Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harman

Dlaczego kobiety NIE są złe proszę o argumenty

Polecane posty

Gość Harman

Przekonajcie mnie że kobiety nie są złe, bo z moich obserwacji wynika, że wszystkie są złe.

Gość gość
a ty mnie przekonaj, ze faceci nie są źli, bo z moich obserwacji wynika, że wszyscy są źli.

Gość gość
Kogo obchodzi zdanie jakiegoś zafiksowanego mizogina :D

Gość gość
koles jak widzę założył nowy temat, bo poprzedni robi się nudny powoli :D

Gość gość
... który w dodatku nie myśli, tylko trzyma się generalizacji i stereotypów.

Gość gość
Nie, jeszcze "akademickich książek" :D tylko szkoda, że w nikim normalnym zwykłe biologiczne fakty nie wywołują takiej piany i obsesji jak u niego ;)

Gość wiecie co zauważyłem
A kogo obchodzi zdanie ścierek do podłogi i zlewów na spermę?

Gość gość
No widzisz dewiancie skończony, piszesz, kogo to obchodzi, a przychodzisz ze swoimi wypocinami na babskie forum :D kompromitacja za kompromitacją

Gość Harman
Dziękuję, 1:0 dla mnie bo nikt jeszcze nic nie napisał. Poczekam jeszcze trochę. Jeśli ktoś chce mogę potem napisać czemu mężczyźni nie są źli.

Gość poomaaraańczoowa
Bo kobiety Bóg już nie poprawiał, a faceta tak;)

Gość gość
Sorry, ale nikt normalny nie będzie udowadniał, że nie jest wielbłądem ;) nie ogarniasz tak prostego faktu- tym gorzej dla ciebie

Gość Harman
Sorry ale twój wpis nic nie znaczy bo brak w nim argumentów.

Gość gość
no napisz, dlaczego wg faceta faceci nie są źli. Ale o wyczerpującą odpowiedź prosimy

Gość Harman
Wybacz ale ja pierwszy zadałem pytanie owszem napiszę ale jak ktoś wreszcie odnajdzie jakiś sensowny argument bo wy po prostu nie wiecie co napisać i wam łyso. To już wasz problem, 2:0 dla mnie bo nadal nikt nic nie napisał.

Gość gość
Na głupie pytanie dostajesz głupie odpowiedzi, proste :D

Kobiety nie są złe, bo argument pierwszy: są w stanie urodzić chłopca, który stanie się mężczyzną. Teraz twój argument, czemu faceci nie są źli :)

Gość gość
To nie my z**********y ze swoimi urojeniami po całym internecie, szukając za wszelką cenę poklasku. Współczuć ci tylko można tak niesamowicie jałowej wegetacji... :D

Gość goedemorgen
Okresl najpierw co uwazasz za zlo, zadajac tak hmm dziwne pytanie wlasciwie czego oczekujesz ze polaskotales kobiety na forum i rzuca sie na temat aby wymyslac lub rozpatrywac , sa zle kobiety na tym swiecie jest ich wystarczajaco duzo wiec nie bede pisala dlaczego nie sa zle bo to stoi w sprzecznosci z tymi ktore wlasnie takie sa

Gość goedemorgen
a na marginesie jesli uwazasz ze wszystkie kobiety sa zle to radze udac sie do poradni psychologicznej a nie zadawac takie pytania w necie powodzenia

Gość Harman
Mylicie mnie chyba z kimś innym z tego albo innego forum. Złe czyli m.in. egoistyczne. Faceci mogą wszystko jako silniejsi a jednak nie wszędzie jest islam, daliśmy wam prawa, przywileje nawet. Nie wszyscy zdradzają choć byśmy mogli (np. wprowadzić poligamię, a co). Śluby są dla was ważne a my się z wami wiążemy mimo że kochamy wolność. Moglibyśmy was se zapładniać i mówić nara, ale czujemy się za was odpowiedzialni. Są tacy co was traktują jak przedmioty seksualne lecz ilość sztuki o miłości do kobiety wynikająca z miłości i szacunku do was jest porażająca.

Gość gość
Skończ pitolić :D

Gość Harman
Jak widać znaleźć można jakieś plusy jeśli chodzi o facetów. A czy kobiety są DOBRE? Jesteście wyrachowane. Dlaczego tak ważne jest czy facet jest bogaty czy nie? Owszem chodzi o przyszłość dzieci, lecz przede wszystkim by mieć dzieci to trzeba z facetem kopulować i ważny jest wtedy tylko on, jego zachowanie i wygląd. Dla nas wygląd jest najważniejszy i potem zachowanie kobiety, a na to ile kobieta zarabia w ogóle nie patrzymy. Dla was ważne jest czy zarabia, więc bogaty brzydal może mieć kobietę i z nią kopulować.

Gość Harman
Jak widać ja już podałem przykłady a wy możecie tylko szczekać albo nic nie napisać. hahahhahaha!

Gość gość
Nie robicie łaski, nikt wam nie każe brać ślubu, skoro tak "kochacie wolność" latawce p********e :D

Gość tralalilalila
nie piszemy, bo cokolwiek byśmy napisały to wiadomo, że obrócisz to pseudosprytnie, jeszcze się przypieprzysz do jakiegoś słówka i obrzucisz inwektywami... Mówiłam - to jak gadać z Hitlerem że nie jest dobry...

Gość Harman
W gruncie rzeczy faceci mogliby sobie po prostu g*****ć kobiety bo tylko inni faceci nie pozwalają na to. Ale mamy wbudowane w siebie kochać i szanować kobiety. Nie jesteśmy z natury źli bo jako fizycznie silniejsi nie możemy tacy być bo byśmy z was zrobili niewolnice.

Gość gość
Robiliście z nas niewolnice przez wieki- i nadal w większości rejonów świata tak jest, więc skończ p*******ć farmazony.

Gość gość
Kobiety są złe, nie istnieją żadne argumenty przeciwko...

Gość goedemorgen
Harman jedna z najpiekniejszych cech mezczyzn to bezgraniczne dazenie do celu i tu mamy najlepszy tego przyklad , temat nietrafiony ale ty niezmiennie starasz sie go kontrolowac****odgrzewac aby czasami nie umarl, bo jaka to porazka dla tak niezlomnego mezczyzny poprostu wycowac sie , no widzisz my kobiety nie jestesmy az tak wytrwale, poddajemy sie aby uniknac osmieszenia i udajemy, ze sie pomylilysmy lub ze ups cos nam sie zdawalo, wiec zmien temat na naprzyklad czy uwazacie ze kobieta jest naiwna, no coz nie musisz odpowiadac -- wszyscy juz znamy twoje zdanie--