Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raaafffaaal

Szukam samotnej mężatki po 30

Polecane posty

Gość gość
To sobe znajdz i nie maudz

Gość gość
to moze mnie szukasz

Gość gość
Nikt tu nie marudzi tylko poszukuje :) Ja też,ale po 40-tce :)

Gość gość
Uważam takie kobiety za bardzo seksowne i wiedzące cośkolwiek o ... życiu.

Gość wsamraz123
wsamraz123@wp.pl ...chetne panei z wawy zapraszam...ja mam 26 lat ;)

A właściwie dlaczego trzeba zaraz kochać ? Wydaje mi się że do dobrego seksu wcale nie jest potrzebna miłość , zakochanie i takie tam inne. Wystarczy żeby pojawiło się pożądanie zarówno z jednej jak i drugiej strony , taka iskra która rozpali ogień ;)

A to w takim razie przepraszam :* , musiałem coś przeoczyć, to pewnie dlatego że mi się wszystko z jednym kojarzy ;p

No właśnie nie być może tylko tak jest :P , jak to się mówi głodnemu chleb na myśli, tylko problem w tym że ja nawet głodny nie jestem , a o chlebie wciąż myślę.... :D

Nie broń boże nie odbieraj mnie w ten sposób ;P , jeżeli chcesz coś powiedzieć to mów chętnie wysłucham, a i odpowiem równie chętnie, a i obiecuje że nie będę doszukiwał się podtekstów ;P

ufff , co za dzien . very busy a wczoraj czego bym tu nie napisal uznano za spam :P Na chwile, hmm zdarzalo sie przygodnie i namietnie , ale za czasow singla. Teraz gdybym chcial cos ugrac innego to wiem ze ni epotrafilbym n aboku , musialbym zakonczyc zawiazek.

a ty pewnie w wirze przygotowan ... czy odgrzewasz wszystko w mikroweli ? ja sprzatnalem chate dzisiaj , po pracy , jeszcze tylko na dole salon ogarnac, ale juz mi sie nie chce i jest za pozno, zreszt amam gdzies , jutro tez jest dzien

Nie przejmuj się...ja też nie mam wesoło:)Święta będę spędzać sama...z czworonogiem:) A teraz się relaksuję nic nie robiąc...no dobra piję sobie winko i myśle intensywnie...albo nie myśle w ogóle:)Sama nie wiem:)

Hmmm, zdopingowalas mnie do zrobienia sobie grzanca , moze sie stukniemy lampkami ( tzn ja szklanka) Za twoje zdrowie , szczescie i spelnienie tego o czym sobie marzysz by bylo spelnione . Za ksiecia z bajki , na bialym rowerze

Z przyjemnościa... Za życzenia dziękuję z góry...choć wiem,że znalezć księcia na białym rowerze jest bardzo trudno...będę sie starać jednak...wierzyć,że taki sie znajdzie:)Jak poszukam dobrze:) Zdrówko