Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dojrzałe kobiety po 40 w Polsce wyglądają tak okropnie

Polecane posty

Gość gość

- buciory do kostki, czarne, ze sztucznej skórki, na obcasie 3-5cm, nie wiem jak to sie nazywa, cos ala botki dla modnisi, wiocha na maxa, obrzydliwosc - rajstopy w kolorze cielistym, tzw antyg***ty - świecące poliestrowe kurtki albo płaszcze do kolan z bazaru, tandetne, wygladające jak u ruskiej baby z bazaru - wszechobecne pasemka, na szczęscie moda na barana juz odeszla ale teraz kobiety tapirują sobie wlosy, mają takie nastroszone we wszystkie strony :O pewnie wiecie jak wygladają dojrzale na weselach ? Odwalona ale bije po oczach sztucznosc, tandeta i wiocha, nic sie kupy nie trzyma. Wglądaą gorzej niz solarki w rózowym :(

Gość która niedostepna
22.12.13 [zgłoś do usunięcia]

Gość gość
a tobie autorku p**********y polacamy psychiatrę , bo kompleksy sie odzywają zdecydowanie to kobiety które sa najbardziej sexi

Gość ja 43
zgodze sie sa zaniedbane ,tylko musisz wiedziec jedno nie kazda stac na jakis wystrzalowy ciuch czy buty,ja jestem sama moge sie ubierac jak chce i co najwazniejsze za ile chce,zaden facet mi nie rzadzi,np.wczoraj wydalam na siebie 350zloty,raptem jedno bolerko i dwie sliczne tuniki,a gdybym miala faceta pewnie by to przeliczyl ile to kasy,niestety tak moze wygladac rzeczywistosc normalnych kobiet,bo zeby o siebie dbac trzeba wydawac,a jak sa dzieci tez im trzeba cos kupic,ja mam ten luksus bycia soba,ale on mnie tez niestety sporo kosztuje wyjezdzam do pracy za granice a wiec rozlaka z dziecmi

Gość gość
o i juz widze, ze mam racje bo zaczynają sie wyzwiska :D

Gość gość
Dlaczego kobiety sa tak samokrytyczne i nie potrafia zaryzykowac. Cos zmienic. Moze nawet faceta.. :-)

Gość jestem z europyy
modne małolatki i zniewieściali polacy którzy kupują ciuch z bazarku

Gość gość
1. Wiekszosc z nich nie ma poczucia gusty, stylu, jak wiekszosc naszego narodu zresztą i gdy idą na jakas impreze chcą byc naj. Stad taki efekt przebranej lali. Przebranej, nie ubranej. 2. Wiekszosc nie ma pieniedzy, a gdy juz mają to robią z siebie karykature 3. W sklepach są beznadziejne ciuchy + brak gustu = tragedia 4. Kolorowe pisemka wciskają kit kobietom pokazując wystylizowaną 50tkę i profesjonalną sesje.

Gość gość
Szkoda że nie masz mozliwości zerknięcia na moją osóbkę :) to by ci ozka zbielały, tłumoczku

Gość gość
to w co się mają ubierać

Gość gość
Zgadzam się.Większość kobiet po 40 r. ż. wygląda na co najmniej 55 - 60 lat. Znam parę kobiet, które wyglądają ok, np. moja mama ma 45 lat i biorą nas za siostry, a ja mam 25, więc różnica wieku też nie jest jakaś duża.

Gość gość
A ja za kilka dni kończę 39 i ubieram sie mniej dojrzałe niż niejedna studentka, nie maluje sie nie stylizuje wlosow Patrzę czasem na sąsiadki ubiegające sie w ciuchy z Żary i solaru i zastanawiam sie czy chciałabym wyglądać tak staro i poważnie jak one, nie czuje sie jak kobieta w średnim wieku

Gość gość
Dziwny temat i dziwne spostrzeżenia. W jakich Ty się Autorze kręgach obracasz? Ja mam inne obserwacje jesli chodzi nie tylko o 40-tki, ale i 50-tki. U mnie w pracy takie panie przeważają i sa to super eleganckie babki. Pracuję od niedawna i musiałam szybko zmieniać garderobę żeby przy nich nie wyglądać jak zaniedbana biedna szara myszka.

Gość gość
Zawsze to kwestia gustu i srodowiska w ktorym sie przebywa. Dla nas nadza 45 letnia przyjaciolka wyglada zjawiskowo a ktos inny z politowaniem kiwa glowa

Gość gość
Zgadzam sie z autorem, wystarczy wejsc do autobusu w sredniej wielkosci miescie albo wybrac sie do Biedronki :O

Gość gość
elegantki jeżdzą autami :D zakupy robia w sklepach internetowych albo w lepszych a nie w Biedronkach :D

Gość gość
to prawda 😭 ale muszą dotrzymywać kroku facetom równolatkom 🖐️