Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna kochanka

Mam romans z żonatym facetem

Polecane posty

Gość dumna kochanka

I czuję się dumna, bo dostaje ode mnie to, czego żona mu skąpi.

Gość gość
zona nie daje bo wie ze mezus k****arz i kobieta nie ma zamiaru obciagac brudnego kootasa po kooorfach :D

Gość klllaaara
Za 15 lat będziesz żoną faceta, który będzie miał dumną kochankę. Młoda jeszcze jesteś i głupia :)

Gość gość
i z czego jesteś dumna? z tego, że żaden wolny facet Cię nie chce?

dajesz mi to, czego mu żona skąpi - wiec sama widzisz że ejstes tylko narzędziem zaspokajania potrzeby - nie wiem, czy to taki powod do chluby i dumy...

Gość dumna kochanka
Mój mąż nie będzie miał kochanki, bo jeżeli wezmę ślub to tylko z miłości i to będzie nasza wspólna decyzja, a nie moje naleganie jak było w przypadku tego faceta i jego żonki. ;)

Gość gość
Głupia koorfa z Ciebie

Gość dumna kochanka
"i z czego jesteś dumna? z tego, że żaden wolny facet Cię nie chce? " A skąd taki wniosek, że żaden wolny mnie nie chce? :) Nie mówię tylko o seksie. Łączy nas wyjątkowa relacja, porozumienie dusz. Dużo czasu spędzamy na robieniu tego co lubimy, seks jest tylko uzupełnieniem, choć nie przeczę, że jest dla nas ważny.

Gość gość
Hahahahaha na 100% kretynko będzie miał kochankę i to nie jedną i uparcie będzie im powtarzał, że siłą zmusiłaś go do ślubu :D

Gość gość
będzie nasza wspólna decyzja, a nie moje naleganie jak było w przypadku tego faceta i jego żonki. oczko.gif v ten k****arz tak tobie powiedzial? :D

Gość gość
tak czy inaczej wydajesz się być niedojrzałą kobietą, skoro nie jesteś w trwałym związku, tylko kochanką żonatego faceta, któremu się z czasem znudzisz jak jego żona. Współczuję Ci.

Gość gość
Nie, to te kochanki będą tak gadały, że silą zmusiłas faceta do ślubu i teraz one muszą dawać mu to, czego ty mu nie dajesz :D:D:D

Gość gość
jakiedys tez taka dumna bylam bo mloda bylam a przychodzil zawsze do mnie jak mu pala stala i ja glopia na wszystkie sposoby mu ja obrabialam,az pewnego dnia sie obudzilam i z mieszkania go wywalilam,teraz mam wolnego,ktory tez ma duzego i jestem zadowolona i wystarczajaco dla mnie przez niego walona

Gość gość
Dla mnie romans z zonatym to bylaby zyciowa porazka. No chyba ze sama mialabym meza a on zone i bylaby to tajemnica i rowne prawa po obu stronach.

Gość gość
a co to znaczy rowne prawa po obu stronach?

Gość gość
Dla mnie romans z zonatym to bylaby zyciowa porazka. No chyba ze sama mialabym meza a on zone i bylaby to tajemnica i rowne prawa po obu stronach. " xxxxxxxx rowne prawa mowisz? a jak ma sie to do prawa zdradzonego, meza, zony? :D

Gość gość
"Mój mąż nie będzie miał kochanki, bo jeżeli wezmę ślub to tylko z miłości i to będzie nasza wspólna decyzja, a nie moje naleganie jak było w przypadku tego faceta i jego żonki" buahahahaaa....już ty wiesz na pewno w jakim trybie oni brali ślub :D:D:D:D:D i skąd wiesz czego mu niby nie daje żona? Śpisz z nimi w jednym łóżku? Zdziwiłabyś się co potrafią żony w średnim wieku - brak zahamowań, lata praktyki i wiedza na jakiej jego strunie zagrać żeby zemdlał - problem w tym, że to i tak na nic bo facet w średnim wieku przeżywa kryzys i szuka potwierdzenia, że jeszcze do czegoś się nadaje - ciebie też to kiedyś czeka w związku żebyś się skichała i tak pójdzie do innej naiwna dziewczynko...