Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zgodziłabyś się na umowe zlecenie za 5__50 zł godzina iść tylko na święta

Polecane posty

Gość gość

do pracy od 25grudnia do końca roku.. ? Czy zgadzacie się ze mną że to jakaś kpina? nie mam pracy ,ale szlag mnie trafia jak pomyśle że muszę na kogoś robić :/ ---- --- ja nie zgodziłam się, ale teraz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam bo jednak grosza by się przydało.. no ale zabolało mnie to że inni idą na wolne na święta a ja za nich miałabym za 5zł pracować ..

Gość gość
ym nie wiem

Gość gość
no ale jaka to praca?

Gość gość
normalna fizyczna praca przy pakowaniu produktów spożywczych

Gość gość
Ja bym poszła.

Gość gość
normalna fizyczna praca przy pakowaniu produktów spożywczych , chodzi o to -że normalnie na etat nie zatrudniają pracowników a teraz jak idą święta to C**pracownicy co pracowali chcą na wolne a w to miejsce mają przyjąć kilka osób na umowe zlecenie za 5.50 na całe święta no dokładnie 6 czy 7 dni -

Gość gość
jak pomyśle o tym to mnie to denerwuje że w taki sposób się ludzi wykorzystuje no bo to wykorzystywanie prawda? a moge wiedziec ile masz lat ?pytam gościa co by się zgodziła

Gość gość
kpią sobie chyba,w okresie świątecznym 200% kasy powinni liczyć,co najmniej ! jak ci kasa potrzebna to daj ogłoszenie że w sylwestra się zaopiekujesz cudzymi dziećmi i ze 200-300zł ci wpadnie spokojnie.

Gość gość
czyli rozumiem że mam rację że to jakieś nieporozumienie by tam iść w święta i zapierniczać za taki grosz..

Gość gość
napiszcie jak byście wy postąpiły czy zgodziły czy też nie

Gość gość
piątka za godzinę w święta? żart, za 12 na godzinę można by pomyśleć, za 5 wolę leżeć całe święta

Gość gość
niech się walą w cholerę może jakby więcej płacili to można się zastanowić,za takie pieniądze nikt nie powinien pracować. żenada tzn. żenujący pracodawca,że też takie stawki jak proponują w gardle ością im nie staną,co za kraj.

Gość gość
niech się walą w cholerę może jakby więcej płacili to można się zastanowić,za takie pieniądze nikt nie powinien pracować. żenada tzn. żenujący pracodawca,że też takie stawki jak proponują w gardle ością im nie staną,co za kraj.

Gość gość
no to juz mi lepiej ,że nie tylko ja tak myslę że to jest dużo za mało żeby za zap***alać w święta

Gość gość
phi chyba jakiś żart ? niech sami z**********ą za tyle ! ja tam wole pokimać niż na takich ***** robić

Gość gość
Nigdy w życiu co to w ogóle za pytanie