Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa nie toleruje ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja przeyszla tesciowa nie toleruje mnie i tego, ze jestem w ciazy. Jej syn zostanie pierwszy raz ojcem. Oboje jestesmy dorosli, ja mam 26, od 32 lata. to chyba odpowiedni wiek. dowiedziala sie, ze zostanie babcia jak bylam w 6 miesiacy. pierwsza ciaze poronilam z czego ona sie ucieszyla (nie rozumiem jak tak mozna)

Gość gość
Tez tak macie?

Gość gość
spoko moja też nie tolerowała, i do dzisiaj ma wnuczka w d***e ale mnie to ni ziębi ni grzeje przynajmniej nie marudzi :]

Gość miało być POP
normalnie ja urodziłam martwe to zadzwoniła po zabiegu i powiedziała że dobrze się stało bo na cholerę nam kolejny bachor :( no ale co mam zrobić dziś jestem w ciąży a jak kupowałam wózek to szalała i odradzała bo jeszcze może się coś wydarzyć i zbulwersowana bo jej powiedziałam że w caritasie za nowy z pocałowaniem ręki wezmą pracuje i ja i mąż bo tak to by jeszcze srała że jego kasę biorę a ona pierwsza na kolejce i cóż poradzić w święta zawsze płacze bo nie wiem czemu 13 lat a ona dalej mnie tak nienawidzi :(

Gość gość
Ja po prostu nie rozumiem tak "swinskiej natury"

Gość miało być POP
ja też ale mimo wszystko ja nigdy nic złego jej nie powiedziałam nie kłóciłam się i przyjmowałam krytykę i chyba przez to jej syn dziś patrzy na nią z lekkim dystansem i już tak chętnie nie inwestuje w mamę tylko w rodzinę ...... choć chciała bym mieć fajną teściową bo mamy swojej nie mam :(

Gość gość
ja odp ci jako pierwsza, u nas była taka akcja, teściowa zaczęła na mnie gadać, tzn wtedy byliśmy tylko parą ale mieszkaliśmy razem, mój obecnie już mąż zerwał z nią kontakt na pół roku wcześniej jej wygarnął co o niej myśli, jesteśmy niby w dobrych relacjach, rzadko się widzimy i już

Gość gość
Ja nie mam z nia kontaktu, a partnera przekonuje, ze obojetne jaka matka ale chcialabym zeby ze soba rozmawiali. Niestety matek sie nie wybiera. Wiem tylko, ze moje dziecko tak szybko jej nie zobaczy.

Gość gość
Tylko to przykre, ze ona zaprasza go na swieta ale zaznacza, ze jak chce to moze tylko i wylacznie sam przyjechac.

Gość gość
i co on nic jej nie mówi na to ??

Gość gość
Odmowil jej i powiedzial, ze chce spedzic swieta ze mna (bedziemy tylko we dwojke). Ja nie chce zeby sie z nia klocil bo tak jak pisalam... matka bedzie zawsze matka. nawet prezent pod choinke mu przyslala... On mowil, ze milo byloby gdyby wybrala cos dla dziecka ale ona jednak postanowila to olac

Gość gość
Moja teściowa wnuczki nie widziała bo mieszka daleko , chciała przyjechać po moim porodzie z materacem i u mnie spać, to chore, ja jej nie chce bo to wredny człowiek ktory nie rozumie braku sprzeciwu, próbowała ze mnie zrobic dziewuche ktora jest głupia i nic nie umie, nienawidzi mnie za to ze o siebie dbam

Gość gość
jeśli on nie potraktuje jej ostro tj mój mąż-pisałam wcześniej to będziesz ZAWSZE popychadłem, ona też zapraszała JEGO, nie zaznaczała, że mnie ma nie być, ale zawsze było "Kiedy przyjedziesz" itp. itd.

Gość gość
Jakas wariatka ze tylko jego zaprasza a co z tobą? Kolejna walnięta stara baba. Psychoza, to kto jest rodzina ty z nim, czy mama ? K***a! Teściowe niektóre do psychiatry!

Gość gość
Teściowa jest chora na głowę , co ona chce rozbić wasze małżeństwo?

