Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona121212

czy mojemu mezowi podoba sie moja kolezanka

Polecane posty

Gość ona121212

bardzo dzisiaj jestem sklocona z mezem-bardzo dziwnie sie zachowywam na spotkaniu z moja kolezanka-caly czas sie na nia tak dziwnie gapil-nie umiem tego okreslic, pozatym mojej kolezance chyba tez nie jest obojetny moj maz i np przytula go na pozegnaniu=e jakos dlugo dziwnie sie zachowuje co mi nie odpowiada-nie wiem jakos tak dziwnie sie czuje -niby nic ale te spojrzenia meza jakies takie nie typowe ;( ktos mial tez podobna sytuacje?

Gość ona121212
up powiem tylko tyle ze chyba jest tak-ze mojej kolezance podoba sie moj maz a on to wyczuwa;( czy mial ktos kiedys podobna sytuacje-jak sie mam zachowac?

Gość gość
Intuicja bije Ci na alarm :D Pogoniłabym koleżankę zawczasu!

Gość gość
Absolutnie nie moga sie widywac. Co z oczu to z serca. Mialam podobnie. Serce nie slug, ludzie sa slabi, nie zamierzalam ptrzec na te chemie wiec spotkan nie bylo, najwyzej ja sama z ta kolezanka. Kilka miesiecy minelo zanim poczulam ze mu przeszlo. A z kolezanka juz sie nie widuje. Nie odetne meza od calego swiata, ale jesli widzialam i moglam zadzialac to to zrobilam.

Gość gość
Odetnij sie od kolezanki. Natychmiast.

Gość gość
Dokladnie odetnij sie od niej a szczególnie meza odetnij !

Gość ajamamtotalniewyjebane
nie ta to inna. i tak znajdzie d**e na boku :)

Gość gość
A co, nie jest k***ą jak robi maślane oczy do faceta własnej koleżanki? To szczyt k******a!

Gość gosc niedzielny
jesli cos podejzewasz to po prostu nie spotykaj sie z ta kolezanka. a juz na pewno nie u ciebie w domu. nastepnym razem celowo nawiaz temat swojego meza- jesli bedzie zadawac jakies pytania na jego temat to pewnie jej sie podoba i wtedy pasowalo by urwac znajomosc.

dobrze ze facet taki porządny skoro slini sie na widok kolezanki swojej zonki :D:D:D LOL

Brokenside moze troszke wyrozumiałosci ? Kobieta prosi o rady , jesli nie umiesz dać rady po prostu sie nie wypowiadaj .

Gość gość
Pisalam odetnij sie od kolezanki. A mezowi powiedz ze jesli wciaz sie rozglada za kobieta do zycia to moze chce rozwod? Ja mojemu pokazalam drzwi. Mozesz odejsc badz wolny i ogladaj sie za kim chcesz bo ja nie zamierzam na to patrzec. Wyglada na to ze do niego dotarlo bo nie zartowalam. Odczul e nie ze mna takie zachowanie, ze tego nie toleruje i nie bede tego znosic. Widocznie nie chce mnie stracic skoro sie zmienil. A ja czuje ze moge od niego zawse odejsc i ontowiedlatego musi sie starac caly czas.

Gość gość
każde małżenstwo bez wyjatku stoi przed takim dylematem że twoj mąz podoba sie jakiejś kobiecie , my to wyczujemy bo mamy intuicję

Odetnij ich od siebie najlepiej , bo nawet najlepsza przyjaciólka z pozoru potrafi wwbic nam nóz w plecy .

taaaa, wkrecajcie autorce dalej. zaraz pewnie ktos napisze ze posuwaja sie jeszce od czasu liceum, a slub z autorka to tylko z litosci byl. haahhaa. kobiety...

[zgłoś do usunięcia] siostra Klaudyna taa w wy wkrecajcie,ze wszystko dobrze.oni sie roochaja i autorce w twarz smieja a wy ja uspokajaciepechowiec.gif Jakby tak było to i tak po 1 razie by szukał kolejnej . I by dał spokoj z ta kolezanka , szukałby kolejnej a ja by unikał .

To czemu faceci jak nawet maja kochankę szukaja kolejnej ? I tak sie nia znudzi.....

22.12.13 [zgłoś do usunięcia] siostra Klaudyna gosciu co ty wiesz o zyciu.romanse moga trwac latami To sie tyczy tylko tanich telenowel w prawdziwym zyciu jest tak cyk i kolejna , po jakims czasaie czyli po 1 czy kilku takich spotkaniach facet szuka kolejnej przygody . A zona zawsze jest najwazniejsza .

widac klaudynko jestes jakas wyjatkowa, buaaahahahahaaa.....

Gość hmaa
Mąż i najlepsza koleżanka, znam to bardzo dobrze niestety... To co nieznane zawsze kusi, kwestia tego czy skorzysta

2013-12-22 23:43:46 [zgłoś do usunięcia] siostra Klaudyna moj romans trwa 13 lat Załosne :D Pewnie jestes tylko rezerwa jak z innymi nie wyjdzie ...

[zgłoś do usunięcia] siostra Klaudyna a czemu kobiety sa tak durne i naiwne? siostra Klaudyna ta jedna i jedyna I mówi to osoba która 13 lat jest zwykła rezerwa ...

Facet to zdobywca nawet jak zdobył kolezanke to pewnie juz sie znudził albo sie znudzi i bedzie ja traktoac tylko "przedmiot" do odreagowania napiecia i to wszystko .