Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks analny

Polecane posty

Gość gość

Uwielbiam seks analny, czy jest to normalne dziewczyny czy ja już jestem jakaś zboczona?

Gość gość
dla mnie nie ma problemu, jestem otwarta, faceci chyba też to lubią

Gość gość
Ja jestem facetem i zdecydowanie wolę w c**kę, ale skoro lubisz to nic w tym złego nie ma.

Gość gość
jestem na tak

Gość gość
Kobiety też to lubią

Gość gość
Moja dziewczyna takze lubi sex analny. Nie widze w tym nic nienormalnego. Jesli komus sprawia to przyjemnosc i nie jest w zaden sposob przymuszany do takiego sexu to wszystko jest OK.

Gość gość
no własnie w tym rzecz skoro obu partnerom to pasuje to czemu nie czerpac z tego przyjemności?

Gość gość
przyjemność, przyjemnością a smród i choroby? Poza tym smrodliwa przyjemność tylko dla debilnego chłopa, bo przecież może się również spuścić w dziurze odkurzacza wysmarowanej rzadkim góównem. FFFFFFUUUUUUUUUJJJJJJJJ

Gość gość
seks analny, jest typowym zachowaniem seksualnym gejów. Kobiety dały sobie wmówić, że to taki super seks, tylko ciekawe czy ich partnerzy zgodziliby się aby wsadzić im wibrator w o***t, przecież odczucia te same i może nawet orgazm by osiągneli

Gość gość
dla kobiety: ból i smród a orgazm udawany, bo taka debilka najczęściej daje duupy by zatrzymać chłopa, albo z ciemnoty, nie zdając sobie sprawy z konsekwencji w postaci chorób i nietrzymania kału. Udawany dlatego, że go nie może być, bo o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu. Zatem anal dla kobiety/debilki, to taka sama przyjemność jak smeranie za uchem. A chłop, po jaki ch**j pcha się do śmierdzącej duuupy, jak to samo/spuszczenie się może uzyskać wsadzając ch***a do dziury wysmarowanej guuwnem. FFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJ Tylko Sodoma i Gomora wyleczy z tego zboczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
podsumowanie: anal preferują kalekie/oziębłe kobiety pozbawione normalnego orgazmu zgodnie z porzekadłem; tonący nawet brzytwy się złapie, A mężczyźni to mają gen homoseksualizmu i czy męska czy żeńska duupa pchają ch***a, byleby się tylko spuścić, bez względu na smród i konsekwencje chorobowe.

Gość gość
święta prawda

Gość gość
cos mi sie wydaje ze 3 komentarze napisane przez jedna osobe. Zal mi cie czlowieku. dziewczyna ci nie dala w dupke i teraz odradzasz wszystkim i wmawiasz jaki to anal jest beeee hahahah zalosne. Idz sie lecz

Gość gość
3 komentarze (negatywne) napisał fan cejrowskiego i sluchacz radia maryja :)