Gość gość
Kiedyś mi ktoś powiedział taka rzecz ,, królowa jest tylko jedna,, czyli teściowa chce panować i rządzić bo jest taka matrona , nie moze być w przyrodzie dwóch królowych w jednym gniezdzie

Gość gość
Gdybym miała taka teściowa wariatkę to wolałabym jej nie oglądać na oczy

Gość gość
Sa czasem spoko teściowe ale sa takie wredne tez, ja wiem ze one sa cwane i manipulują zeby popsuć, czasem wnuczka chca dla siebie w sensie ze zamiast dziecko traktować babkę jak babkę, to traktuj***abkę jak mamę a jego mama jest wrogiem, manipulują robiąc na złość i próbuje taka teściowa wmówić ze wie lepiej, prawda jest taka ze każdy ma swoje zdanie i nie powinna teściowa sie wp*****lac

Gość gość
nie mieszkacie z nią wie się nie przejmuj. Nie jezdzijcie do niej z dzieckiem i niech sobie żyje sama ze swoim jadem.

Gość gość
Ja sie ciesze, ze mieszka 600 km od nas. od pierwszego spojrzenia mnie nie polubila, ja staralam sie byc mila ale teraz nasze stosunki sa bardzo chlodne. nawet dzwoniac do syna nie pyta sie o dziecko. zaprasza go, a wie, ze jestem w 9 miesiacu. troszke chore bo on mowi do niej, ze przeciez jestem jego dziewczyna i mnie nie zostawi samej, a po 2 to w kazdej chwili juz moge urodzic (przeciez rownie dobrze moze sie to stac przed terminem). to ona na to, ze to moj problem.

Gość gość
Dziewczyny co to w ogole za pouczanie teściowych, zrób to dziecku, a tamtego nie rób, złe ubrałam, złe wykapalam, nie kupuj tych pieluch te lepsze, k***a co to w ogole jest! A czy one na to kasę dają! Najcześciej nie! A wp*****lac sie sa pierwsze, co teściowa ma do tego co je czy co robi moje dziecko, ona miała juz swoje dzieci i powinna być tylko gościem a nie rządzić w nie swoim życiu, najgorsze sa tesciowe ktore w oczach swojego syna chca zrobic z jego zony czyli z synowej idiotke ze synowa nic nie umie i wszystko robi zle

Gość Zsdfrfg
Nie jedno małżeństwo sie rozpieprzylo przez teściowa, jak mozna syna dorosłego zaprosić samego, wiedząc ze syn ma kobietę ! Jaka patologia! To ta baba traktuje syna jak gówniarza a nie dorosłego , jak najdalej od takiej k***y!

Gość gość
Na szczescie moj chlopak staje po mojej stronie i wie, ze nie jestem glupia tak jak jego matka mowi o mnie. ale sam fakt, ze ona sie tak zachowuje jest bardzo nie mily. moi rodzice pomagaja nam jak cos potrzebujemy (nie mowie o pieniadzach). a ona nawet nie potrafil o nic zapytac. takie glupie rzeczy typu: to bedzie chlopczyk czy dziewczynka

Gość Zsdfrfg
Dziewczyno dobrze by było jakby facet był za tobą, mam nadzieje ze to nie maminsynek, to z tobą śpi nie z mama, to wy tworzycie rodzine, matka juz miała swoje 5 minut, maz musi być po twojej stronie nawet gdyby miał sie do niej nie odezwać do konca życia . Chore sa związki 3 w 1 czyli maz zona i matka męża ,

Gość gosc 123
Najcześciej jednak dają kase , a jak nie dają to piszecie na Kaffe ze nic wnuczkowi nie kupują :)

Gość Zsdfrfg
Słuchaj, w d***e miej jej pytania, wlasnie niech nie pyta, najlepiej zerwać kontakt, on powinien zerwać kontakt skoro ty jestesdla niego ważna , bo jesli ona cię nie szanuje a on na to pozwala i dalej sie z nią kontaktuje to cos nie tak

Gość gosc 123
Zycze wam zeby i wasi synowie w przyszłości sie do was nie odzywali

Gość gość
Każdy psycholog powie ze dla własnego szczęścia i zdrowia psychicznego należy unikać toksycznych osób Teściowa daleko ale widać i tak potrafi ferment siać wpływając na syna

Gość Zsdfrfg
Gościu mi teściowa chciała przynieść używane szmaty po byłej kochance/ dziewczynie mojego męża , takie k***a poniżenie! Kazalam jej wp*****lac i od tamtej pory nie mamy kontaktu, sa osoby co nie potrzebują pieniędzy od rodziców, ale k***a! Jak ma mi przynosić cos takiego i mnie tym obrażać to niech w********a na zawsze

Gość gość
Ales ty głupia..... Do głupiej matki syn nie ma po co sie odzywać skoro nie potrafi życzyć synowi szczęścia i cieszyć sie z jego wyboru