Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem za chuda

Polecane posty

Gość gość

Przy wzroście 165 cm ważę 50 kg. Moje wymiary to: 81-62-90. Mam wrażenie, że jestem za chuda, a za nic nie mogę przytyć.

Gość pan32
bardzo dobre masz wymiary :)

Gość gość
3 kg, 4 kg mniej i było by ok

Gość gość
Mniej? Nosz k**wa, co jeszcze? Autorko, bmi masz dobre, wymiary wygladaja ok, reszta to kwestia preferencji co do wygladu, ale z pewnoscia wiekszosc uznalaby cie za atrakcyjna.

Gość gość
moim zdaniem jesteś

Gość prawictwo pospolite128
nie, wagę masz dobrą.

Gość gość
Macie rację, to pewnie kwestia osobistych preferencji. Kiedyś ważyłam 2-3 kg więcej, ale po chorobie schudłam do ok. 46 kg i udało mi się dobić do tych 50, ale od tego czasu waga stoi w miejscu i nie chce podskoczyć. Wcześniej ważyłam 52-53 kg i wymiary miałam trochę większe, ale przynajmniej nie wyglądałam jak chłopiec :/ Nie wyobrażam sobie ważyć jeszcze mniej niż obecnie, bo już ważyłam i wyglądałam strasznie

Gość prawictwo pospolite128
Chlopiece wymiary to 81-62-84 masz 81-62-90 , więc niczego ci nie brakuje

Gość gość
Wyglądasz jak chłopak bo z wymiarów wynika, że nie masz biustu. Jak byłaś grubsza biust był większy i pewnie dlatego tak się czujesz ale waga jest ok.

Gość kkllk
Ona ma wymiary 83-62-93 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f0c051c77106ad02.html i wyglada jak 100% kobieta

Gość Wojtanowna
Gdy ważyłam około 54 kg przy wzroście 162, to ciągle mi wypominali jako to chuda jestem, że jak wracam do domu to coraz chudsza, koleżanki mówiły, że mam się nie odzywać w dyskusjach o żarciu i dietach, bo ja i tak chuda jestem, więc ty jesteś, więc tak, jesteś chuda. Chociaż na każdym kilogramy inaczej się układają, ale mnei wagi w stosunku do wzrostu niż ja, więc możesz śmiało przytyć do tych 54 :D Możesz też zostać jaka jesteś :P bo czemu nie.