Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot w odwiedzinach u dwóch innych kotów

Polecane posty

Gość gość

jadę na ten tydzień do domu rodziców, gdzie poczciwcy mają dwa wykastrowane samce, z których jeden jest raczej w bojowym nastroju i "dręczy" drugiego pierdółka - sama mam kotkę, która ma troszkę ponad pół roku i muszę ją wziąć ze sobą, nie wiem jednak jak pogodzić ten tydzień i zrobić to tak, żeby nie latało futro - zamykanie zwierząt w osobnych pokojach raczej nie wchodzi w grę, wszyscy będą latać w tę i z powrotem

Gość gość
widac że cała rodzinka jest niezle yebnieta,weżcie te koty i zorganizujcie sobie wigilię w restauracji najlepiej w takiej gdzie sa osoby do obsługi zwierzat gości

Gość gość
zignoruję ;)

Gość gość
to są poważne problemy starych panien,nie ma się z czego smiać

Gość gość
czy próbujesz obrazić mnie posługując się wyimaginowanym obrazem mojej osoby, w dodatku przyprawiając go nutą figury uznawanej przez społeczeństwo za żałosną? nie udało się 😴 ;)

Gość gość
A ja z kolei nie wiem czy w tym roku wystawię choinkę. W zeszłym roku moja kotka zrobiła sobie z niej drzewko wspinaczkowe. Wlazła do środka i ciężko było ją wydostać z pomiędzy bombek, łańcuchów i światełek :D Potem w nocy wlazła i wywaliła choinkę. Pół bombek się zbiło...

Gość gość
za to,że odpowiedziałas piękną ciętą ripostą nie będe już imaginował na temat twojej osoby i rodzinki kociarzy

Gość gość
my mamy sposób na choinkowych niszczycieli - psikamy choinkę rozcieńczonym sokiem z pomarańczy. :) nam ładnie pachnie, a one obchodzą choinkę z daleka, chociaż pewnie nie ze wszystkimi kotami tak jest :)

Gość gość
Ja się w tym roku zaopatrzyłam w tandetne plastikowe bombki :D ale z tym sokiem z pomarańczy to fajny pomysł na pewno skorzystam :)

Gość gość
pamiętaj jednak, że jak sok z pomarańczy, to nie światełka - u nas światełka są na oknach i na ścianach dookoła choinki, w ten sposób mamy ten kolorowy blask, ale bez ryzyka spięcia/zwarcia/czegośtam ;)

Gość gość
haha.moja kotka pol roku temu,tez wisiala na choince,myslac,ze to po prostu drzewko do wspinania:D,teraz juz zmadrzala,bo starsza,poza tym tlumaczylam zawiecie,ze nie wolno,az w koncu chyba dotarlo i drzewko zostawila w spokoju:) kot nie powiniem zrobic krzywdy kotce,co najwyzej bedzie sie zalecal:)

Gość gość
Spryskam choinkę zanim wywieszę na niej światełka, no chyba, że trzeba co jakiś czas pryskać?

Gość gość
no właśnie z tym dominującym samcem mamy problem, bo "bije" drugiego kota i boję się, że w ten sam sposób zareaguje na moje maleństwo, zastanawiałam się czy nie zaczerpnąć pomysłów z tego programu na Animal Planet i nie podbudować tam ego mojej kotki, żeby się nie dawała, ale tydzień to chyba za mało czasu na takie manewry :P

Gość gość
Koty to najgłupsze stworzenia jakie znam. Wygodne w hodowli, dasz byle g***o do zjedzenia, na spacer nie trzeba wychodzić. I paniusie zadowolone.

Gość gość
dlatego są synonimem starej panny

Gość gość
my robimy taką mieszankę: denaturat (1: ok. 10), olejki zapchowe i sok, spryskujemy choinkę co kilka godzin, zapach ładnie się utrzymuje, ale i tak światełek nie wieszamy

Gość gość
ktoś tu mnie zachęca do wzniesienia sztandaru i obrony kociego i staropanieńskiego honoru :P ale mi się nie chce właściwie, bo się przejadłam winogronami :(

Gość gość
My też mamy kotkę, u rodzicow z kolei jest pies, który kotów czy innych zwierzat nie toleruje. Takze mimo prob teraz nie bedziemy narazac kotki na strach. I po prostu zrezygnowalismy z dluzszego wyjazdu do rodzicow. Niestety zycie trzeba podporzadkowac pod zwierzaka jakiego sie posiada. Wszelkie dluzsze wyjazdy odpadaja.

Gość gość
to oddane podejście ;) może jakoś to będzie, najwyżej zastosuję metody J.G. i będę się z nimi w tym samym czasie bawić i potem je karmić, w ten sposób zwierzaki kojarzą się sobie z dobrymi rzeczami :)

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
starcza dwudziestka mi stuknie w przyszłym roku ;)

Gość gość
ej,to ty młodziutka jesteś i nie mieszkasz z rodzicami,tylko z kotem? taka wyszczekana gówniara z ciebie

Gość gość
gość , g***o wiesz o kotach to się nie wypowiadaj. Mam kota i psa i są inteligentne, z tym że kot zupełnie inaczej niż pies okazuje przywiązanie do właściciela.

Gość gość
tylko z kotem i mniej czystym stworzonkiem zwanym Kasią w akademiku :P i wypraszam sobie porównania z psami i szczekaniem! nie szczekam: a kto umarł, ten nie żyje 😴

Gość gość
koty najglupsze stworzenia?Nie mniej niz niektorzy tutaj na kafe:p,ale nie ma sensu wyprowadzac glupiego,ze swoich racji,bo skutek bedzie raczej odwrotny:D🖐️

Gość gość
musisz namówić kasię aby brała przykład z kota,bo z brudu to wiesz..janek wiśniewski padł

Gość gość
celem powstania tego tematu było zebranie opowiastek o tym, jak to się koty innych ludzi kłócą z kotami jeszcze innych ludzi, ale zdaje się, że wyniknie nam tu mała wojna na tle odwiecznego konfliktu: czy koty i inne psy są głupie? odpowiedzi chyba nigdy nie poznamy 😴

Gość gość
odpowiedż jest prosta,kot jest głupszy od psa bo pies jest głupszy od kota,amen

Gość gość
naprzeciw glinom, co dzielnie nas leją Kasię na drzwiach poniosą, bo była fleją 😴

Gość gość
22.12.13 mądra odpowiedź, gdzie zamiana rzeczowników bardziej żadnej ze stron ugodzić nie może :P :P :P