Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka ma garbaty nosek nie mogę na nią patrzeć

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem już co robić, córka ewidentnie poszła w męża, który ma wielki, żydowski nos. O ile mężczyzna z nim źle nie wygląda o tyle kobietę będzie to szpecić... Boję się o to, że w szkole będzie miała przez to nieprzyjemności...

Gość gość
trzeba było na ojca dziecka wybrac kogos z małym nosem ales głupia

Gość gość
Moja przyjacółka ma wielkie krzywy nos. Zawsze miała duże powodzenie i szczęśliwie wyszła za mąż Jak sama jej nie wpędzisz w kompleksy to będzie dobrze

Gość gość
jak będzie jej to przeszkadzało to zawsze można go zoperować jak będzie starsza. Usuniecie garba z nosa jest dość proste bo nie polega na łamaniu nosa tylko na spilowaniu samego garba.

Gość gość
to odkladaj na operacje zrobi sobie jak dorosnie co za problem

Gość gość
ja wiem, wiem już się dowiadywałam, ale żeby zrobić taką operację ona musi być dorosła, a przed nią cały okres nauki... dzieci są okropne w pewnym wieku, nie chcę żeby miała przykrości, bo jej ojciec ma nos jak hamulec od karuzeli...

Gość gość
Jezu masz problem. Ludzie mają blizny, znamiona itp. Takie jest życie.

Gość gość
To nie jest żadna prowokacja marwię się o to co będzie jak moja córka wejdzie w okres dojrzewania...

Gość gość
ja miałam operacje na odstające uszy w wieku 13 lat, nie wiem czy nosa tez nie mozna zoperowac

Gość walentyna tiereszkowa
"Moja córka ma garbaty nosek nie mogę na nią patrzeć" nie możesz na nią patrzeć? to chyba Ty masz największy z tym problem.

Gość gość
O matko, straszne. Cale szczęście, że ja mam nosek po mamie - mały, wąski i lekko zadarty, podobno takie są najdroższe.

Jeśli to nie prowokacja to współczuję Twojej córce takiej matki i Twojemu facetowi takiej partnerki.

Gość gość
a na męża możesz patrzeć ? głupia prowokacja lub głupia autorka

Gość gość
Ja sama mam taki nos z tym, że sama nie byłam tego świadoma aż do połowy gimnazjum kiedy to kolega na wycieczce szkolnej zrobił mi zdjęcie z profilu. Mineło 10 lat i marzę tylko o tym by uzbierać pieniądze na operację

Gość gość
mój mąż ma szeroki nos, spoko z nim wygląda, ale jak byłam w ciąży to myślałam że jak będzie chłopak to se nos po ojcu może mieć ale dziewczynka to nie bardzo... i co??? urodziła się dziewczynka z nosem ojca, ale ma delikatne rysy i jest śliczna. ma już prawie 12 lat. ja nie wiem jak to jest że ludziom w baniach tak się poprzewracało i się czepiają urody własnych dzieci?????? a jak by miała piękny nosek i porażenie mózgowe to byś był szczęśliwa?????

Gość gość
Może jej się jeszcze zmienić, z resztą też nie jesteś piękna skoro wybrałaś na męża Pinokia.

Gość gość
autorko spojrz w lustro- juz kur/wa wiekszej tragedii chyba na tym swiecie nie zobaczysz, naprawde...

Największym problemem jesteś Ty, bo piszesz, że nie możesz na nią patrzeć - jaką suką trzeba być aby tak pomyśleć i napisać? jak ty ją tak będziesz postrzegać to ona zacznie zauważać ten "problem", a co za tym idzie wpadnie w kompleksy i nie będzie akceptować siebie przez CIEBIE zimna istoto! ciesz się ze masz dziecko zdrowe, bo wiele matek zamieniłoby się z Tobą na ten problem dotyczacy dziecka

Gość gość
Boże kobieto na bank przez nos bedzie wysmiewana... Ja mam dla odmiennosci szeroki i zawsze mialam az za duze powodzenie ktore mnie meczylo....

Gość gość
Wiesz autorko to nie Twoja corka ma problem lecz Ty! Jestes strasznie plytka osoba.

Gość gość
Nie martw się. Córka jak już będzie dorosła to może sobie zrobić operacje plastyczną jeśli będzie jej to przeszkadzać. Z facetem byłoby już trudniej bo operacja plastyczna u faceta to coś co uchodzi za niemęskie.

Gość gość
Ale równie dobrze nie musi sobie robić operacji. Ja mam krzywy nos i rodzice mi nigdy go nie wytykali. Marzyłam o operacji ale ojciec mi powiedział że to nie jest nic takiego bo przecież np. cytuje jego słowa "Justyna Steczkowska ma krzywy a jest ładna" I mi się te jego słowa spodobały

Gość gość
Wydaje mi się że autorka nie jest płytka tylko ludzie ogólnie są płytcy a więc obawy autorki wynikają raczej z troski o córkę i o to czy ludzie nie będą jej córce do******lać z powodu krzywego nosa lub postrzegać jako kogoś gorszego. Ale autorko powiem ci coś życie jest ciężkie i jak nie nos to zawsze sie znajdziec coś innego co ktoś inny wytknie bo jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził.

Gość gość
Pusta jestes autorko. Ja w moich dzieciach doszukuje sie co chwila podobienstw do rodzicow. Garbaty nos jest po twoim mezu ktorego kochasz i sama wybralas na ojca swojego dziecka i powinnas sie cieszyc ze mala jest do niego podobna. Garbaty nos mozna zoperowac, ale mozna tez uczynic atutem. Uwierz znam dwie dziewczyny ktore maja garbate nosy i zarowno wielu przyjaciol jak i powodzenie u facetow, nikt na nos uwagi nie zwraca, dziewczyna moze odwrocic od niego uwage fajnym makijazem, fryzura, ubiorem. Poza tym powinnas ja wspoerac a nie patrzec na nia krytycznie, kto ma jej uswiadomic ze jest super fajna i nauczyc wiary w siebie jesli nie matka??

Gość gość
heh. Nie mam dzieci, ale dziecko znajomych ma bardzo odstające uszy w dodatku takie wydłużóne jak u kosmity. Też na początku nie mogłam na nią patrzec, ale ona jest taka słodka.

Gość gość
glupia prowokacja a wy sie wkrecacie.

Gość gość
Dlatego na wszelki wypadek wzięłam sobie męża z ładnym nosem, bo sama mam kartofla, na szczęście dzieci na tyle ile już urosły mają nosy po ojcu.

Gość gość
kobieto do psychologa wypad !!!!! BO zniszczysz córce życie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
źle napisałam, że wzięłam męża bo miał ładny nos, raczej tacy faceci mi się podobają, przeciwieństwo mnie, mam małe zęby to podobają mi się faceci z dużymi zębami, mam szeroki nos więc lubię jak facet ma prosty ładny nos, przez lata walczyłam z wyimaginowaną nadwagą, więc patrzyłam tylko na szczupłych itd