Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Gireet Kooouse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 13, 2014 Madam Rochas Tocade L'air du temps Roma Cabotine Gucci Rush Lolita Lempicka Tiffany Eden Anais- Anais Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brunetka36 Napisano Luty 13, 2014 Moja ostatnia miłość: Florabotanica - Balenciaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 coco mademoisell gardenia chanel ange ou demon le secret versace woman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezalogowana ona Napisano Luty 16, 2014 Parisienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 Givenchy agne ou demon CK one CK one summer CK in2her Iceberg Twice Britney Spears Believe Juciy Couture Benefit Carmella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 Ja jestem zdecydowanie zakochana w tych perfumach: http://www.dexplus.pl/oferta.php?cat=1&subcat=1&initItem=zapachy1∏=44 Piękny kwiatowy zapach utrzymuje się bardzo długo. Moim zdaniem zdecydowanie warto kupić te. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2014 Ostatnio poznałam te perfumy: http://www.arabiannight.pl/produkty/katalog/ i muszę przyznać, że są niesamowite. Ładne, oryginalne, ciekawa nuta zapachowa, trwałe. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ola Napisano Marzec 6, 2014 Signorina edp Especially Escada Lacoste femme Guilty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 Tresor i Sun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 ballroom beauty i city rush ♥ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 ♥♥♥♥♥super sa herve leger intrigue ♥♥♥♥♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pachnącacocochanelka Napisano Marzec 9, 2014 Chanel number 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 123456 Napisano Marzec 9, 2014 1Rush 2Noa 3Mint Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2014 Alien edp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani od sernika Napisano Marzec 16, 2014 Coco Mademoiselle EDT Especially Escada Pure Jil Sander Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkaa 456 Napisano Marzec 17, 2014 light blue euphoria daisy addict shine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość selena34 Napisano Wrzesień 5, 2014 Wielokrotnie możemy się spotkać z podróbkami egzotycznych produktów. I tutaj ja polecam z całą pewnością produkty Arabian Oud jako oryginały dostępne zresztą w przystępnych cenach. Jakość jest naprawdę powalająca, a to wszystko dzięki wysokiej koncentracji olejków zapachowych. Więcej poczytać możesz na www.arabianoud.pl i każde słowo tam napisane ma odzwierciedlenie w prawdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joszek Napisano Październik 30, 2015 Herbal Garden, to woda toaletowa, ale taka, która faktycznie robi różnicę - o ile lubicie mandarynkowe klimaty, zapach limonki. To naturalny produkt, a mimo że nie perfumy, to i tak daje ona trwały zapach - w zasadzie przez cały dzień. Tak więc mogę wyłącznie polecić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brunetka 20 0 Napisano Październik 30, 2015 D&G light blue, uwielbiam ten zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2018 Lancome - La Vie est Belle to perfumy, do których wracam bardzo często. Jestem stałą klientką rozlewni goia.pl m.in. właśnie po te perfumy, a wybór mają ogromny więc zazwyczaj wybieram jakąś nowość do tego co chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2018 Zdecydowanie Versace-Bright Crystal oraz Hugo Boss-Orange. Kupuję na zapachowiec.pl bo cena oryginalnych jest dość wysoka, ale te są świetne. Długo się utrzymują i są w dobrej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nossa Napisano Marzec 22, 2018 ja kupiłam ostatnio Si ale na perfumyinspirowane. są trwałe no i ślicznie pachną! dla mnie to rewelacja bo nie wydałam nie wiadomo jak dużej kasy na dobry zapach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majeczkari Napisano Czerwiec 1, 2018 Moje ulubione to ostatnio Cocoe Marybelle czyli odpowiednik dla słynnej coco channel mademoiselle. Dużo tańszy na edp24 pl http://edp24.pl/ i mi się też bardziej podoba. Także odpowiednik Chloe czyli Chelio jest super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladymakeup Napisano Styczeń 3, 2019 U mnie numerem jeden są perfumy Antilope Deluxe http://www.edp24.pl/p815,antilope-de-luxe-30-perfumy-50ml.html. Nie dość, że pięknie pachną(mocny, bardzo kobiecy zapach, idealny na wieczorowe wyjscia) to można jes kupić za śmieszne pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 3, 2019 Angel Thierry Mugler (uwielbiam:)) Amor Amor Cacharel Noa Cacharel Teraz mam Hugo Bossa The Scenti Opium Black YSL - szału nie ma, są ok, dla mnie niepowalające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Napisano Styczeń 3, 2019 Black Cashmere. Juz nie do dostania :( A jedyne, ktore znosze, to Thierry Mugler - Angel. Od biedy mogą byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2019 Wiele tanszych jest niedocenianych. Nie bede wymieniac, ale warto czasami sprobowac cena do 80 zl a sa super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2019 srakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach