Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppl

JAK ZOSTAC MEGA KOCHANKIEM

Polecane posty

Gość ppl

Witam Was dziewczyny, mam prośbę myślę że w imieniu wszystkich mężczyzn ambitnych którzy chcą cały czas sie dokształcać erotycznie aby być coraz lepszym w łóżku i sprawić Wam maksimum satysfakcji i zadowolenia. Mianowicie proponuje taki temat, jak ulepszyć nasze życie seksualne, pomóżcie nam i sobie również:) i dajcie wskazówki: CZEGO WAM BRAKUJE W SEKSIE, CO WAS PODNIECA i KRĘCI A CZEGO NIE LUBICIE,WASZE ULUBIONE POZYCJE, FETYSZE, FANTAZJE EROTYCZNE Bardzo proszę tylko o poważne wpisy, nie podszywanie się pod kogoś innego i zapraszam do dyskusji tylko płeć piękną (panowie proszę powstrzymajcie się od głupich komentarzy i spróbujmy coś wynieść z tej dyskusji) Z góry dziękuję wszystkim panią i życzę na przyszłość MEGA ORGAZMÓW ( zasługujecie na nie)

Gość gość
ja najbardziej lubię jak gra wstępna jest delikatna (zwłaszcza uwielbiam muskanie na karku i za uchem oraz w okolicy pępka) następnie mineta a na sam koniec bardzo ostro (szybko, mocno, do końca) moje ulubione pozycje to te , gdzie dominuje facet (w ogóle bardzo lubię gdy facet rządzi w łózku)

Gość ppl
Myśle że człowiek powinien całe życie uczyć (nie ma co spoczywać na laurach) i poznawać jak to wygląda z drugiej strony. A co zainspirowało mnie do zapoczątkowania tej dyskusji to Wasze narzekania na sprawy łóżkowe. A moge coś o tym powiedzieć bo codziennie wysłuchuje kilku kobiet jak to ich partner nie spełnia ich oczekiwań. Nawiązując do twojej wypowiedzi to nie ma uniwersalnych zachowań, każda kobieta jest inna i trzeba bacznie obserwować zachowanie kobiety , sygnały jakie wysyła podświadomie a nie słuchać tego ze akurat mówi przestań! Nie całuj mnie! A wewnątrz cała krzyczy O tak ,kochaj się ze mną. Większość mężczyzn tego nie widzi i dlatego jesteście nieraz takie niespełnione.

Gość gość
Podstawa: nauczyć się dobrze całować

Gość gość
Ja bardzo lubię miłość francuską, lubię byc związana. Moja ulubiona pozycja, stojąca jak jestem brana od tyłu i szarpana za włosy. Kręcą mnie też filmy erotyczne:)

Gość gość
Bardzo irytuje mnie jak mój chłopak od razu sie zabiera do rzeczy bez gry wstępnej. Ja potrzebuje zeby był nastroju, przytulanie, delikatne pieszczoty , potrzebuję zajął sie mną , delikatnie popieścił .

Gość gość
Przede wszystkim: nie zakladac, ze jak wiekszosc cos lubi, to bedzie to dzialalo u wszystkich. Twojej kobiecie wcale nie bedzie przyjemniej dlatego, ze wiesz, jakie sa najpopularniejsze pozycje kafeterianek. Dlatego tez moja rada jest bardzo ogolna: obserwuj partnerke, naucz sie czytac jej cialo, jej reakcje, to da ci duzo wiecej, niz zestawienie preferencji internautek.

Gość gość
I jeszcze tylko przypadkiem nie bierz doslownie rady o tym, ze jak kobieta mowi 'nie', to znaczy to 'tak'. To dziala tylko w bardzo specyficznych sytuacjach.

Gość ppl
No to był taki "skrót myślowy":) chodziło mi tylko o to żebyśmy my faceci większą wagę przykładali do zachowania kobiety, język ciał czasami mówi o wiele więcej niż słowa. A wiem to od moich klientek że ich partnerzy właśnie największy problem maja z odczytywaniem ich reakcji.

Gość gość
Większość facetów jest w błędzie mysląc ze my kobiety nie lubimy seksu analnego.

Gość justa87jj
Może jak troszkę poczytają to zrozumieją jak ważna dla kobiety jest GRA WSTĘPNA

Mnie gra wstępna nie jest potrzebna. Raczej mnie wkurza niż podnieca. Lubię konkretne, zdecydowane podejście. A nie podchody. Ostry, brutalny i wulgarny seks mnie kręci.

Gość justa87jj
No ale jak wchodzi w ciebie jak jeszcze nie jesteś wilgotna ? jak brutalny? Lubisz jak cie bije po twarzy ?

Podnieca mnie konkretny typ mężczyzn. Wygląd, zachowanie, ciuchy. Jeśli takiego uwiodę, to wystarczy że zrobię mu laskę i jestem mokra. Czasem nawet to nie jest potrzebne. Wystarczy że wie co zrobić, jak się za mnie zabrać. A ten brutalny seks, to ostre, zwierzęce rżnięcie. Lubię mężczyzn, którzy potrafią mnie zdominować i totalnie zeszmacić. Tyle, że większość tego nie potrafi.

Gość justa87jj
Przyznam ze ja też czasami mam taką ochote na taki seks, żeby podczas stosunku szeptał mi jakies zbereżne rzeczy i wyzywał od d***** szarpiąc przy tym za włosy ale jakoś jeszcze nie miałam okazji do takiego:)

Gość justa87jj
a co z analem Antonina , tez lubisz?

Gość gość
Więcej śmiałośc***anowie my tez kochamy seks

Gość gość
Ehh Tygrysku jakbyś był takim ogierem to pewnie juz wyrywałbys jedna z nas w realu a nie siedział przy kompie i sie napalał. własnie o tym pisałam więcej zdecydowania a mniej napinania sie przed kompem. dziewczyny mam rację?

Gość gość
bardzo wazne jest jak juz sobie ulżycie abyście zaraz nie zasypili tylko jeszcze trochę nas popieścili, nie ma nic gorszego jak kobieta jeszcze nawet nie zaczeła myslec o orgażmie a facet trzy ruchy i no drugi bok

Gość gość
pamietajcie o urozmaiceniu!!!! ja kiedyś z jednym to już po kilku razach wiedziałem co będziemy robić w 2min a co w 7 i kiedy skończy. Masakra

Gość gość
seks oralny to jest to!!!!!!!

Gość gość
trzeba kobiete rozgrzac pieszczotami a nie od razu wsadzac reke do majtek.

Gość gość
to ja powiem, czego nie lubię: nie lubię , kiedy facet tuż po mówi "Dziękuję" i " Jak ci było?" Dlaczego? Kiedy słyszę "Dziękuję" to czuję się jak prostytutka - jak by mi dziękował za usługę, która mu się należała. a "Jak ci było? to najbardziej bezsensowne moim zdaniem pytanie, bo albo usłyszycie kłamstwo albo coś czego nie chcielibyście usłyszeć. Jeżeli było dobrze, to na pewno zorientujecie się w trakcie po naszych reakcjach. Natomiast to pytanie w takiej sytuacji powoduje, że nawet jeśli wcześniej było super, to przez to pytanie już jest do d.... Więc jeśli odpowiedź będzie "Było super" to to będzie kłamstwo.

Gość gość
Racja, głupie zachowanie i głupie pytania nawet po dobrym seksie mogą zepsuć cały nastrój

Gość gość
Jak to prawdziwa kobieta , raz lubię jak to robi delikatnie drugim razem chciałabym mega hard core