Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka2627

Co kupiłyście sobie mamy dla siebie na wyprzedażach

Polecane posty

Gość juleczka2627

jak w temacie...

Gość wrednarudamalpa
nic, bo nie stac kupic kiedy tylko chce a nie czekam do wyprzedaży, zreszta i tak sztucznej:D

Gość gość
Ja w ciąży jestem i mam zamiar pojechać do h&m, może coś dorwę dla córeczki

Gość gość
nic sobie nie kupiłam ,ja nie mam kiedy nawet .

Gość gość
U mnie jeszcze wyprzedazy nie ma ale mam juz liste " niezbednych" rzeczy ktore kupie ;)

Gość gość
nie wierze w to co czytam:D nie stac was kupic nic sobie w normalnych cenach???

Gość gość
gosciu, a co ty myslisz,ze wszyscy maja 24 tysiace zl netto?

Gość gość
A ty myślisz że na wyprzedażach ,są nienormalne ceny to chyba jesteś w błędzie ceny te niczym się różnią od wcześniejszych i trzeba być idiotą aby tego nie zauważyć .

Gość gość
no wlasnie oto mi chodzi tylko tepe mamuski myslą,ze trafiły na okazje cenową, oj naiwniary:D

Gość gość
a ja zawsze upoluje cos tanszego.

Gość gość
dajcie spokój dziewczyny, same pytacie czy nie stać nas żeby kupić poza wyprzedażą, czyli to znak, że ceny się jednak różnią. Fakt, że te pierwsze są sztucznie zawyżone, a na wyprzedażach sprzedają w takich cenach, że na niczym nie tracą. Achhh a wy się zaraz będziecie kłócić kto ma więcej. I kto tu jest żałosny

Gość gość
Fakt kupowania na wyprzedazach nie wylkucza kupowania tez poza nimi :) oczywiscie bogate paniusie wyczytaly , ze TYLKO na wyprzedazach inni kupuja ;) Oj tepe to chyba wy jestescie :)

Gość gość
Ja np w zarze kupuje tylko na wyprzedazach bo ceny sa mocno zawyzone w odniesieniu do jakosci,np za marynarke zaplacilam na wyprzedazy 99 zl ktora w normalnej cenie kosztowala 399,marynarka sie siepie i te 99 zl to duzo

Gość gość
Ja zawsze kupuje na wyprzedazach w Next. I nie mowcie ze ceny sa normalne bo sa conajmniej polowe nizsze a nawet 80 procent nizsze od normalnych. Teraz tez jade, jeszcze pare dni. W innych sklepach juz sa wyprzedaze, bylam akurat w centrum handlowym. W next pusto, nikt tam nie zagladal. Jak widac ludzie czekaja jednak na te wyprzedaze. I nie chodzi o to czy mnie stac czy nie stac, po prostu wole kupic cos taniej niz drozej :D

Gość gość
Chyba ktoś jednak nie kuma co z tego że ceny niższe jak i tak grubo przewyższają wartość tych szmatek .

Gość gość
ja kupuje zazwyczaj na wyprzedarzach nie mam ochoty placic 500%marzy wczesniej upatrze a potem kupuje jak ostatnio 3 mce temu wychaczylam piekna kurtke skorzana Tommego Hilfigera byla za 2000 a ja kupilam wczoraj za 1000:)choc pewnie wartosc jest znacznie nizsza ale co zrobic

Gość gość
Jesli chodzi o ten Next to wcale az tak grubo nie przewyzaja. Regularne ceny maja takie jak w innych sklepach. W next spodnie kupisz za 30-40 euro co nie jest jakas tragiczna cena, podczas gdy w tommy Hilfiger za kolo stowki za podobny model. A jakosc dokladnie ta sama. Dorzucajac tego wyprzedaz sezonowa kupuje spodnie za 15 euro w next i to jest jak najbardziej w porzadku cena.

Gość gość
Ja nie wiem czy ceny są takie same na wyprzedażach jak przed nimi. W zeszłym roku kupiłam sobie kilka par spodni z zary p 40 zł. Normalnie kosztują ponad stówę. Są rzeczy, które kupują na bieżąco, ale takie standardy jak np. jeansy właśnie wolę wciągnąć z wyprzedaży- wtedy mam 2-3 pary w cenie 1

Gość kukukpuku
Ja sobie kupilam kilka swterkow w mohito reserved wybralam stonowane kolory tak abym mogla laczyc z wieloma rzeczami teraz po nowym roku chcialabym sobie botki kupic skorzane a i mysle nad dosc ladna kurteczka z erseved chyba dzis sobie po nia pojade:)

Gość gość
Nie robię zakupów podczas wyprzedaży, bo to zazwyczaj zwykłe dziadostwo zostaje i jakieś wielkie rozmiary. Staram się kupować podczas moich wyjazdów, aby potem nie wyglądać jak kolejna ''sklonowana'' na ulicach.

Gość 12344444gosc
naiwne to wy jetsescie wierzac ze ktos te ceny naprawde obniza:D pracowalam w HM i cropie wiec wiem jak to wyglada:D

Gość gość
No bo obniza,a normalnie sprzedaje zawyzone,proste

Gość gość
to zajrzyj czasem pod metke, to zobaczysz ta sama cenę:D

Gość gość
Czesc sklepow obniza. Znam ceny rzeczy ktore podobaja mi sie I wiem, ze na wyprzedazy jest nizsza.

Gość hahahalejaja
hahaha nie ma to jak bieda, ktora co 2 dni lata do sklepu i patrzy czy cene obnizyli, ale zenada:D

Gość gość
Sory ale po sklepach laze caly sezon i na metkach na poczatku sa inne ceny niz na wyprzedazach

Gość gość
to po lazisz caly sezon:D skoro wiesz,e niby sa tansze rzeczy potem:D

Gość 123mama123
nic, nie czekam na wyprzedaze, lecz kupuję gdy coś mi sie spodoba, mam zaprzyjaźnione 2 butki i tylko tam sie ubieram, dziewczyny zawsze mi cos opuszcza, a jak biorę hurtem to w oóle mam sporo taniej niz na wieszaku

Gość gość
Z ciebie" szyderco " wychodza za to kompleksy I bieda intelektualna. Nie trzeba latac co chwila po sklepach zeby znac ceny nowych kolekcji.jesli wiem, ze sklepobnizy ceny na produkty ktore podobaja mi sie nie widze potrzeby przeplacac. Ty za to kupujesz jak glupia drozej dla samej zasady zeby pokazac , ze cie stac.

Gość gość
nie,na pokaz:D tępa palo bo i tak nikt nie wie czy kupilam na wyprzedazy czy nie:D ale nie mam czasu ani chęci lazic ciagle do tych samych sklepow i patrzec czy jest obnizka, bo mnie stac kupic po tyle ile "lezy" na polce i taka roznica miedzy nami