Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oki888

Jak ubralisbyscie się na sylwestra

Polecane posty

Gość oki888

Witam jak w temacie jak ubralisbyscie się chłopaki na sylwestra do klubuw piszcie chłopaki i dziewcZyny też jakby ubraly swoich

Nie wiem jak inni, ale dla mnie skórowe półbuty, spodnie z materiału może garniturowe, do tego jakaś super koszula (byłe nie biała) to podstawa;)

Gość Oki88
Myślałem wlasnie nad takim zestawem ale spodnie chciałbym założyć dzinsowe,?

Gość gość
Ja bym swojego nie ubierała, może poprosiłabym tylko, żeby nie zakładał koszuli w kratę, która wygląda jak koszula drwala, a on myśli że to jego najelegantszy koszul ;) zasugerowałbym więc coś bardziej luzackiego, to jest noc zabawy, a nie gajerów czy koszul drwali, niech se zakłada kolorowy T-shirt i wychodzimy.

Gość gość
odpadaja, nie maja nic wspolnego z elegancja, to zwykle ubranie robocze

Gość gość
Święcącą różową koszulę z cekinami, ja i mój miś lubimy pokazywać jacy jesteśmy nowocześni.

Spodnie Jeansowe nie sa złe, często dobrze współgrają z koszulą, ale ja osobiście nie lubię dżinsu, materiał jest (moim skromnym zdaniem) bardziej elegancki i wygodniejszy;)

Gość gość
Ja bym założył jakieś buty typu grniturowego, dżinsy i jakąś koszulę w jednolitym kolorze może czerwoną;-)

Gość gość
Kurczę Ja te Idę na impreze sylwestrową do klubu i też za bardzo nie wiem co zalozyc , napewno dzinsy i jakąś koszulę tylko jaki kolor gładką czy w jakieś pasy? oni buty pewnie od garniaka będą najlepSze bo jakieś sportowe to odpadają chyba? doradzcie mi :-)

Gość gość
GarniAk do klubu? rozumiem na jakiś bal Ale do klubu nie zalozylbym

Gość gość
będą dŻinsy i czarna koszula

Gość agawdw
No noi klasyka dżinsy i czarna koszula w sam raz na sylwestra :-)

Gość gość
Może koszula z połyskiem

Gość gość
Apropo linku który wkleiłam powyżej jeszcze 10lat temu żaden facet nie włożyłby takiej koszuli na siebie no poza gejem Ja mam taka w szafie, tyle że damską, te marszczenia podobne, tylko zamiast guziczków takie haczyki(wtedy były modne):) czasy się zmieniają moda też Ciekawe co mężczyźni będą za 20 lat nosili;)

Gość gość
Czarne spodnie fason dzwony prasowane w kant ! Do tego czerwona koszula z dużym kołnierzem postawionym wysoko -koniecznie wysoki połysk! To tego lakierki i włosy wyżelowane wysoko postawione do góry! :D

Gość gość
Nie nie spodnie materiałowe odpadają napewno, zakładam dżinsy a koszula naprawdę spoko ;-)

Gość gość
Ja bym swojemu założyła chinosy, do tego koszulę garniturową czarną albo szarą, ale rozpiętą pod szyją i z podwiniętymi rękawami powyżej łokc***półbuty i jazda :D

Gość vejra
Ja bym założyła swojemu niebieskie dżinsy, i jakaś ciemna koszulę i buty dzarniturowe;-)

Gość gość
A niby dlaczego nie garniak? W klubach w Krakowie faceci bardzo często pojawiają się w garniturach i to na zwykłych imprezach, nie sylwestrowych. Albo w białych koszulach i czarnych krawatach. Dla mnie fajny, modny, dobrze skrojony garnitur to +100 do męskości.

Gość gość
Nie wiem idę do klubu bo namówiła mnie dziewcZyna, chcę iść bardzo ale ja raczej nie jestem z tych ktorzy ekspwrymentuja z ubiorem, dziewczyna będzie ubrana w czarną błyszczącą sukienkę, coś ala skóra, Ja postanowiłem ubrać się normalnie, założę lakierki, niebieskie dżinsy dopasowane, oraz taliowana czarna koszulę, wydaje mi się ze wygląda to ok, bez cudowania ale Oki , podwine rękawy założę zegarek. i Da chyba radę.@ Garniaka dopasowanego nie założę bo nie posiadam takiego, mam normalny ale on nie pasuje do klubu, Mam nadzieję że mój strój , nie będzie odbiegal od innych

Gość gość
Nie boj żaby czarna koszula i dzins zawsze wyglądają świetnie