Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak robić by nie zazdrościć komuś

Polecane posty

Gość gość

pieniedzy jego zdolności czy miłości ?

Gość gość
Zazdrość jest podobno naturalna.

Gość gość
eee normalnie, ja tam nikomu nie zazdroszczę. Nie, że nie mam czego, bo jest mnóstwo ludzi, którzy mają lepiej ode mnie ale najwyżej raz pomyślę "fajnie ma, też bym chciała mieć tyle kasy" i koniec mojego rozmyślania na ten temat. :P no bo co mi to da? Zazdrość jest bezsensowna, po co ciągle rozmyślać nad tym, że ktoś ma lepiej? Przecież to idiotyczne i frustrujące :P

Gość gość
ja wiem al;e ja mam coś takiego e staram sie niemyslec ale to potem znowu dobija ;/

Gość gość
Tylko głupi nie zazdrosza, albo ci którzy są po prostu obiektem zazdrości :classic_cool:

Gość gość
Mialam to jeszcze niedawno. Ale walczę tym. Jak zaczynam myslec o tym ze ktoś coś ma lepszego lepiej szybko odrzucam ta mysl. Mówie sobie : " nie nie nie" i mysle o czym innym. I powiem Ci ze coraz mniej nachodza mnie takie myśli. Byłam zazdrosna o wszystko: wygląd, spr materialne, uczuciowe. Ale poszłam do spowiedzi i ten adwent był takie ze duzo myślałam i stwierdzilam ze spróbuje się zmienić. Bo trudno zyc z zazdroscią. BArdzo!

Gość gość
No to widocznie jestem głupia, bo nie zazdroszczę. :D W takim razie polecam bycie głupią, życie jest o wiele przyjemniejsze!

Gość gość
heh ja tym razem mam wielki upadek z grzechami ehh .

Gość gość
ehh a najgorsze jest t że mogeich miec wiecej bo to sa głupie grzechy a takie realne typu przeklinanie obrazanie Boga czy sex itp to jeszcze raczej ich niemam ;/

Gość gość
Gosc 18,18 :-) juz cie kocham:-)