Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrumrumau

Chrzanicie praca jest

Polecane posty

Gość gość
Zakala angielskiej sluzby zdrowia sa lekarze od wszystkiego czyli od niczego, tzw GP. Naprawde ciezko jest czasem przebic sie przez nich do specjalistow ktorych maja swietnych. NHS i NFZ to inny poziom zupelnie! Komunikacja z pacjentem, empatia i zwykla kultura przede wszystkim, paszanowanie praw pacjenta, godnosci czy prywatnosc***Pracuje w NHS ale mam rodzicow w Pl, emerytow ktorzy lecza sie nie rozne schorzenia. Cholera mnie trafia jak sie naslucham a najgorsze jest to ze dla nich to normalka. Z emerytury czasem nie sa w stanie wykupic wszystkich lekow gdzie w UK emeryci maja je za darmo. Pielegniarce koniecznie trzeba cos "dac" aby sie toba zainteresowala.Jak sie ma kase i chodzi prywatnie to jest ok a jak nie to jestes zdany na laske i nielaske. Przykre to...

Gość gość
Przykro mi z powodu mamy, ale byc moze jest rownie niegrzeczna osoba jak ty---------> Rzekla niezwykle "grzeczna" osoba, ktora pare postow wyzej napisala "ciapacki doktorek" :o Przyganial kociol garnkowi, a sam sie smolil.

Gość gość
dwa lata pracuje w kawiarni od swiat mam podwyzke 9.50f wczesniej 8 co wy gdacie ze nie ma pracyymoja kol przyjechla tu kilka miesiecy najpierw przez agencje teraz ma stalaa w zara-10.70 sostalaz wejscia/ale angielski pieknyyyyyyyy

Gość gość
dostala z wejscia

Gość gość
10.70 w Zarze??? Ale pewnie part time :)