Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o obecnych ubraniach z ZARY

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie to porażka... Dla bab sztywne jakieś te ubrania.. ponure, mało wyraziste..Swetry ponaciągane a ceny kosmiczne. A gdy zobaczyłam jakie szyją ubrania dla facetow to malo z krzesla nie spadlam... sweterki w kwiatuszki... sweterki z ćwiekami... obcisle lateksowe spodnie... nosz k!! Czy tylko ja tak myślę? Jak dla mnie ZARAz już się w ogóle nie stara.. Osiągnęła wysoki poziom popularności i już ma gdzieś jakość ubrań... bo ważna marka i napis ZARAz...

Gość podpaska always
lubie Zare :classic_cool:

Gość gość
Jakość niestety jest coraz gorsza. Ja juz z Zary nie kupuje, kiedy kilka lat temu po raz pierwszy kupiłam koszulkę za 69 zł i po praniu ręcznym mi się tak zniszczyła, ze az byłam w szoku, bo nie była wirowana ani temperatura nie była duża. Na metce napis, ze można prać w 30 stopniach i to w pralce. Poszłam z reklamacja, to potraktowano mnie okropnie, bo jak im udowodnię, że nie prałam w 90 stopniach w pralce? Naprawdę ciuchy jakościowo kiepskie, kurtki za 500 - 600 zl wcale nie są takie cieple, wiem, bo moje koleżanki pokupowały w zeszłym roku, a jak przyszły mrozy to marudziły, że im zimno. Zara ma ładne rzeczy ale i drogie, co niestety nie równa się dobrej jakości.

Gość gość
dawno nie byłam w Zarze (rzadko chodzę po sieciówkach), ale co sezon oglądam online i własciwie nic mi się tam nie podoba - albo ciuchy eleganckie jak do biura, albo bezkształtne wory,które nawet na modelkach wyglądają beznadziejne. Ale nawet jak coś mi się spodoba, to zastanawiam się, skąd u licha taka cena?? :O Nie wiem dlaczego Zara jest dużo dużo drozsza od innych sieciówek, ja je wszystkie wrzucam do jednego worka, tym bardziej, że mam kilka rzeczy z Zary i wcale nie są super, np. sweterek szybko się porozciągał, czyli norma, jak każda sieciowa firma...

Gość gość
okropne, jak szmaty dla starych bab! nie rozumiem co mlode dziewczyny tam kupuja, pozniej mowia ze polki sie ubrac nie potrafia, jak chodza do zary i w szmaty sie ubieraja to na pewno

Gość gość
chodzą tam żeby przyszpanować, że ubierają się w Zarze, a tam drogo, nieważne, że brzydko

Gość gość
bardzo fajna taka moda jest no na pewniaka no no niesamowite no jak tak mozna w ogole nie rozumiem no jak tak no 👄 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
Sklep internetowy www.ubierzto.pl Fajne ciuszki z Vero Mody, sportowe i włoskie dla dzieci.

Gość gość
ja coraz częściej trafiam na takie ciuchy ktore po 1 czy 2 praniach albo sie rozciagają albo sie kurcza. Czesto omijam ten sklep jak chodzę. Wolę sobie coś tu http://www.anstel.pl/damskie kupić bo jakosć jest o wiele lepsza.