Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivonea

Pod Aniołami Warszawa Wesoła

Polecane posty

Gość Ivonea

Witam wszystkich serdecznie :) Poszukuję informacji i opinii na temat sali bankietowej/weselnej "Pod Aniołami" w Warszawie (Wesoła). Znalazłam w sieci niewiele informacji, dodatkowo sprzed kilku lat. Jeśli ktoś organizował, organizuje lub był na weselu w tej sali bardzo proszę o głos :) Z góry dziękuję!

Gość Ivonea
Nikt nic? :(

Gość gość
W 2012 moja koleżanka miała tam wesele. Sala bardzo ładna, taka trochę "pałacowa", bardzo przestronna, jedzenie bardzo dobre, obsługa fajna :) Jak wpiszesz w googlach "pod aniołami warszawa wesoła" to powinnaś w pierwszych linkach znaleźć zdjęcia z tego wesela (Agaty i Radka).

Gość Ivonea
Dziękuję! Widziałam zdjęcia (z dwóch wesel organizowanych w tym miejscu), ale nie znalazłam żadnych opinii "po". :) Teraz mam chociaż jedną.

Gość gość_Agnieszka
Ivonea, czy "odbyłaś" tam swoje wesele? A jeśli nie, to gdzie? Poszukuję na rok 2016. Dziękuję za odpowiedź, Agnieszka

miałam tam studniówkę, miejsca na stoły jest dużo, ale parkiet do tańczenia malutki, mi się nie podobało, są dużo ładniejsze miejsca niż to.

Gość gość_Kasia
Ja byłam tam na weselu i kilku innych imprezach okolicznościowych :) Lokal naprawdę warty polecenia, najmocniejszą stroną jest pyszne jedzenie :) latem ogromne wrażenie robi przestronny i kolorowy ogród. Sala też bardzo ładna, w dobrym stylu. Parkiet? No cóż... Wszystko zależy od liczby gości i tego jak bardzo są oni 'taneczni' :) ale myślę że nie ma co panikować na zapas ;)