Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z facetem w lozku

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam taki problem, którego nie potrafię rozwiązac. Otóż, jestem kobietą z mega dużym libido i potrzebami, uwielbiam seks, dużo seksu... a jest coraz gorzej:( Kocham swojego partnera, prosiłam, żeby poszedł do lekarza, ale on nie chce mówi ze i tak nie pomoże. Przy seksie oralnym jest ok - może wytrzymać dłużej choć jak się postaram i by się nie powstrzymywał to skończy od razu. Przy seksie, włozy, kilka ruchów i koniec, musi przerywać żeby odetchnąć i znowu i znowu i tak w kółko.. nie mogę wtedy dochodzić! Facet sie denerwuje, nie rozumie, że jego nerwy podczas seksu psują nastrój, moje podniecienie, robię się sucha, pojawia sie ból i chodze sfrustrowana i muszę sama sobie dogadzać jak on nie widzi. Pojawiają się przez to spięcia między nami, ja chodzę nerwowa,b ez humoru... juz nie wiem co mam zrobić. Jestem jego peirwszą partnerką, jesteśmy razem 3 lata. Staram sie z nim kochać jak najczęściej ale mam wrażenie ze jest tylko gorzej!

Gość XIII Piknik
spoczywa na swym lozku ten kto postepowal uczciwie 🖐️

Gość gość
A czemu zaspokajasz się "jak on nie widzi" ?. A może razem ?, może wibratorek ?

Gość gość
Bo się denerwuje, ze nie moze mnie zadowolic i w ogole nerwów dostaje. Po co mi jeszcze więcej kłótni.

Gość gość
a ile macie lat ?

Gość gość
on ma 24, ja 22