Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zauważyliście że polskie społeczeństwo popadło w inercję

Polecane posty

Gość gość

Żadnej ideowości, żadnych wielkich planów czy projektów, żadnej autorytetów... ludzie żyją z miesiąca na miesiąc. Zjeść, wyspać się, zapłacić rachunki, zarobić pieniądze, zjeść, wyspać się, zapłacić rachunki, zarobić pieniądze, zjeść, wyspać się, zapłacić rachunki... Nie macie wrażenia że system zrobił z nas maszynki do zarabiania i wydawania pieniędzy, że żyjemy w kapitalistyczno-korporacyjnych matrixie który tylko udaje prawdziwy Świat i prawdziwe życie ?

Gość kficzoł 2013
a co sie robi w prawdziwym zyciu?

Gość gość
W życiu się żyje... planuje się i tworzy wielkie rzeczy, ratuje się Świat i ratuje się innych ludzi.

Gość gość
Tez odnosze takie wrazenie. Postepujace odmozdzenie i skupianie sie na sprawach stricte biologicznych. Do tego presja mediow ,zeby osiagac sukces mierzony jedynie iloscia kasy i przedmiotow

Gość gość
no i dodaj że trzeba umrzeć albo wczesniej albo później nasze zycie to taka denna, żenada wegetacja

Gość gość
W dodatku ktos, kto ma w d***e zakupy i pieniadze traktowany jet jak wariat.

Gość gość
Gdzie się podziali dawni herosi, dawni superbohaterowie którzy ratowali Świat ? Czy zostały nam już tylko tematy typu "Jestem w ciąży z wibratorem" albo "Boję się pójść w nocy do łazienki" ?

Gość gość
polskie spoleczenstwo musi sie nachapac.

Gość kficzoł 2013
wielkie rzeczy? no ja sprzedaje na kasie w biedronce i to sa dla mnie wielkie rzeczy nie wiem co mozna jeszcze robic innego

Gość gość
Mozna robic mnostwo rzeczy nawet trzeba zeby nie zglupiec i nie popasc w nalogi. Przede wszystkim wypoczywac aktywnie z dala od miasta i cywilizacji, bo to stymuluje intelektualnie i czlowiek nie mysli tylko o spaniu i rachunkach ..

Gość gość
Kficzoł, Świat jest dużo starszy i dużo większy niż "Biedronka" :) Moja kochana Kficzoł, żyjemy w sztucznym świecie kreowanym na socjalistyczną utopię. Uwięzieni w mydlanej bańce która wykrzywia obraz wszystkiego co jest na zewnątrz. W bańce która pewnego dnia pęknie :)

Gość gość
Mój kumpel kiedyś przemycał papierosy z Rosji. Któregoś dnia powiedział, że kończy z takim życiem i chce wziąć się za coś uczciwego. I wziął się za politykę. :)

Gość gość
Zapraszam na mój oficjalny profil na FB: www.facebook.com/tomasz.vavruszko

Gość gość
ci co sie zajmuja polityka i prawem czesto cos robili nielegalnie

Gość gość
Wiecie co to jest piramida potrzeb Masłowa? W skrócie - ludzie mają w d... wyższe idee jeśli nie stać ich na zaspokojenie podstawowych potrzeb biologicznych takich jak jedzenie i mieszkanie. Kogo z Polaków stać na tyle jedzenia i takiej jakości jak potrzebuje? Kogo stać na własne mieszkanie? Póki pensje będą dziadowskie, nic się nie zmieni.

Gość gość
Tak, mam takie wrazenie. Ludzie sa zbyt zajec**przezywaniem od pierwszego do pierwszego. I niestety nie ma sie co dziwic... :(

Gość gość
Jakbyscie mieli wiecej kasy to byscie znowu plakali ze nie macie na mercedesa, tylko na honde ws stac