla mnie to akurat. Nie chciałbym być niższy ani większym dryblasem.

Gość gość
moze i prowokacja, ale tez uwazam, ze to minimum.

Gość gość
gość - i teraz sam bedziesz ze sobą gadał prawiczku ? Żenada :D To nie żadna ona, tylko łysy prawiczek z Bydgoszczy, z twarzy typowy świński blondyn. Kiedyś tu szalał regularnie, widze ze powrócił.

Gość gość
no, wyzszy niz 180 to tez nie, najlepsi tacy od 175 do 180.

Gość gość
A kim ty jesteś by twierdzić, że ten czy tamten nie powinien być w związku?

Gość żunianiunia
Kim ja jestem? Nie o to chodzi... Po prostu z moich obserwacji wynika że jak facet ma mniej niż 170 cm to powinien dać sobie spokój z kobietami bo to już wzrost poniżej skali, bardzo ekstremalnie niski! 170 cm to też niski, ale jeszcze jak facet ma fajny charakter to może z takim wzrostem zbudować związek, poniżej nie powinien!! Zresztą bardzo mało jest facetów poniżej 170 cm w naszym kraju.

Gość gość
żunianiunia - wiekszosc facetów w Meksyku ma ok 170 a mają kobiety :classic_cool: wypertalaj w podskokach

Gość gość
minimum 150 cm i wlosy na klacie.

Gość śróbeczka
Nie ma facetów poniżej 170 cm, przynajmniej ja takich nigdzie nie spotkałam. Na szczęście :)