Gość oleńńńkaew Napisano Grudzień 22, 2013 Co sądzicie o pumie czerwonej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haadia 0 Napisano Grudzień 22, 2013 D&G - Light Blue Dior - Addict 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga thaa Napisano Grudzień 22, 2013 "Sui love " mam już chyba 20 ty flakon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2013 shiseido relaxing fragrance,shiseido zen mugler womanity, jadore, time to pleasure versace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Midnight Fantasy Britney Spears Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Jo Malone Red Roses Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Diesel fuel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Chanel 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Boss Orange EDP Ralph Laurent Notorious EDP Kenzo Flower EDP Lancome Hypnose EDP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 kenzo femme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 23, 2013 Naomi Campbell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llilianna 26 26 Napisano Grudzień 27, 2013 Arden 5 avenue,green tea, Miss dior cherie Rosewood banana republic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Kazda perfum jest fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2013 Marry me !!! Lanvin prezent od przyszłego męża. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2013 le feu d`issey Issey Miyake, gloria cacharel sensi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coco mademoisell Napisano Grudzień 29, 2013 1.Coco M. 2.Chance 3.Coco Noir 4.Ange ou Demon le secret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w tesco nigdy Napisano Grudzień 29, 2013 Cabotine Daim blond Molekuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem moze Napisano Grudzień 29, 2013 1. christina aguilera te złoto czarne 2. puma czerwona :) 3. Adidas różowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szara mała Napisano Grudzień 30, 2013 Sikkim Pour Elle Ciel Woman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrastea Némesis 0 Napisano Grudzień 30, 2013 acorelle - róża, biała orchidea, bambus :D i kwiat lotosu, kwiat wiśni, werbena i cytrusy, herbaciany ogród i zielona herbata. Chyba wszystkie moje perfumy i wody toaletowe są z tej firmy :D Fajne są też te egzotyczne, można kupić jak się jest na wakacjach np. z maroka (ja mam takie w pudełeczku). Moja siostra ma malinowe i lawendowe z Yves Rocher i też są super ;) A te wszystkie dior, chanel itp są jakiś takie sztuczne i testowane na zwierzętach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2013 emporio armani Chloé Chloé gucci rush 2 armani mania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mali nowa Napisano Grudzień 31, 2013 Donna Karan Be Delicious (zielone jabłko) Versace Bright Crystal Juicy Couture Burberry Brit Sheer Chymara the body shop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 mexx woman dkny be delicious Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 hugo boss famme, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 1Euphoria 2Alien 3Aqua di Gioia 4Flowerbomb 5Dune 6La vie est bell 7Lady Million Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 boss xx lacoste femme signorina edt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Parisienne YSL :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Innamorata Very Irresistible Addict Premiere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 3, 2014 Donna Karan BlacK Cashmere Etro Patchouli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja lepsza polowa Napisano Styczeń 3, 2014 C.H.212 Vip Bijan Nude Lauder Sensuous Lauder Pleasures Shiseido Zen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach