Gość OlaZ87 Napisano Listopad 24, 2016 Polecam mimelectronics.pl na Mickiewicza 34 w Szczecinie. Najlepiej rozmawiać z Panem Marcinem. Szybki serwis i części mają na miejscu. Płytę główną w moim HP naprawiał 30 min. - miałam okazję przyglądać się całości naprawy. Laptop po zaprogramowaniu jakiejś pamięci wrócił do żywych, a przed naprawą ciemny ekran i tylko migała dioda. Koszt naprawy 140 zł + VAT, faktura, bez naciągania. Piszę ponieważ jestem zadowolona z całości obsługi. Laptop był mi bardzo potrzebny w pracy do faktur. Po wykonaniu Pan poprosił mnie o lajka na facebooku - niestety nie korzystam z czegoś takiego więc postanowiłam się zrewanżować w inny sposób i dodać pozytywne opinie na portalach które znam. Pozdrowionka ; Ola z lewobrzeża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 Osobiście naprawiam w komputerytopserwis.pl. Bardzo dobry serwis. Szybko naprawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 Ja osobiście polecam komputerytopserwis.pl. Świetny i fachowy serwis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 Zgadzam się z przedmówcą. Naprawiałem nie raz w komputerytopserwis.pl. Bardzo szybka naprawa, fajne ceny i fachowa obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 Potwierdzam, komputerytopserwis.pl to bardzo dobry serwis. Szybka naprawa i fajne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2016 Ja naprawiam w komputerytopserwis.pl. Bardzo dobrze naprawiają i szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2016 Ja, gdy szukałem serwisu naprawy komputerów i laptopów trafiłem na bardzo interesujący artykuł, jaki powinien być dobry serwis. Link podrzucam niżej http://www.systemyerp.net.pl/serwis-komputerow-stacjonarnych-i-laptopow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelkaa90 0 Napisano Grudzień 28, 2016 Witam, jeśli chodzi o serwis, to ja korzystałam z usług firmy http://unikom.pl i jak najbardziej jestem zadowolona :D:D Fachowcy, szybko naprawili laptopa. Najważniejsze że jest sprany i nie musiałam zgłaszać żadnych reklamacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2017 Witam ludzi z nad morza! W szczecinie to nie wiem, nie słyszałem o czymś dobrym. Za to kawałek dalej w Gdańsku masz Enter Serwis. Świetna firma, która naprawi ci wszystko od laptopa po Xbox'a :) Od razu masz wstępną wyceną, potem są cały czas w kontakcie z klientem. Także jeżeli sprzęt jest drogi to nie ryzykowałbym w innym serwisie tylko tam jechał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siwuszkaa Napisano Marzec 31, 2017 Witam, zdecydowanie mogę polecić serwis komputerowy we wrocławiu www.serwiskomputerowywroclaw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2017 Ja polecam serwis na Wyzwolenia, obok Małego Zoo. Nie pamiętam w tej chwili nazwy. Naprawiałam tam laptopa i telefon. Wszystko miło i sprawnie bez naciągactwa. Jestem bardzo zadowolona z usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 Warto też wejść na ta stornkę https://shoplet.pl/ - znajdziemy tu wszystko co z komputerami i nie tylko wiązane - części, oprogramowania, skanery, napędy, dyski, obudowy i zasilacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krt Napisano Maj 4, 2017 Polecam w Szczecinie e-scs. Są na rynku 20 lat. Obsługa i ceny na poziomie. Laptopa ożywili w ciągu 3 dni. Niestety ani polecany digitalcomp ani servicom nie dali rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2017 Chyba ten sklep shoplet jest jednym z najlepiej zaopatrzonych sklepów komputerowych i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agniecha26 Napisano Maj 16, 2017 u mnie jak coś się dzieje ze sprzętem komp/telefon to idę do sferisu żeby mi pomogli, wszystko szybko i sprawnie plus do tego najczęściej z dobra radą czego nie robić ponownie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Dobry serwis znajdziemy w Warszawie w http://www.imaster.com.pl/. Serwis głównie zajmuję się naprawą Apple, Mac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PawełS82 Napisano Sierpień 3, 2017 Polecam usługi Pana Marcina z Mickiewicza obok tesco. Miałem przyjemność korzystać dwukrotnie z serwisu, dodam, że jestem trochę marudnym klientem. Obsługa była wyśmielita, zostałem wysłuchany i otrzymałem dokładną wycenę do akceptacji. Pierwszym razem z laptopem HP - tylko bios 123 zł na fakture. Piszę o tych fakturach bo jak kiedyś naprawiałem gniazdo w Gryf...e to dowiedziałem się, że na fakturę jest drożej !Kolejny raz z Asusem z uszkodzonym gniazdem zasilania - 147,60 również faktura. Rozsądne ceny i czas naprawy 70 minut, telefon, zaproszenie po odbiór. Mam gwarancję na piśmie na obydwie usługi 12 miesięcy. Pozdrawiam Pana Marcina, życzę sukcesów zawodowych i dużo klientów. Stronka z adresem firmy mimelectronics.pl Jak powiedziałem tak też zrobiłem - będę chwalił i polecał tego Pana, moja żona i dzieci też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Mucha Szczecin Napisano Sierpień 17, 2017 Podziękowania dla PawełS82 za namiar na ten serwis. Ja również polecam, dobra cena, błyskawiczna naprawa i miła obsługa. Chłopak na poziomie i zna się na laptopach Toshiba. Pozdrawiam Pana M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2017 Mogę polecić serwis www.pclap-alert.pl mialem rozwaloną matrycę, chlopaki sie szybko uporali, maja dobra opcje kurier door to door, zamawiają Ci kuriera do domu i sporwrotem jak juz zrobia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2017 Same kryptoreklamy serwisów i jeszcze oczernianie innych. Masakra Panowie, każdy siedzi w IT i widać gołym okiem kto sobie sam robi kryptoreklamę. Dajcie na luz niech ludzie piszą swoje opinie sami. Każdy serwis ma swoje opinie na mapach G. Nie róbmy kreciej roboty. Dobry serwis sam się obroni. Oczernianie tutaj nie jest anonimowe, pamiętajcie o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2018 Wiesz co tutaj nie znam, mam sprawdzony serwis w Gdańsku, http://enter-serwis.com/ o tu dokładnie, zawsze tutaj ejst okej wszystko zrobione i w miarę szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luiza27 Napisano Luty 26, 2018 A ja polecam tę stronkę z ciekawymi poradami i namiarem do szczecińskiego informatyka http://royalstudio.com.pl/2018/02/04/problemy-z-komputerem/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marko_80 0 Napisano Listopad 8, 2018 Witam, z czystym sumieniem mogę polecić serwis Multicom na ul. Rydla 66. Zaskoczyła mnie przede wszystkim stosunkowo niska cena usługi w porównaniu do wyceny usterki w innym serwisie. Pozy tym plus za miłą obsługę i szybką naprawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin Tarnowski 0 Napisano Listopad 10, 2018 ja korzystałem już z kilku serwisów i najbardziej sprawdza się serwis Multicom na ulicy Rydla 66. Naprawiałem w Multicom laptopa i telefon, naprawy zostały wykonane bez zarzutu, poza tym to chyba najtańszy serwis w Szczecinie. Tak więc polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 10, 2018 w d**e wsadz sobie reklame pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgodlew 0 Napisano Listopad 23, 2018 Multicom jest ok, chciałem wymienić dysk na SSD, panowie doradzili, zamówili nowy dysk - czas oczekiwania dwa dni, więc serwis mogę polecić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidka_98 0 Napisano Marzec 26, 2021 Czy ktoś zna dobry serwis, gdzie naprawiają naprawdę trudne przypadki? Mam problem z laptopem, nikt nie potrafi pomóc, już nie wiem, do kogo iść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hela_85 0 Napisano Marzec 26, 2021 Zgłoś się do Jacka Sowińskiego - ma wielką wiedzę i doświadczenie w tym temacie, jestem pewna, że będzie w stanie uratować Twojego laptopa. Mnie już nie jeden raz pomógł, gdy sprzęty odmawiały posłuszeństwa i nikt nie wiedział, co się z nimi dzieje. Możesz od razu sprawdzić cennik na jego stronie internetowej: https://www.elektronikit.pl/cennik Naprawdę polecam się z nim skontaktować, na pewno będzie wiedział, co zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach